Προς το περιεχόμενο

ποσο θα πληρωσω για εκτελωνισμο απο παραγγελεια ebay?

mentos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...

επειδη τωρα θα αρχισω να παραγγελνω απο ebay εχω καποιες αποριες σχετικα με τον εκτελονισμο των προιοντων.τι ακριβως γινεται με αυτο?ποσο ακριβως θα πληρωσω?ειναι αναλογα με το συνολικο ποσο που 8α παραγγειλω?

Δημοσ.

Για εκτος ΕΕ υπολογισε ενα 30-33% για δασμους περιπου στην τιμη του προιοντος μαζι με την αξια των μεταφορικων.Μην ξεχνας επισης την αμοιβη του εκτελωνιστη. Για εντος ΕΕ δεν πληρωνεις τιποτα.

Δημοσ.

νομίζω 30% της δηλωμένης αξίας... εγω πάντως που φέρνω απο τους κιτρινιάρηδες αρκετό πραγμα μου το δηλωνουν "less than 10$" και είμαι οκ...

Δημοσ.

Βασικά, αν κάνεις ένα search για παρόμοια threads στο forum, θα διαπιστώσεις ότι το ζήτημα είναι λίγο... "όπως σου κάτσει". Ανάλογα σε τι τελωνειακό θα πέσεις και πώς θα 'ναι η διάθεσή του φαντάζομαι. Μου 'χει τύχει φίλοι μου να τους φωνάξουν για εκτελωνισμό για μινιατούρες Warhammer και να πρέπει να πληρώσουν για παραγγελία των $150-200 (επειδή ήταν, λέει, πολλές και προφανώς τις πήγαιναν για εμπορία ενώ στην πραγματικότητα είχαν κάνει ομαδική παραγγελία 3-4 άτομα), μου 'χει τύχει και περίπτωση γνωστού να πάρει αντικείμενο αξίας $300 και να τη σκαπουλάρει.

Good luck με λίγα λόγια.

edit: ΕΚΤΟΣ κι αν αυτός που σου στείλει το προϊόν, το στείλει ως δώρο -κλασσικό κόλπο Ασιατών πωλητών του eBay. Τότε δεν πληρώνεις μία -με δεδομένο ότι είναι μικρής αξίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...