Προς το περιεχόμενο

προβλημα με screen clone

Agglos_tzes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται.. εχω το εξης προβλημα : Εχω μια τηλεοραση LG 37" ΗDTV. θελω να τη συνδεσω με τον υπολογιστη μου που εχει καρτα Νvidia Geforce 9400 GT. Επειδη η TV μου δεν εχει svideo, συνδεσα στην τv με ενα hdmi cable το οποιο καταληγει σε ενα vga. Επειδη το pc εχει μονο ενα VGA scart, (αυτο που εχω συνδεσει την ο8ονη), πηρα ενα VGA splitterρ και ετσι σε ενα scrat vga εχω συνδεμενη κ την TV και το μονιτορ τοu PC. Το προβλημα ειναι οτι ενω δειχνει μια χαρα και στιν TV και στο PC, οταν αλλαζω απο HDMI input -->antenna

για να δω TV η οθονη του υπολογιστη τρεμοπαιζει πολυ και βγαζει ροζ γραμμες παντου.. δηλαδη δουλευει σωστα η εικονα του υπολογιστη μονο οταν εχω στο scart της ΤV επιλεγμενο το input για HDMI η οταν αποσυνδεω εντελως την TV απο το splitter ..

Τι μπορω να κανω?! προσπα8ησα τα παντα σχεδον (και μεσω του Nvidia Configurator για Multiple screens)

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

εμένα το λαπτοπ κρασάρει όταν έχω συνδεδεμένο το hdmi και στην tv (32lg2000) δεν είναι σε hdmi mode... Πρέπει να έχει να κάνει με τα ρεύματα τους. Στη θέση σου θα αποσυνέδεα το καλώδιο οταν δεν το χρησιμοποιούσα... (μην κάψει κ τπτ...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...