Προς το περιεχόμενο

Αγορα router : Προτασεις;

LuciferX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι την αυτοσχεδια ψυξη την εκανα χτες απογευμα.Απο χτες κατα τις 9 το βραδυ μεχρι σημερα που ειναι συνεχομενα αναμμενο δε με πεταξε καθολου ,ουτε ενα ρεσταρτ.

Linksys σκευτομουν και γω ,αλλα κατι φτηνο(ε μεχρι τα 50) οχι αυτα με 70+.Δεν ειμαι και σε αψογη οικονομικη κατασταση.

Θα δειξει τωρα πως θα παει και σημερα,αφου δε με πεταξε ακομα(περιεργο) και θα κανω αυτο με τους πυκνωτες που μου ειπες στο αλλο thread.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το Anex - B Κανει τοσο ,το Anex -A κανει 50.Εγω πρεπει να χω Anex - A νομιζω.

Παιζει ρολο?

annex a= pots = adsl over pstn= ανα΄λογικη γραμμη οπως το λενε

annex b= isdn bra = adsl over isdn = netmode = 2 γραμμες = βλακεια.:P

ola ta ιδιοκτυτα ειναι annex a

Δημοσ.

Ολως περιεργως απο χτες βραδυ δε με πεταξε ουτε μια φορα και κανενα restart το Siemens.

Ομως αν τυχον παρουσιαστει καποιο προβλημα παλι,θα αλλαξω σε αυτο ισως το NETGEAR.

Σας ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια που προσφερατε. :)

Δημοσ.

Δε μου πολυαρεσαν απο ποτε τα ασυρματα.Να περνας απο μπροστα ξερω γω και να χανει σημα το αλλο pc στο δευτερο δωματιο... :/

Δημοσ.
Δε μου πολυαρεσαν απο ποτε τα ασυρματα.Να περνας απο μπροστα ξερω γω και να χανει σημα το αλλο pc στο δευτερο δωματιο... :/

αυτο θα γινει αμα το σημα σου ειναι πολυ οριακο.

Δημοσ.
Ολως περιεργως απο χτες βραδυ δε με πεταξε ουτε μια φορα και κανενα restart το Siemens.

Ομως αν τυχον παρουσιαστει καποιο προβλημα παλι,θα αλλαξω σε αυτο ισως το NETGEAR.

Σας ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια που προσφερατε. :)

Θα το χασεις φιλε μου.......... απλα ειναι θεμα ημερων

Δημοσ.

Για να δω.Θα περιμενω και αν συμβει τιποτα η θα παρω ενα καινουριο η θα μου δωσει ενα ιδιο siemens αχρησιμοποιητο μια φιλη μου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...