Προς το περιεχόμενο

Έπεσε καφές σε turbo-x, τι κάνω?

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι οχι φιλε, μαλλον δεν εχεις καταλαβει. το μηχανημα απο χθες το βραδυ δουελευει κανονικα....απλα δε ξερω τι να κανω με μερικα πληκτρα που κολλανε!!! να το παω η οχι?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΝΟΤΕΒΟΟΚ

Model No TW9

This class B digital apparatus complies with Canadian ICES-003

QCI CS10 CM-2

Product of China

Με ενα google-αρισμα δεν εβγαλα ακρη. Σηκωσε αν μπορεις φωτο της ετικετας.

Παντως αφου λες οτι μονο μερικα πληκτρα δεν παιζουν, κατα 99% δεν εχει σοβαρο προβλημα. Μπορει να λυθει και χωρις αντικατασταση πληκτρολογιου , με εναν καλο καθαρισμο.

Αφου λες οτι δεν εχεις εμπειρια στο θεμα , στην θεση σου θα πηγαινα τον φορητο στο πλαισιο κ θα τους ελεγα τι εχει συμβει (χωρις το ανοιγμα απο μερους σου - αν και φαινεται). Θα πληρωσεις βεβαια καποια χρηματα, αλλα φυσικα αξιζει.

Δημοσ.

Αφου το λαπτοπ δουέυει κανονικα πολυ φθηνα τη γλυτωσες....

Μαλλον εχω χαση επισοδεια.

Αυτο που εχεις να κανεις ειναι σιγουρα μα σιγουρα να βρεις εναν εμπιστο που να ξερει πολυ καλα τι κανει να στο ανοιξη οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να σου το καθαριση.

Οσο για το πληκτρολογιο υπαρχουν σπρευ καθαριστικα που κανουν πολυ καλη δουλεια...παρτου ενα εαν αυτος δεν εχει και δωστου το να βγαλη το πληκτρολογιο και να στο καθαριση εκτος λαπτοπ και αυτο....

Μην μπερδεψεις πλαισιο στην διαδικασια...με ενα καλο καθαρισμα σε μελλοντικο προβλημα τους βγαινεις και απο πανω....και δεν αντιμετωπιζης προβλημα εγγυησης....ενω εαν το πας εκει θα εχεις ιστορικο.....

Αντε τυχερε.........αυριο ψαξε κανενα να στο καθαριση και κερνατου κανα καφε μωρε....εδω σε λαπτοπ κερνας :lol:

Δημοσ.
Αφου το λαπτοπ δουέυει κανονικα πολυ φθηνα τη γλυτωσες....

Μαλλον εχω χαση επισοδεια.

Αυτο που εχεις να κανεις ειναι σιγουρα μα σιγουρα να βρεις εναν εμπιστο που να ξερει πολυ καλα τι κανει να στο ανοιξη οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να σου το καθαριση.

Οσο για το πληκτρολογιο υπαρχουν σπρευ καθαριστικα που κανουν πολυ καλη δουλεια...παρτου ενα εαν αυτος δεν εχει και δωστου το να βγαλη το πληκτρολογιο και να στο καθαριση εκτος λαπτοπ και αυτο....

Μην μπερδεψεις πλαισιο στην διαδικασια...με ενα καλο καθαρισμα σε μελλοντικο προβλημα τους βγαινεις και απο πανω....και δεν αντιμετωπιζης προβλημα εγγυησης....ενω εαν το πας εκει θα εχεις ιστορικο.....

Αντε τυχερε.........αυριο ψαξε κανενα να στο καθαριση και κερνατου κανα καφε μωρε....εδω σε λαπτοπ κερνας :lol:

Να είσαι καλά φίλε, αυτό θα κάνω. Θα παω σε ένα γειτονικό μαγαζάκι να του πω να μου το καθαρίσει...Και θα έχω (πιθανότατα) και την εγγύηση από το πλαίσιο..

