Athanasios2104 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 έχω ακούσει ότι το 06 είναι πιο βαρύ και ακόμη χρησιμοποιείται στα benches, άλλα ποιο το νόημα όταν δεν τεστάρει όλες τις δυνατότητες της cpu/gpu σε σχέση με το τελευταίο vantage;
d3m0n Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ ακόμα benchάρουν 3D Mark 01 με κάτι 5970,αλλά μια χαρά τεστάρουν τις δυνατότητες της cpu/gpu,αφού όσο πιο δυνατό hardware τόσο πιο καλά αποτελέσματα έχουν,δεν υπάρχει κάποιο όριο..
caution Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί υπάρχει νόημα που τρέχουμε spi; Έχετε δει source; Για γέλια είναι...
ahristos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί υπάρχει νόημα που τρέχουμε spi; Έχετε δει source; Για γέλια είναι... Χε! Έψαχνα για κανένα σύγχρονο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά. Αυτό που βρήκα (δε θυμάμαι πως λεγόταν) έκανε τον υπολογισμό του 1 εκατομμυρίου αριθμών σε 1 δευτερόλεπτο, σε σχέση με τα 20 δευτερόλεπτα του Super PI Mod 1.5
george_o/c Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 έχω ακούσει ότι το 06 είναι πιο βαρύ και ακόμη χρησιμοποιείται στα benches, άλλα ποιο το νόημα όταν δεν τεστάρει όλες τις δυνατότητες της cpu/gpu σε σχέση με το τελευταίο vantage; http://www.hwbot.org Παγκόσμιο πρωτάθλημα overclocking. Η Ελληνική Hellas Overclocking Team είναι δεύτερη παγκοσμίως! Για αυτό το λόγο bench-άρουμε όλα τα benchmarks ανεξαρτήτως με το αν ζορίζουν τον επεξεργαστή ή την κάρτα γραφικών.
AGNUSDeI Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 http://www.hwbot.org Παγκόσμιο πρωτάθλημα overclocking. Η Ελληνική Hellas Overclocking Team είναι δεύτερη παγκοσμίως! Για αυτό το λόγο bench-άρουμε όλα τα benchmarks ανεξαρτήτως με το αν ζορίζουν τον επεξεργαστή ή την κάρτα γραφικών. δυστυχώς όμως βλέπω ότι η H.O.T από την 1η θέση που ήτανε έπεσε στην 2η, και η Ελλάδα από την από την παλέ ποτέ κραταιά 4η θέση έπεσε στην 6η πίσω από την Ιταλία @ george_o/c γιατί δεν ανοίγεις ένα νήμα για το hwbot εδώ στο insomnia μπας και προσελκύσουμε κιάλα νέα παιδιά στο hwbot για να ανεβάσουμε λίγο τα ποσοστά τις Ελλάδας ;
Alexisssss Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 @ george_o/c γιατί δεν ανοίγεις ένα νήμα για το hwbot εδώ στο insomnia μπας και προσελκύσουμε κιάλα νέα παιδιά στο hwbot για να ανεβάσουμε λίγο τα ποσοστά τις Ελλάδας ; Παρα πολυ καλη ιδεα και εχω την εντυπωση οτι θα εχει ιδιαιτερα μεγαλη απηχηση. Εγω παντως ειμαι μεσα.....
AGNUSDeI Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Παρα πολυ καλη ιδεα και εχω την εντυπωση οτι θα εχει ιδιαιτερα μεγαλη απηχηση.Εγω παντως ειμαι μεσα..... χαίρομαι παρα πολύ φιλε μου, και σε ευχάριστο πολύ ελπίζω να πάρει την πρωτοβουλία σύντομα κάποιος που γνωρίζει καλά το hwbot από μέσα όπως ο george_o/c για να μας γράψει ένα editorial για το πως να ποστάρουμε τα σκορ κτλ... αλλιώς ας το ξεκινήσει κάποιος άλλος, μπορεί και εγώ για την Eλλάδα ρε γαμώτο !!!
AGNUSDeI Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ο gprhellas την ανέβασε κι άλλο! την ΕΛΛΑΣ !!! πρέπει να ανοικτή ένα νήμα επείγοντος για το hwbot
george_o/c Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλά έκανες και το άνοιξες το thread, μπράβο
p_under Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 οντως , πχ εγω εδωσα 10 ποντακια , κουτσου κουτσου κατι γινεται . Αν το κανουν αυτο 100 ατομα ανεβαινει αρκετα η HOT.
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλά έκανες και το άνοιξες το thread, μπράβο βασικά εγώ απλώς ρώτησα γιατί χρησιμοποιείται το 06 αντί του vantage, εσείς το πήγατε σε "άλλο" επίπεδο Εξ αφορμής όμως των απαντήσεων, θα συνεισφέρω κι εγώ τον "οβολό" μου στην Hellas OC team... όταν κάνω ένα καλό stable overclocking όμως, τώρα είμαι ακόμη stock! H συνέχεια έχει αρχίσει ήδη από ότι βλέπω (12 σελίδες σε 3 μέρες). Για την Ελλάδα ρε ! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=363133
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.