Προς το περιεχόμενο

Άπορία για νέο επεξεργαστή

koystado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απορία που έχω είναι οτι ο επεξεργαστής που έχω (amd phenom ii x2 550BE)

οταν ανοιγω το cpu-z ή το πρόγραμμα της amd overdrive βλέπω οτι ο επεξεργαστης εκεινη την χρονική στιγμή τρέχει με 800 mhz??? κανονικά δεν θα επρεπε να τρέχει με 3,1???

Δημοσ.

Ναι φιλε πεφτει αυτοματα ο πολλαπλασιαστης για λιγοτερη καταναλωση , ομως οταν απαιτειται ανεβαινει αμεσως στα κανονικα του...

Δημοσ.

αμα θέλω να ειναι στην max ταχύτητα ο επεξεργαστής υπάρχει καποιο πρόγραμμα να το κάνω ή δεν έχει νοημα να μπω σε αυτή την διαδικασία??

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να το κλείσεις,αλλά αν θες οπωσδήποτε να το απενεργοποιήσεις,βάλε off το "Cool 'n Quiet" απ΄το bios.

Δημοσ.

Δεν έχει κανενα νόημα. Μόλις προστεθεί φόρτος εργασιών ο πολλαπλασιαστής του CPU αυξάνεται αυτόματα και λειτουργεί σε μέγιστη συχνότητα μόνο αν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

Ίσα ίσα που άμα λειτουργεί συνέχεια με μέγιστη συχνότητα θα ζεσταίνεται και βρρρρρρρ, δώστου οι ανεμιστήρες.

Δημοσ.

http://phenommsrtweake.sourceforge.net/ μπορεις να αλλαξεις το power profile των Windows με αυτο.

Max Performance = παντα μεγιστος χρονισμος

Balanced = αυτο που κανει τωρα

Power Saver = τρεχει μονιμα στο μινιμουμ (e.g. 800mhz για Phenom 2)

Κανει και on the fly overclocking οπως το Overdrive

Οσο για το οτι δεν χανεις αποδωση δεν ισχυει, απλος συνηθος ειναι πολυ μικρη η διαφορα.

Δημοσ.

Ναι λολ, τι επιδόσεις χάνει;

Κάτι nanosecond μέχρι να αλλάξει ο πολλαπλασιαστής, όπως είπε ο φίλος caution νωρίτερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...