antonl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να αφαιρέσεις τον επεξεργαστή. Πάνω στο πληκτρολόγιο έπεσε ο καφές, δε έκανες μπάνιο ολόκληρο το Laptop σε καφέ, οπότε λίγο απίθανο να φτασε ως εκεί.
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 παντως να σας πω οτι πριν ανοιξω το ποστ εδω, προσπαθησα να δω αν δουλευει. αναβε το λαμπακι του λαπτοπ (οπως ειναι οταν δουλευει), ομως το κουμπακι που παταμε ΟΝ/OFF ήταν νεκρό. επισης οταν το εβαζα στο ρευμα, η μπαταρια φορτιζε...και τελος, ο καφες ειχε φτασει και στο σκληρο, το σκουπισα
hackerW32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 το ξαναλέω για δεύτερη φορά μήπως έπαθε κάτι ο διακόπτης On-off??? αν το πας στο πλαίσιο θα σου πουν ότι έχει καεί η μητρική ενώ αυτοί μπορεί να αλλάξουν μόνο ένα κουμπάκι ψαξτο λιγο αυτο , αν εχει παθει κατι το κουμπι και εχεις δικιο ειναι λιγο απιθανο να παει γενικα υγρο απο τον cpu στο hdd μαλον περασε μεσα απο τριπουλες ο καφες τι μαθαμε απο ολα αυτα? να μην πεινουμε καφε με ζαχαρι (ή τουλαχιστον να μην πινουμε διπλα στο λαπτοπ)
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 κι εγω το σκεφτομαι ρε γμτ....πως θα καταλαβω ομως αν εχει καει το κουμπακι? ---------- Προσθήκη στις 01:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:55 ---------- παντως η περιοχη με τις μνημες και τη cpu φαινεται ολοστεγνη...η μητρικη εκει βρισκεται η αλλου?
antonl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το πράσινο πράμα που βλέπεις είναι η μητρική.
antonl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Η πράσινη πλακέτα πάνω στην οποία κουμπώνουν σχεδόν τα πάντα, επεξεργαστής, μνήμες, μπαταρία κλπ κλπ
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 α μαλιστα..στεγνη φαινεται. επικοινωνει αμεσα με πληκτρολογιο? αλλιως πως να καηκε ρε γμτ?
antonl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Αν αφαιρέσεις το πληκτρολόγιο, φαίνεται η μητρική, οπότε μπορείς να πεις ότι «επικοινωνεί».
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 αν ειχε βραχει δε θα το εβλεπα? φαινονται ολα στεγνα. καταληγω στο οτι μαλλον το κουμπακι ON-OFF καηκε...πως μπορω να το διαπιστωσω? ---------- Προσθήκη στις 01:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:20 ---------- θα τρελαθω..δουλευει... ---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:41 ---------- Παιδιά δουλεύει!!! Μου φαίνεται απίστευτο, αλλά δουλεύει...ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει...χαχα
beckos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μου παλι καλα που δουλευει!!!εμενα μια φορα επεσε το κινητο μου μεσα στον κουβα με την χλωρινη!!!!ηθελα και σφουγγαρισμα παναθεμα με!!!τελικα μετα απο λιγο στεγνωμα χωρις να του κανω τπτ δουλεψε μια χαρα!!!και μυριζε και λεμονι απο την χλωρινη!!!
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχαχα αυτά είναι...τωρα βεβαια υπαρχει ενα θεμα με το πληκτρολογιο, κολλανε πολυ τα πληκτρα...τι μπορω να κανω παιδια?
niksakl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Έπεσε καφές σε turbo-x, τι κάνω? Καλά τόσα ποστ...έχει πάει 3 το πρωί...και κανείς δεν του είπε του ανθρώπου να κάνει άλλο καφέ ??? τστστσ...
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχαχαχα φίλε και σκέφτηκα να τον κόψω....τωρα παμε για αλλαγη πληκτρολογιου?
stathakis21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχαχαχα φίλε και σκέφτηκα να τον κόψω....τωρα παμε για αλλαγη πληκτρολογιου? εγω φιλε θα σου ελεγα μιας και δουλευει να το πας(να στο καθαρισουν(???)(δεν ξερω αν γινεται κατι τετοιο στο service, λογικα ναι)...γιατι μπορει να εχει ακομα υγρασια και σε λιγο καιρο να μη δουλευει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.