antwnhszr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 καλημερα σε ολους.εχω ενα desctop p4 2.66 με μνημη 1.125 GB...μετα απο format προσπαθησα να εγκαταστησω τα windows 7 αλλα μου εβγαλε μην. πως ο επεξεργαστης μου δεν μπορει να ανταποκριθει σ αυτα τα windows....υπαρχει κατι που δε ξερω? ευχαριστω για το χρονο σας.
Nord_Chaos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 αν θελεις να εισαι σιγουρος οτι ο υπολογιστης σου μπορει να τρεξει τα win7, κατεβασε το δωρεαν προγραμματακι windows 7 upgrade advisor ( http://www.microsoft.com/Windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx ) το οποιο και ελεγχει πληρως αν το υλικο του υπολογιστη σου ειναι συμβατο με win7...αν οντως υπαρχει καποιο προβλημα με τον επεξεργαστη ή με οποιοδηποτε αλλο hardware το προγραμμα θα το βρει... Πριν το format τι λειτουργικο ειχες στον υπολογιστη σου??...
tolis_01 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Clean install πήγες να κάνεις; (boot από cdrom δηλαδή; ) Ο επεξεργαστής σου αρκεί για τα windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.