Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Lacie Neil Poulton 1TB...

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα Lacie Neil Poulton 1TB(από κωτσόβολο συγκεκριμένα) και με τον που τον έβαλα ενώ ο δίσκος λειτουργει μια χαρά,εως τώρα τουλάχιστον,το μπλέ λεντ που υποτιθεται πως έχει μπροστά δεν έχει ανάψει ποτέ.

Να το θεωρήσω ως πρόβλημα αυτό και να τον επιστρέψω ή δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία του δίσκου??

Υ.Γ. Περισσοτερο με ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του δίσκου και ας μην έχει και μπλε λεντ..

Δημοσ.

Όχι το led που δεν σου δουλεύει δεν είναι πρόβλημα του σκληρού αλλά πρόβλημα του κουτιού της lacie......εμένα πάλι ανάβει αλλά που και που κάνει ο σκληρός κάτι "κλικ-κλακ" και έχω αρχίσει να φοβάμαι....

Δημοσ.

Εμένα προς τον παρών τουλαχιστον 3 μερες τον έχω όλο και όλο δουλευει μια χαρά και σχετικά αθόρυβα μπορώ να πω.Το μόνο θέμα είναι το λεντ που υποτιθεται οτι έχει μπροστά.

Έχει κανείς εμπειρία απο κωτσόβολο??έχει καλό σέρβις??Αν τον πάω πίσω θα μου δώσουν άμεσα άλλο ή θα πρεπει να περιμένω πολύ??

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια χθες αγορασα κ εγω το συγκεκριμενο δισκο αλλα εχω προβληματα με την εγκατασταση του.

στο εγχειριδιο γραφει κατι για lacie setup assistant αλλα δεν το εχω βρει πουθενα...

το αποτελεσμα? ο υπολογιστης αναγνωριζει κανονικα το δισκο, το Led αναβει κανονικα επισης αλλα συνολικο χωρο στο δισκο υπαρχουν μονο 10 MB...

γνωριζει καποιος κατι περι του θεματος?

ευχαριστω εκ των προτερων...

Υ.Γ.: τον αγορασα απο το e-shop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...