karabouzouk... Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Η σχολή που σπουδάζω έχει να κάνει με την πληροφορική, και πιστεύω ότι θα ήταν ενδιαφέρον οχι μόνο για μένα να ακουστούν γνώμες για το θέμα μιας πτυχιακής ειδίκα σε ένα τεχνολογικό forum. Ξέρω υπάρχουν έτοιμες προτάσεις από καθηγητές σε κάθε σχολή απλά αυτά που θα ακουστούν εδώ ίσως να είναι πιο συμαζεμένα-ενδιαφέροντα-επίκαιρα-μη τετριμένα. Δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα αλλά αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα ποστάρω.
karabouzouk... Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Καμιά ιδέα τώρα που ήρθε καλοκαίρι να έχουμε τίποτα να ασχολούμαστε όταν δεν θα είμαστε παραλία..!?
karabouzouk... Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Θα προτιμούσα κάτι με προγραμματισμό ίσως σε C++ αλλά αυτό που ψάχνω είναι μια ιδέα ένα θέμα.. μας πρότειναν κάτι για κινητά τηλέφωνα (iphone klp) αλλά όπως είπα δεν είχαμε κάποια καλή ιδέα..
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 πόσο καιρό έχεις για την πτυχιακή; Και θεωρείς τον εαυτό σου αξιοπρεπή προγραμματιστή;
karabouzouk... Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 πόσο καιρό έχεις για την πτυχιακή; Και θεωρείς τον εαυτό σου αξιοπρεπή προγραμματιστή; δεν έχω δηλώσει ακόμη οπότε δεν έχω περιορισμό αλλά καλά θα ήταν να την αρχίσω κάποτε.. δεν ξέρω αν με θεωρώ αξιοπρεπή η όχι αλλά ξέρω ότι έχω όρεξη για να ασχοληθώ και να μάθω κάτι απ την πτυχιακή αλλιώς δεν θα ρώταγα για θέμα..! θα έπαιρνα ένα ότι να ναι..! πάντως έχω ασχοληθεί με αρκετά προγραμματάκια που έφτιαχνα για μένα εκτός από αυτά της σχολής και έχω κάποια εμπειρία.
Aztec Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Φτιαξε ενα app στο Facebook. Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν πολλά hit το δευτερόλεπτο θα καταλαβεις γιατί το πρότεινα.
kasiarakos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Φτιαξε ενα app στο Facebook. Όταν θα αρχίσουν να πέφτουν πολλά hit το δευτερόλεπτο θα καταλαβεις γιατί το πρότεινα. οταν λες app στο facebook σαν τι εννοεις? καποιο παιχνιδι σε flash?
xwtiko Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Σκέψου με τι θες να ασχοληθείς τελειώνοντας τη σχολή και διάλεξε κάτι σχετικό. Που βλέπεις μέλλον ή τι σε ενθουσιάζει? Ποιο είναι το αγαπημένο σου μάθημα στη σχολή? Θα μπορούσες να πάρεις ένα θέμα που μετά να το συνεχίσεις σε μεταπτυχιακό αν σε ενδιαφέρει?
tmjuju Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 cloud services? distributed? muli-core? parallelism? ιδέες για mix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.