LuciferX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ε κοιτα προς το παρον φυσικα λογω οικονομικης καταστασης,αλλα αφου το Siemens αντεξε 3 χρονια ,γιατι να μην αντεξει και αυτο για αρκετο καιρο?Περα απο τα προβληματα των τελευταιων ημερων,ημουν παντα σιφουνας με το siemens.Επαιζα online fps με 40 ping....
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 3 χρονια?αν το κρατησες 3 χρονια εισαι απλα θεος.
soso75 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ έχει 2 χρόνια που χρισιμοποιό το linksys wag160n modem/router adsl 2+ και δεν έχω κανένα πρόβλημα απο ότι ξέρω είναι απο τις ποιό αποδοτικές και αξιόπιστες μάρκες.
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 απλα ισως το wag200 νΑ ΕΙχε βγει το πιο σκυλι και πολυ καλο μετα απο αρκετα firmware.απλα μην εχεις χαλια γραμμη διοτι εκει...
LuciferX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Παιδες,καλησπερα και παλι Λιγο ξεθαμα το θεμα,αλλα τελικα μεχρι τωρα το Siemens αντεξε.Στη βδομαδα θα μου κανει το προβλημα (disconnect και μετα ωρα για να ξανανοιξει το νετ) μονο μια φορα .... Αλλα επειδη θα παρω ενα παιχνιδι απο e-shop τωρα ειπα να αγορασω και ενα routeraki> Μεχρι 35 ευρω maximum. Γι αυτο εχετε καποια γνωμη?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803368&u=SWEEX-WIRELESS-150N-ROUTER
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 το siemens θελει και Update για να φυγουν καποια θεματα.β.με 35 ευρω δυσκολο να βρεις ρουτερ.και sweex και κατι τετοια ειναι βλακειες.κανα 50 αν μου λεγες θα σου λεγα κοιτα για κανα linksys wag200 αμα βρεις η κανα thomson 585 v7
LuciferX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Την δουλεια του την κανει?Αυτο θελω να μου πειτε ρε παιδια,αν αξιζει για τα λευτα του.Εδω αντεξε το siemens 3 χρονια 24/7 !!!!Τι στο καλο...50 ευρω δεν εχω να δωσω για ρουτερ δυστυχως και δε νομιζω οτι θα δινα,αμα κατι κανει τη δουλεια του.Δε θελω ουτε σερβερ να σηκωσω ουτε να μοιραζω σε 5 pc :/
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δεν ειναι το να σηκωσεις server η κατι αλλο.το παν ειναι να παρεις κατι που να ειναι δοκιμασμενο οτι ειναι σταθερο διοτι δεν ειναι το θεμα να κανει την δουλεια του ευκολα αλλα το βασικο ειναι να ειναι σταθερο.αμα δεν ειναι σταθερο και τα νευρα σου θα σπασεις και μετα θα χαλασεις και αλλα λεφτα να παρεις κατι καλυτερο.εγω παντως δεν θα παιρνα τετοια μαρκα.αλλοι παιρνουν tp link που επισης δεν θα παιρνα.
ngt17 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά σκέπτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο router, με μεγίστη τιμή 90€. Με ενδιαφέρει να έχει εύκολη εγκατάσταστιν και όσο το δυνατόν μεγαλύτερες αποδόσεις ταχύτητος. Πως σας φαίνονται αυτά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615253&u=LINKSYS-WRT160NL-EZ-WIRELESS-N-BROADBAND-ROUTER-WITH-STORAGE-LINK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532107&u=CRYPTO-11N-WIRELESS-300MBPS-ADSL2/2+-AIRDATA-MODEM-ROUTER
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 οχι crypto ελεος.το linksys ειναι μια χαρα.αν εννοεις ταχυτητα wireless τοτε πας σε N.αν εννοεις ταχυτητα με Provider ειναι κατι που δνε το ελεγχεις εσυ.τα Linksys εχουν ευκολο μενου
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Υπ' όψιν ότι το Linksys είναι σκέτος router και δεν ενσωματώνει ADSL modem. Εκτός αν δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο...
ngt17 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 οχι crypto ελεος.το linksys ειναι μια χαρα.αν εννοεις ταχυτητα wireless τοτε πας σε N.αν εννοεις ταχυτητα με Provider ειναι κατι που δνε το ελεγχεις εσυ.τα Linksys εχουν ευκολο μενου Ταχύτητα wireless εννοούσα, το LINKSYS, Ν δεν είναι ; Έχετε και καμία άλλη πρότασιν; ---------- Προσθήκη στις 18:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ---------- Υπ' όψιν ότι το Linksys είναι σκέτος router και δεν ενσωματώνει ADSL modem. Εκτός αν δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο... Δεν το κατάλαβα αυτό, μου εξηγείς τι εννοείς;
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Έναν απλό router δε μπορείς να τον κουμπώσεις επάνω σε μία γραμμή ADSL και να συνδεθεί στο Internet. Χρειάζεσαι ADSL modem/router για κάτι τέτοιο.
ngt17 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Έναν απλό router δε μπορείς να τον κουμπώσεις επάνω σε μία γραμμή ADSL και να συνδεθεί στο Internet. Χρειάζεσαι ADSL modem/router για κάτι τέτοιο. Βασικώς θέλω να συνδεθώ στο διαδίκτυο μέσω tellas και ουσιαστικά να αντικαταστήσω το παλιό ενσύρματο speedstream με ένα ασύρματο router, οπότε αν κατάλαβα καλά το Linksys δεν κάνει. Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε βάσει των προαναφερθέντων χαρακτηριστικών;;
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 αντι για το wrt που ειναι απλα ρουτερ παρε το Wag160n που ειναι σαν το wrt αλλα ειναι και adsl router μαζι.ειδα γρηγορα το Linkκαι νομιζα οτι εγραφες για το wag160n και οχι για το wrt kai παραξενευτηκα που εγραφε storage και λεω απο ποτε εχει τετοιο feauture to wag?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.