Προς το περιεχόμενο

Fujitsu 160GB HDD 2.5' SATA στα 25 ευρώ

thes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Πλαίσιο:

Fujitsu 160GB HDD (5.400 rpm, Sata, Buffer 8 MB, MHW2160BH)

fujitsu-mhw2160bh-pers.jpg

Όχι, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά, ούτε τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για 25 ευρώ, καλό δεν είναι;

Γενικά Χαρακτηριστικά:

Χωρητικότητα: 160

Μέγεθος: 2.5 inches

Buffer Protection: 8 MB

Performance:

Maximum RPM: 5400 rpm

Μέγιστος Ρυθμός Μεταφοράς: 1.5 Gbit/sec

Περισσότερα:

Tom's hardware review: http://www.tomshardware.com/reviews/notebook-hdds-deluxe,1588-2.html

Δημοσ.

Ντάξει, άμα έχεις ή πάρεις και μια θήκη 2,5" για να τον κάνεις εξωτερικό μια χαρά τιμούλα βγαίνει...

Αλλά "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"... και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό στο Πλαίσιο...

Δημοσ.

εγω εναν 120αρι fujitsu mhv2120bh εδω και 4 χρονια...αν τον αλλαξω με τον παραπανω θα δω καμια βελτιωση? Για μου φαινεται οτι ο δικος μου αργοσβηνει οσο περναει ο καιρος...

Δημοσ.

Γιατι τοσο φτυσιμο? Ξερει καποιος κατι για το συγκεκριμενο που να πιστευει οτι δεν ειναι καλος? Ειδικα για τα λεφτα του...

Δημοσ.

Γενικά αν και η μείωση της τιμής ειναι μεγάλη , δεν ξέρω κατα πόσον είναι προσφορά αν σκεφτεί κανεις πως με 30Ε την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε προσφορά ενος εξωτερικού σκληρού 2.5' 320Gb.Αυτος μέσα θα είχε 2.5ρη σκληρό οπότε θα μπορούσες να τον χρησιμοποιήσεις όπως θα ήθελες!Ίσως βέβαια και να κάνω λάθος...:rolleyes:

Δημοσ.
Γενικά αν και η μείωση της τιμής ειναι μεγάλη , δεν ξέρω κατα πόσον είναι προσφορά αν σκεφτεί κανεις πως με 30Ε την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε προσφορά ενος εξωτερικού σκληρού 2.5' 320Gb.Αυτος μέσα θα είχε 2.5ρη σκληρό οπότε θα μπορούσες να τον χρησιμοποιήσεις όπως θα ήθελες!Ίσως βέβαια και να κάνω λάθος...:rolleyes:

Δεν κάνεις λάθος, μπορείς να ανοίξεις τη θήκη και να πάρεις τον δίσκο από μέσα.

Δημοσ.

Μετα θα εχεις μπλεξιματα με την εγγυηση ομως. Αχρειαστη να ειναι αλλα μιλαμε για μηχανικο σκληρο δισκο...

Δημοσ.

επισης εχει και στα 120 gb με 20 ευρω...δεν ξερω αν ισχυει αλλα παντως οι σκληροι των λαπτοπ μετα απο καποια χρονια οσο φορματ και να κανεις συνεχιζουν να παρουσιαζουν προβληματα...εγω πηρα εναν παντως 160 gb ελπιζω να μου τον φερουν.

Δημοσ.

Να αναφέρω και μια ιδέα που μου ήρθε.

Θα άξιζε πχ κάποιος να πάρει δυο 160ριδες και με αντάπτορα να τους έβαζε σε σταθερό pc για RAID 0;Θα άξιζε καθόλου;:rolleyes:

Εννοώ λόγω των 5200RPM...

Δημοσ.

Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας.

Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε.

κλασσικα πραγματα

Δημοσ.
Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας.

Θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να έχουμε την ευκαιρία να λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς το θέμα που προέκυψε.

κλασσικα πραγματα

Μια από τα ίδια...

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω τα αντίστοιχα για μη διαθεσιμότητα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Και όχι μόνο για αυτόν, αλλά για όλους τους δίσκους με τιμή έως 40 (και πάνω) ευρώ. Δεν υπάρχουν και δεν μπορεί να μπει καμμία παραγγελία. Άσχετα με το αν λέει "παράδοση σε 72 ώρες", ή "αναμένεται σύντομα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...