Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγορά PS3 headset 

παιδια θελω να παρω ενα ps3 headset αλλα μεχρι 20 ευρω και δεν ξερω ποια ειναι πολυ καλα ξερω οτι το gioteck ex-02 αλλα οταν μιλας δεν ακουγετε πολυ καθαρα και θα ηθελα ενα μου να ακουγομε καθαρα και να ακουω καθαρα ευχαριστω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ps3 headset

Καλησπέρα σας.

Ενδιαφέρομαι αυτήν την περίοδο να αγοράσω headset για ps3 μέχρι 60 ευρώ(εκτός από της sony που είναι εξάλλου και πιο ακριβά).
Το θέμα είναι ότι όσα γράφουν ότι είναι συμβατά για ps3 είναι αρκετά ακριβά για εμένα.
Έχετε κάποια ιδέα για το πως θα καταλάβω άμα λειτουργούν σε ps3 χωρίς να το αναγράφουν ή άμα έχετε κάποια ιδέα να μου προτείνετε αν έχει κάποιος τέτοιο headset.
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

όταν είχα κονσόλα αυτό που έκανα ήταν το εξής.

Αγόρασα τη φτηνοτερη κάρτα ήχου USB που βρήκα (5€)

και σύνδεσα πάνω της ένα φτηνό headset logitech που είχα και δούλευε μια χαρά με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις απ το μενού της κονσόλας για μικρόφωνο και ήχο και έπαιζα κανονικότατα GT5 Online

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι απο τότε μιας και έχουν περάσει 2 χρόνια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα Razer Kraken Usb βγηκαν αφου βγηκε το ps4 γιαυτο και γραφουν μονο για Ps4(γιατι πλεον το Ps3 ειναι παλιο) αλλα λογικα επειδη ειναι μεσω Usb πρεπει να λειτουργουν.Το πολυ πολυ μπορεις να ρωτησεις και το καταστημα που θες να τα αγορασεις ή την ιδια την Razer μεσω email.

Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβασει με τα 7.1 κολλαει το mic οταν πατας το κουμπι για να το ενεργοποιεις/απενεργοποιεις και πρεπει να βγαζεις καθε φορα το usb απο το ps4 για να ξανανιωσει. Το 7.1 δουλευει στο ps4;

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα USB gaming headset για PS3 με μικρόφωνο μέχρι 30-35€ τί προτείνετε;;; Δεν είναι για μένα.

Επειδή εγώ δεν έχω εικόνα από τις κονσόλες που παίζουν στην αγορά κλπ... Τη λύση που διάβασα αλλού για αγορά κάρτας ήχου USB όπως αυτή και να αγοραστεί κλασσικό headset με 3.5mm jack πώς τη βλέπετε; Είναι διαδεδομένη/ποιοτική λύση; Το σκέφτομαι γιατί σε μη USB headsets βλέπω μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές... Σε τέτοια περίπτωση τί προτείνετε στα λεφτά που ανέφερα;

Επεξ/σία από DownUNDERground

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...