soso75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Καλά Ακουστικά για PS3!? Γειά σας παιδιά και καλώς σας βρήκα!Έχει λίγες μέρες που πήρα το ps3 slim μου και αναρωτιέμε ποιό απ όλα όσα κυκλοφορούν ακουστικά gaming για ps3 που έχετε δοκιμάσει και πιστεύετε πως είναι το καλύτερο για να αγοράσω!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
stefanos_79 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομιζω να χρειάζεται να πληρώσεις παραπάνω λεφτά εφόσον έχεις bluetooth ακουστικό για το κινητό σου.εγώ χρησιμοποιώ ενα nokia headset και ειμαι πολυ ικανοποιημένος.Απο τα ακουστικά ακούς μόνο το voice chat και όχι όλους τους ήχους του παιχνιδιού οποτε δεν νομίζω να ειναι αναγκαία γενικά στο gaming χωρίς voice chat.Εναλλακτικά υπάρχει και το official headset
Luxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ρε φιλε, δε αναφερεται σε τετοια ακουστικα, αλλα σε κανονικα για να ακουει τον ηχο απο το παιχνιδι. Εχει πολλα καλα ακουστικα και πιστευω οτι ειναι και καλυτερα απο ηχεια, καθως ειναι πιο ρεαλιστικα. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι απομονωνει τοσο πολυ τους εξωτερικους θορυβους, που δεν ακους τιποτα αλλο!! Ψαξε για ακουστικα 5.1 ή 7.1. Εγω εχω της TEAC.
soso75 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε φιλε, δε αναφερεται σε τετοια ακουστικα, αλλα σε κανονικα για να ακουει τον ηχο απο το παιχνιδι. Εχει πολλα καλα ακουστικα και πιστευω οτι ειναι και καλυτερα απο ηχεια, καθως ειναι πιο ρεαλιστικα. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι απομονωνει τοσο πολυ τους εξωτερικους θορυβους, που δεν ακους τιποτα αλλο!! Ψαξε για ακουστικα 5.1 ή 7.1. Εγω εχω της TEAC. Ναι κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου Luxx κάτι με διπλό ακουστικό και χειλιόφωνο για gaming και chat ώστε να τα καλύπτει όλα. Βρήκα το Turtle Beach Ear Force P21 Headset λένε είναι πολύ καλό αλλά κάπως ακρίβο δυστιχώς. Θα κοιτάξω και για τα Teac. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2010 από soso75
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Headset συμβατό με PS3? υπάρχει (usb) headset συμβατό με playstation 3 (slim) ? Όπου και να ρώτησα μου δίνουν μόνο το bluetooth της Sony...
Nik.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Οτι κανει στο Xbox360 δεν κανει και στο PS3 ?
basilis5 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 υπάρχει (usb) headset συμβατό με playstation 3 (slim) ? Όπου και να ρώτησα μου δίνουν μόνο το bluetooth της Sony... logitech vantage usb headset for ps3 με κανονικες προδιαγραφες για ps3, δες, σελιδα 41
Nik.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Θεωρητικα κανει και αυτο http://steelseries.com/products/consoles/steelseries-spectrum-5xb
BANTAS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ολα τα ασυρματα bluetooth headsets ειναι συμβατα με το ps3. Νομιζω και της Sony bluetooth ειναι.
katsouras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Και εγω θελω ενα για χρηση με ps3 αλλα και skype!Ασυρματο εννοειται...Τι μου προτεινετε?
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ολα τα ασυρματα bluetooth headsets ειναι συμβατα με το ps3.Νομιζω και της Sony bluetooth ειναι. μα δεν ψάχνω bluetooth, headset ψάχνω (= ακουστικά + mic)
Whiteyez Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω αυτά εδώ, αλλά να ξές είναι μόνο για voice chat, δλδ θα μιλάς και θα ακούς τους αλλούς, δεν βγάζουν τα ακουστικά ήχο από τα games. Δεν υπάρχει επιλογή από το ps3 να βγάζει όλους τους ήχους από το headset. http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/internet-headsets-phones/devices/3621
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Athanasie το SteelSeries δεν σου αρεσει ? για xbox λέει ότι κάνει, όχι για ps3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα