Προς το περιεχόμενο

Καλυτερο καταστημα για συνθεση PC

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε μου η σύνθεση σου είναι πολύ μέτρια.

Μην κάνεις το λάθος και την αγοράσεις.

Aυτο θελω κι εγω, ενα μετριο PC για αρχη κι αργοτερα να κανω αναβαθμησεις. Για τις απαιτησεις μου προς το παρον ειναι μια χαρα πιστευω. Θα βαλω 3gb ram καθως θα χρησιμοποιησω 32bit OS, η καρτα γραφικων το γνωριζω οτι ειναι μετρια αλλα μ'ενδιαφερει τα περισσοτερα games να ειναι playable και λιγο παραπανω οπως ειχα πει και πιο πριν. Ο σκληρος στα 500gb μου φτανει και μου περισσευει...

Να εδω στο πλαισιο στην συνθεση PC εχει ακριβα τροφοδοτικα (στα 330W 55 ευρω, ακριβο μου φαινεται..)

Δημοσ.

Αν θέλεις να λειτουργεί σωστά και ασφαλώς το PC σου, μην τσιγκουνευτείς ούτε cent για το τροφοδοτικό.

Θα σου πρότεινα αυτό και ΜΟΝΟ από Πλαίσιο. Μακρυά από e-shop, ΜΑΚΡΥΑ.

Δημοσ.
Aυτο θελω κι εγω, ενα μετριο PC για αρχη κι αργοτερα να κανω αναβαθμησεις. Για τις απαιτησεις μου προς το παρον ειναι μια χαρα πιστευω. Θα βαλω 3gb ram καθως θα χρησιμοποιησω 32bit OS, η καρτα γραφικων το γνωριζω οτι ειναι μετρια αλλα μ'ενδιαφερει τα περισσοτερα games να ειναι playable και λιγο παραπανω οπως ειχα πει και πιο πριν. Ο σκληρος στα 500gb μου φτανει και μου περισσευει...

Να εδω στο πλαισιο στην συνθεση PC εχει ακριβα τροφοδοτικα (στα 330W 55 ευρω, ακριβο μου φαινεται..)

Με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις πολύ ανώτερο σύστημα.

Και αναβάθμιση σε socket 775 ούτε για αστείο.

Δημοσ.
Με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις πολύ ανώτερο σύστημα.

Και αναβάθμιση σε socket 775 ούτε για αστείο.

Και τι socket προτεινεις να εχει η μητρικη??

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια :-)

Δημοσ.
Eluminator_91 αυτό το ξέρες http://www.bno.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3669:----lr--&catid=46:latest-news&Itemid=150 λίγο άκυρο αλλά δεν πειράζει. Όσο για την κάρτα η GT210 είναι φώλα εντελώς, πόσα φράγκα δίνεις για το PC ;;;

Βασικα εκει ειμαι φοιτητης στο Τει Χαλκιδας..το γνωριζω αυτο, δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα :eek:

Στο θεμα μας τωρα, για την κεντρικη μοναδα δινω μεχρι 400 ευρωπουλα. Δηλαδη να κοιταξω για gt220?? Εχει η gigabyte μια gt220 1gb στα 66 ευρω νομιζω..

Δημοσ.
Αν παίζουν κοντά στα 500Ε (οπτικό μέσο δεν έχω βάλει) πιστεύω πως με αυτή την σύνθεση είσαι κομπλέ.

Ωραια συνθεση φιλε μου, αλλα λεω 500€ μαζι με την οθονη να δωσω (για κεντρικη μοναδα γυρω στα 400€ αντε και λιγο παραπανω)

Μόνο αυτή βλέπω να συμφέρει http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GT-240-SVGA-PCI-Express-DDR3-HDMI-512MB-NE3T2400FHD51.htm απο GT2xx σειρά αλλά μουφά είναι η GT240.Προτιμώ καμιά HD5670.

Δες εδώ :

plaif.jpg

pc1s.jpg

Φιλε μου προτιμω να βαλω intel επεξεργαστη.

Λοιπον εκανα μια συνθεση κι εγω στο πλαισιο:

CASE: Asus-TA-891 Black

CPU: Intel-Core 2 Duo 7500 2.93 GHz

RAM1: Kingston-1GB DDR2-800

RAM2: Kingston-2GB DDR2-800

MOBO: Asrock-G41M-GS

HDD: Western Digital-500GB

VGA: Albatron-GT220 SVGA 1GB

Power Supply: Xigmatek-Go Green PSU (500W) (λετε να εβαζα καλυτερα 400W, να γλυτωσω 10€??)

Οptical Drive: LG-GH22NS40 Black DVD-RW

Συνολο 409.51€

Δημοσ.

