steveee Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω ενσύρματο handset για το ps3 (λιώσιμο στο uncharted 2 ) και δεν βρίσκω κάτι στην αγορα. Ακόμη και της sony είναι ασύρματα. ΔΕΝ θέλω ασύρματα. Κάτι σε ενσύρματο υπαρχει που να δουλεύει ? (Mετα το νέο firmware της sony...) Αυτά θα δουλεύουν άραγε? Τα έχει κάνεις ? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0284572&catid=070305
grouspen Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα. στην περίπτωση που βάλειs είτε bluetooth ή usb headset ακούς μόνο τις συνομιλίες από τα ακουστικά σου? και οι πυροβολισμοί , βομβες κτλ ακούγονται από την τηλεόραση? ή όλα μαζί? και κάτι άλλο έχει καλή ποιότητα ήχου ένα bluetooth heaset?
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα.στην περίπτωση που βάλειs είτε bluetooth ή usb headset ακούς μόνο τις συνομιλίες από τα ακουστικά σου? και οι πυροβολισμοί , βομβες κτλ ακούγονται από την τηλεόραση? ή όλα μαζί? και κάτι άλλο έχει καλή ποιότητα ήχου ένα bluetooth heaset? εμένα μου είπανε ότι ακούς ΜΟΝΟ από το bt, όχι και από την tv
kostionalist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Headset για PS3 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!Υπαρχει headset για PS3 οπου μπορεις να ακους in-game sound και voice chat? Ξερω οτι υπαρχουν που μπορεις να μιλας και να ακους τους αλλους, αλλα θα ηθελα να ακουω και τον ηχο του παιχνιδιου.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό. Θα έπρεπε στις ρυθμίσεις του ήχου, το PS3, να έχει επιλογή εξόδου για Headset. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Το Zavvi.com, έχει σε πάρα πολύ καλή τιμή το ασύρματο Headset. http://www.zavvi.com/games/games-accessories/playstation-3-ps3-wireless-headset/10081017.html
jason88 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 δε θα προτεινα ασυρματο. εχουν χαλια ποιοτητα ηχου.
kostionalist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Το εψαξα λιγο και βρηκα τα 4GAMERS CP-PRO και Turtle Beach Headset:Ear Force PX21.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 δε θα προτεινα ασυρματο. εχουν χαλια ποιοτητα ηχου. Το έχεις ακούσει? Γιατί με την λογική αυτή δεν θα έπρεπε να έχουμε και ασύρματα χειριστήρια, επειδή δεν πιάνουν τόσο καλά ή καθυστερούν περισσότερο από τα ενσύρματα.
Nightwalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καταρχήν συγχαρητήρια για το φόρουμ σας. Το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό και τολμώ να πω πως είναι άρτια συντονισμένο. Ας μπούμε στο θέμα όμως. Είμαι κάτοχος PC και PS3 fat. Μέχρι τώρα βολεύομαι με ένα σετ ακουστικά υπολογιστή τα οποία τα βάζω στην οθόνη και έτσι ακούω και τον ήχο του παιχνιδιού από το ps3. Όσον αφορά το μικρόφωνο έχω συμβιβαστεί με ένα παλιό bluetooth της nokia. Πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω ένα headset (ακουστικά + μικρόφωνο) συμβατό με την κονσόλα μου και τον υπολογιστή (τονίζω ότι θέλω να είναι συμβατό και με τα δύο). Βρήκα μερικά μοντέλα αλλά όχι από Ελλάδα και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την συμβατότητα τους. Εδώ είναι λοιπόν που χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχετε κάτι υπ' όψην με καλή ποιότητα ήχου και συμβατότητα. Σε τι τιμές υπολογίζετε ότι θα κινηθώ για κάτι τέτοιο? Υπάρχουν καταστήματα πώλησης στην Ελλάδα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Δημήτρης
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Όταν λες ότι χρησιμοποιούσες ένα Bluetooth της Nokia, εννοείς ότι το χρησιμοποιούσες στο κινητό σου και στο Playstation?
Nightwalker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εννοώ ότι χρησιμοποιώ για την έξοδο ήχου τα ακουστικά του υπολογιστή που συνδέω στην οθόνη και για είσοδο ήχου (μικρόφωνο) έχω ρυθμίσει το bluetooth της ΝΟΚΙΑ.
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ναι ε? Δεν ήξερα ότι τα απλά Bluetooth συνδέονται με το Playstation 3. Πάντως το Official Bluetooth της SONY, είναι το παρακάτω. http://www.zavvi.com/games/games-accessories/playstation-3-ps3-wireless-headset/10081017.html Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω.
Nightwalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ok. Ευχαριστώ. Γνωρίζει κανένας μήπως κάτι άλλο?
anagnoct Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε παρε αυτο για να μην ακτινοβολησε κιολας και να συνδεσεις οποια ακουστικα 3.5 θες. Δεν ξερω αν μπορεις να συνδεσεις headset στη θυρα usb για να ακους και τον ηχο εκτος του chat, αλλιως δεν υπαρχει τροπος. Απο 1 γρηγορη ερευνα βρηκα κ αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα