Προς το περιεχόμενο

Έπεσε καφές σε turbo-x, τι κάνω?

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να αφαιρέσεις τον επεξεργαστή. Πάνω στο πληκτρολόγιο έπεσε ο καφές, δε έκανες μπάνιο ολόκληρο το Laptop σε καφέ, οπότε λίγο απίθανο να φτασε ως εκεί.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως να σας πω οτι πριν ανοιξω το ποστ εδω, προσπαθησα να δω αν δουλευει. αναβε το λαμπακι του λαπτοπ (οπως ειναι οταν δουλευει), ομως το κουμπακι που παταμε ΟΝ/OFF ήταν νεκρό. επισης οταν το εβαζα στο ρευμα, η μπαταρια φορτιζε...και τελος, ο καφες ειχε φτασει και στο σκληρο, το σκουπισα

Δημοσ.

το ξαναλέω για δεύτερη φορά

μήπως έπαθε κάτι ο διακόπτης On-off???

αν το πας στο πλαίσιο θα σου πουν ότι έχει καεί η μητρική ενώ αυτοί μπορεί να αλλάξουν μόνο ένα κουμπάκι

ψαξτο λιγο αυτο , αν εχει παθει κατι το κουμπι

και εχεις δικιο ειναι λιγο απιθανο να παει γενικα υγρο απο τον cpu

στο hdd μαλον περασε μεσα απο τριπουλες ο καφες

τι μαθαμε απο ολα αυτα?

να μην πεινουμε καφε με ζαχαρι (ή τουλαχιστον να μην πινουμε διπλα στο λαπτοπ)

Δημοσ.

κι εγω το σκεφτομαι ρε γμτ....πως θα καταλαβω ομως αν εχει καει το κουμπακι?

---------- Προσθήκη στις 01:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:55 ----------

παντως η περιοχη με τις μνημες και τη cpu φαινεται ολοστεγνη...η μητρικη εκει βρισκεται η αλλου?

Δημοσ.

αν ειχε βραχει δε θα το εβλεπα? φαινονται ολα στεγνα.

καταληγω στο οτι μαλλον το κουμπακι ON-OFF καηκε...πως μπορω να το διαπιστωσω?

---------- Προσθήκη στις 01:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:20 ----------

θα τρελαθω..δουλευει...

---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:41 ----------

Παιδιά δουλεύει!!! Μου φαίνεται απίστευτο, αλλά δουλεύει...ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει...χαχα

Δημοσ.

φιλε μου παλι καλα που δουλευει!!!εμενα μια φορα επεσε το κινητο μου μεσα στον κουβα με την χλωρινη!!!!ηθελα και σφουγγαρισμα παναθεμα με!!!τελικα μετα απο λιγο στεγνωμα χωρις να του κανω τπτ δουλεψε μια χαρα!!!και μυριζε και λεμονι απο την χλωρινη!!!

:)

Δημοσ.

Έπεσε καφές σε turbo-x, τι κάνω?

Καλά τόσα ποστ...έχει πάει 3 το πρωί...και κανείς δεν του είπε του ανθρώπου να κάνει άλλο καφέ

???

τστστσ...

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχα φίλε και σκέφτηκα να τον κόψω....τωρα παμε για αλλαγη πληκτρολογιου?

εγω φιλε θα σου ελεγα μιας και δουλευει να το πας(να στο καθαρισουν(???)(δεν ξερω αν γινεται κατι τετοιο στο service, λογικα ναι)...γιατι μπορει να εχει ακομα υγρασια και σε λιγο καιρο να μη δουλευει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...