Προς το περιεχόμενο

Ποιον έταιρεία θεωρείτε ότι παρέχει τους καλύτερους εξωτερικούς δίσκους?

schumacher22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με τον million_voices. Βασικά και μαζί σου θα συμφωνήσω μιας και τα κριτήριά σου είναι ταχύτητα (που ναι ίδια για όλους τους usb), μέγεθος και χρήματα.

Δε νομίζω ότι μπορείς να πεις ότι η Χ εταιρία βγάζει κακούς δίσκους ή η Ψ καλούς, πχ θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο WD πριν χρόνια για το οποίο υπήρχαν αρκετά παράπονα. Δε λέει κάτι αυτό για για την WD γενικότερα.

Η σημαντικότερη παράμετρος κατά τη γνώμη μου είναι η αξιοπιστία αλλά κι αυτό υπακούει στον «κανόνα» που προανέφερα.

Δημοσ.
Lacie,

LG,

Samsung,

Verbatim,

Western Digital ή

Seagate??

Δηλαδή ποιος προσφέρει ταχύτητα,πολλά giga αποθηκευτικό χώρο και είναι πιο οικονομικός?;)

εγω χρησιμοποιω εδω και χρονια seagate, και προσφατα wd και toshiba+trascend case και δεν εχω κανενα προβλημα.

ολες οι εταιριες που αναφερεις δεν ειναι χθεσινες.

ψαξε βρες την καλυτερη προσφορα αν θες + αν σε εξυπηρετουν οι τροποι συνδεσης με η/υ που προσφερει η καθε λυση.

Δημοσ.
Lacie,

LG,

Samsung,

Verbatim,

Western Digital ή

Seagate??

Δηλαδή ποιος προσφέρει ταχύτητα,πολλά giga αποθηκευτικό χώρο και είναι πιο οικονομικός?;)

οι ταχύτητες ίδιες (η usb σύνδεση είναι bottleneck)

οι εταιρίες δεν νομίζω πως είναι κριτήριο

για αυτά που έγραψες δλδ μέγεθος και κόστος πας σε επιλογή καταστήματος, άλλες τιμές έχει το ένα άλλες το άλλο

ενώ για αξιοπιστία πάλι κριτήριο είναι το κατάστημα και ψάχνεις για καλή υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης εντός εγγύησης ή για εγγύηση καταστήματος αν υπάρχει, να σου πει κάποιος κοίτα αυτή η εταιρία έχει λιγότερες βλάβες από την άλλη είναι δύσκολο ακόμη και από κάποιον που δουλεύει στο service

οπότε επιλογή καταστήματος προτείνω εγώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...