Ωραια συνθεση φιλε μου, αλλα λεω 500€ μαζι με την οθονη να δωσω (για κεντρικη μοναδα γυρω στα 400€ αντε και λιγο παραπανω)

Power Supply: Xigmatek-Go Green PSU (500W) (λετε να εβαζα καλυτερα 400W, να γλυτωσω 10€??)

Συνολο 409.51€

φιλε μου ανοιξε ενα θεμα στις αναβαθμισεις πες μας τι ζητας απο την συνθεση σου και θα ακουσεις περισσοτερες προτασεις

Δημοσ.
Αν παίζουν κοντά στα 500Ε (οπτικό μέσο δεν έχω βάλει) πιστεύω πως με αυτή την σύνθεση είσαι κομπλέ.

Τώρα τον i5 650 γιατί τον έβαλες ; Αμα δίνει 165€ ας βάλει άλλα 10€ και να πάρει τον 750, η κανά Phenom II. Όσο για την HD5450 ουδέν σχόλιο ...

Συνολο 409.51€

2010 έχουμε και βάζεις LGA775 CPU ;;; Damn! Ούτε 150€ δεν αξίζει να δώσεις γι'αυτό το PC.

---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ----------

Δες εδώ με 2GB μνήμη, δεν βλέπω ποικιλία στο πλαίσιο.

plas.jpg

Γύρω στις 30.000 φορές καλύτερο μου φαίνεται εμένα ... (Δίσκο,DVD,κουτί,τροφοδοτικό βάλε κάτι ανάλογο αλλά το να πάρεις E7500 που κάνει και 100€ είναι "don't" και ειδικά η GT220 !!!

Δημοσ.

Ξαναλεω, δεν εχω πολλες απαιτησεις απ'το PC (τα games να ειναι playable, internet, καμια ταινια & λιγο επεξεργασια εικονων) οποτε η συνθεση αυτη που εφτιαξα στο πλαισιο πιστευω με καλυπτει μια χαρα..γιατι αν αρχισω να βαζω i5-i7, gt240 κλπ το κοστος ξεφευγει απ'το οριο που εχω θεσει. Κι αργοτερα αν αυξηθουν οι απαιτησεις μου το αναβαθμιζω. Με αυτη τη λογικη σκεφτομαι..

Επισης o core i3 2.93ghz ειναι καλυτερος απ'τον core 2 duo 2.93ghz??..γιατι ειναι περιπου στην ιδια τιμη..

Δημοσ.
Ξαναλεω, δεν εχω πολλες απαιτησεις απ'το PC (τα games να ειναι playable, internet, καμια ταινια & λιγο επεξεργασια εικονων) οποτε η συνθεση αυτη που εφτιαξα στο πλαισιο πιστευω με καλυπτει μια χαρα..γιατι αν αρχισω να βαζω i5-i7, gt240 κλπ το κοστος ξεφευγει απ'το οριο που εχω θεσει. Κι αργοτερα αν αυξηθουν οι απαιτησεις μου το αναβαθμιζω. Με αυτη τη λογικη σκεφτομαι..

Επισης o core i3 2.93ghz ειναι καλυτερος απ'τον core 2 duo 2.93ghz??..γιατι ειναι περιπου στην ιδια τιμη..

Ναι ο i3 530 είναι πολύ καλύτερος απο Ε7500, το LGA775 δεν έχει μέλλον. Με την GT220 δεν θα καταφέρεις και πολλά. Τώρα τι να το αναβαθμίσεις εννοείς ; CPU-M/B-MEM-VGA ; Αυτό είναι πολλαπλό bypass και όχι αναβάθμιση ; Δεν έχει καμία λογική η αγορά LGA775+E7500+GT220 και DDR2 πεταμένα λεφτά το κάθε cent.

Δημοσ.
Ναι ο i3 530 είναι πολύ καλύτερος απο Ε7500, το LGA775 δεν έχει μέλλον. Με την GT220 δεν θα καταφέρεις και πολλά. Τώρα τι να το αναβαθμίσεις εννοείς ; CPU-M/B-MEM-VGA ; Αυτό είναι πολλαπλό bypass και όχι αναβάθμιση ; Δεν έχει καμία λογική η αγορά LGA775+E7500+GT220 και DDR2 πεταμένα λεφτά το κάθε cent.

Καλα, θα το σκεφτω αρκετα αυτο το θεμα..γιατι παλι αν βαλεις core i3 μετα οι μητρικες που το δεχονται ειναι στα 80€ και πανω..Η GT220 στα 1gb μια χαρα θα με βολεψει..

Καταστηματα για να συνθεσεις PC ειναι e-shop, plaisio, you.gr, multirama....υπαρχει μηπως κανενα αλλο?? Και το καλυτερο το plaisio απ'οτι καταλαβα, ετσι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...