Δημοσ.

αναψε και καμια λαμπάδα...κωλόφαρδε!!

καλα αν το ειχα παθει εγω...

θα ειχα τρελαθει

θα ειχα πηδηχτεί απο τα παράθυρα!

(οσοι βλεπουν ραδιο αρβυλα καταλαβαν...)

καλα λες

αν το πας πλαισιο θα σε φακελώσουν...

(οχι πως αν το πας σε αλλον δεν θα το καταλαβουν μετα αλλα λεμε τωρα)

Δημοσ.
αναψε και καμια λαμπάδα...κωλόφαρδε!!

καλα αν το ειχα παθει εγω...

θα ειχα τρελαθει

θα ειχα πηδηχτεί απο τα παράθυρα!

(οσοι βλεπουν ραδιο αρβυλα καταλαβαν...)

καλα λες

αν το πας πλαισιο θα σε φακελώσουν...

(οχι πως αν το πας σε αλλον δεν θα το καταλαβουν μετα αλλα λεμε τωρα)

χαχαχα θυμίσου πως έκανα κι εγώ χθες...πραγματικά πολύ άσχημη κατάσταση και δεν εύχομαι σε κανέναν σας να τη ζήσει. πλακα-πλακα μια χαρά κατασκευή έχουν κάνει από το πλαισιο στο συγκεκριμένο turbo-x..

μια που είπες ραδιο αρβυλλα, θυμήθηκα το next top model (οτι να ναι)..τρελό κομμάτι η Σεράινα..turbo-x..

Δημοσ.

Περαστικα να είναι αδερφε! :P δεν πιστεύω να ξαναπλησιάσεις υγρο στον υπολογιστη για πολυ καιρο...

Πήγαινε πάρε ενα ειδικό σπρει για κυκλώματα και βγάλε και καθαρισε το πληκτρολόγιο (δεν ξέρω πως αλλα θα το προσπαθούσα αν είχα πρόβλημα...) ή όπως είπες δώσε το στο μαγαζάκι που έχεις κοντα αλλα πρόσεχε μη σου λέμε λακαμιες για να σου μασήσουν φράγκα (το έχω δει...).

Εμπιστεύομαι και εγω τα "συνοικιακα" και τα υποστηρίζω αλλα καμιά φορά είναι αγιογδύτες... Σε ένα φίλο με ένα ρημαδο-pc που κόλλαγε του είπαν ότι έχουν σκάσει πυκνωτές και κάποιοι άλλοι θέλουν αλλαγή (εγω σκασμένους δεν είδα, φουσκωμένους όντως είχε) και του ζητούσαν 50€ + ΦΠΑ όταν η μητρική (s 478) καινούργια βρισκόταν με 40-45 (και μεταχειρισμένη 10-15, ενώ μπορεί να πετύχεις να χαρίσουν κιόλας σε forum)

Δημοσ.

Δεν επιχειρώ να το ανοίξω γιατί ήδη έχασα μια μικρή βιδούλα (πολύ μικρές οι άτιμες) και φοβάμαι μη κάνω και καμιά λακαμια. Θα το παω σε ένα συνοικιακό εδώ δίπλα να μου το μοντάρει..Άντε μπας και σώσουμε και την εγγυησούλα του πλαισίου..

Δημοσ.

μια που είπες ραδιο αρβυλλα, θυμήθηκα το next top model (οτι να ναι)..τρελό κομμάτι η Σεράινα..turbo-x..

Ε όχι και Turbo-X.Πιο πολύ για Macbook Pro μου κάνει:P

Δημοσ.
καλά, δες μια κα##όφατσα που είχε στις φωτογραφήσεις και ξαναπές μου..ευτυχώς δε βγήκε ο σαγόνιας ο Γκμοχ να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι..

Ναι γιατι ολος ο κοσμος βλεπει Next Top Model!!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...