Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά SOS. Μόλις έπεσε μισό ποτήρι φραπέ πάνω στο λάπτοπ. Στο πληκτρολόγιο κατά κύριο λόγο. Πάνω στην ταραχή μου δε θυμάμαι αν εκλεισε επειδή πάτησα το κουμπί ή από μόνο του. Τώρα δεν ανοίγει, όμως μόλις συνδέσω στο ρεύμα το κουμπάκι της μπαταρίας δείχνει να φορτίζει. Τι κάνω? Να το ανοίξω? Υπάρχει κάπου κάποιο manual? help..
hackerW32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 R.I.P. πριν πόσες ώρες έγινε?? σε έναν φίλο μου έπεσε ολόκληρο ποτήρι νερό (ήμουν μπροστά γτ το έριξα εγώ...) και δεν έπαθε τίποτα
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 πριν μισή ώρα...κάποια βοήθεια?
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά, απ όσο ξέρω, καλό είναι να μην το ανοίξεις πριν στεγνώσει ή τέλος πάντων κάνεις ό,τι είναι να κάνεις από άποψη καθαρίσματος. Περίμενε καναν ομοιοπαθή να πει απόψεις...
hackerW32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 αν ηταν νερο... κατι θα γινόταν αλλά εδώ μπορεί να μείνουν υπολείμματα καλύτερα ας μιλήσει ένας που ξέρει γυρνά το ανάποδα.. ξέρω γω?
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 καφες ηταν, φραπε..το εχω αναποδα...γαμωτο ειναι καινουριο, μιας εβδομαδας..
Spyrot Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Τι κάνω? [ame] [/ame] sorry had to αν ηταν νερο το εσωνες για καφε μαλλον οχι
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης: Μια κουπα γαλλικου + 2 κουταλιες ζαχαρη Το vaio τα 'έτσουξε' Τσαι πανω σε λαπτοπ!!!! Παει... το λαπτοπακι μου προβλημα με οθονη λαπτοπ μετα απο ...φραπε!
hackerW32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 μήπως είχες photo του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μέσα? από μένα : ώρα θανάτου 22:19 ο ασθενής ήπιε υπερβολική δόση φραπέ δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά... λιπών άκου ξεβίδωσε τα καπάκια τα οποία έχει στην κάτω μεριά δλδ τον σκληρό και τις μνήμες για τον cpu δεν έχω δοκιμάσει να τον βγάλω και κάτι που δεν είπαμε μπορεί να έχει χαλάσει ο διακόπτης on-off! gt όταν γίνονται τέτοια ατυχήματα χαλάνε τα πλήκτρα! μακάρι να είναι αυτό φίλε!
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 παιδια δε την παλευω...νιωθω πως 800€ μολις πεταχτηκαν στα σκουπιδια. το εχω γυρισει αναποδα..
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 τα ξεβιδωσα τα καπακια. να τολμησω να το ανοιξω να νγαλω το πληκτρολογιο> σκατα δε ξερω τι να κανω
hackerW32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 οχι να τα ξεβιδοσεις μονο αλλα και να αφερεσεις οτι εχουν μεσα α και την μπαταρία τα κουμπιά αν τα τραβήξεις βγαίνουν
Spyrot Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 παιζει ρολο και το καφες ηταν να ξες,αν ειχε γαλα-ζαχαρη... οπως σου ειπα αν ηταν νερο το εσωζες τωρα με τον καφε σκουρα τα πραματα,κανε οτι σου λεει ο hackerw32,οτι σωσεις μνημες-σκληρους ειναι κερδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.