Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 παιδια αυτη τη στιγμη ειναι αναποδα, ανασκελα δηλαδη και ξεβιδωσα απλα το wifi, εκει που ειναι οι μνημες και (μαλλον) το σκληρο (δε ξερω τι ειναι, ειναι καλυμενο με μια μαυρη μεμβρανη και εχει δυο πλαστικες ακρες)...το αφηνω ετσι μια-δυο μερες και ο Θεος βοηθος?
windshear Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τα ξεβιδωσα τα καπακια. να τολμησω να το ανοιξω να νγαλω το πληκτρολογιο> σκατα δε ξερω τι να κανω Φιλαράκι καταρχάς ψυχραιμία. Άνοιξε το laptop προσεκτικά αύριο το πρωί και δοκίμασε να καθαρίσεις εσωτερικά - τη μητρική και όπου αλλού έχει πέσει καφές, αφού το έχεις αφαιρέσει τη μπαταρία και το ρεύμα. Για καθάρισμα πάνω στις επαφές προτείνω να χρησιμοποιήσεις ασετόν πάνω σε ένα καθαρό πανάκι. ΠΡΟΣΟΧΗ: μη χρησιμοποιήσεις ασετόν πάνω στα πλαστικά γιατί θα τα λιώσεις. Όταν το ανοίξεις προσπάθησε να μη φαίνεται ότι έχεις επέμβει - αυτό θα σε βοηθήσει ώστε αν τελικά δε λειτουργήσει ξανά, να το πας πίσω στο πλαίσιο και να τους πεις ότι χάλασε - μην αναφέρεις ότι έπεσε καφές - ούτε ότι το άνοιξες - και μπορεί να στο καλύψουν απ την εγγύηση ( αν πιστεύεις ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδέψεις την εταιρία, απλά βάλε και άλλα λεφτά από τη τσέπη σου για να το φτιάξεις )
hackerW32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 αλλα μην το πετάξεις μπορει μετα απο λιγο χρονο να παρει μπρος
d3m0n Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καθάρισε το και στείλτο στο πλαίσιο.Παίξτο αδιάφορος,πες δεν μου ανοίγει,δεν ξέρω τι έγινε.
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια να το καθαρισω, αλλα πως? Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος? Δεν εχω ξανανοιξει ποτε μου λαπτοπ..
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς δεν είναι standard ο τρόπος «εγχείρισης» για κάθε laptop. Αν ήταν κανα επώνυμο ίσως το google βοηθούσε αλλά λόγω turbo-x μάλλον θα πρέπει να πας ψαχουλεύοντας τις βίδες...
d3m0n Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Προσπάθησε με ένα καθαρό πανί,και αν δεις και κολλάει όταν στεγνώσει,βάλε και λίγο οινόπνευμα(στο πανί πάντα) και καθάρισε το.
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 έβγαλα σκληρό και μνήμες και μπαταρια. να επιχειρησω να ανοιξω και πληκτρολογιο?
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 βγάλε μπαταρίες κλπ και αφησε το να στεγνώσει τελείως... μετα καθαρισε το να μην κολλάει κλπ και στο κουτι του κ πισω στο πλαίσιο και κανε τον... κινέζο... Ξέρουν αυτοί... Με το κιλό τα πουλάνε τα κινέζικα! Το εχω κάνει κ εγω στο e-shop ΑΠΕΙΡΕΣ φορες... υ.γ. σορρυ για τον miyagi γιγας, δεν ξέρω να κάνω spoiler button!
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ναι ακριβως φιλε, τον εβγαλα....να επιχειρησω μεγαλυτερο ανοιγμα προς τα μεσα? να ανοιξω και το πληκτρολογιο?
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Σας επισυναπτω το πως ειναι τωρα. να επιχειρησω να βγαλω και ολο αυτο το μαυρο καπακι ωστε να φτασω στο πληκτρολογιο η οχι?
hristos 22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον φιλε μου καταρχιν μην πανικοβαλεσαι...ουτως η αλλως οτι ειναι να γινει θα γινει... Πρωτα απο ολα αφου το ξεβιδωσες προσπαθησε να το καθαρισης με στεγνο πανι ή χαρτι οτι προσπαθεις και βλεπεις οτι μπορεις να καθαρισης....ισως και λιγο οινοπνευμα σε μερικα σημεια..οπως πλακετα κτλ...οχι σκληρο... Το πληκτρολογιο μπορεις να το καθαρισης με οινοπνευμα ή καθαριστικο σπρευ (αργοτερα απο μαγαζι για να μην κολλανε τα πληκτρα) και αφου ξεκινηση πρωτα και σου δουλευει... με ενα σεσουαρ προσπαθησε να στεγνωσης σε πρωτη φαση οτι υπαρχη μεσα στο λαπτοπ........ Μονο εαν εισαι σιγουρος οτι στεγνωσε καλα ξαναπροσπαθεις να το μονταρης.........και βλεπεις εαν σου ανοιξη...δυστηχως ο καφες ειναι απο τους πιο δυσκολους Αλλα οτι και να γινει θα ηταν καλυτερα να το πας μια βολτα απο εκει που το πηρες για να στο καθαρισουν σιγουρα και καλυτερα(σε περιπτωση που δουλεψει ή δε δουλεψει)για να σου πουν τι ζημεια εγινε.....
mpentenis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 καλα μην φρικαρεις, δεν το πυροβολησες κιολας. βγάλε μπαταρία και ρεύμα για αρχή. καλα εκανες και το γυρισες αναποδα, αυριο πρωι πιασε να το λύσεις και αρχισε να καθαρίζεις τα διαφορα μέρη με λιγο ζεστό νερό, σκουπιζε αμεσως και καθάρισε ξανά με οινόπνευμα. το να το στείλεις στο πλαισιο δεν ειναι και οτι καλύτερο αφού σε 2 μέρες θα μυρίζει, θα έχει μικρές καφέ κυλίδες ενώ, στα σερβις κοιτάνε τα υλικά με φακό για να βρούν υγρασία. έχει τύχει να επιστρέψουν κινητό στο οποιο βρήκαν ιδρώτα απο αυτί και το οποιο έστειλαν με φωτογραφία σε ζουμ ατελείωτο (με γυμνό μάτι δεν το εβλεπες). απο εκει και πέρα, ΑΝ ανοιξει ξανακάνε του ενα τσεκ σε 10 μέρες και μετά απο ένα μήνα πάλι... το μηχάνημα πρέπει να το κάνεις μπιλιες, αυτό δεν αρκεί.
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω φιλε..συγγνωμη για τον αποτομο τρόπο μου παιδια αλλα σοκαριστηκα, δε μου εχει ξανατυχει..και ειναι καινουριο το γαμ$%^*$$#
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.