Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 για αυτο ειμαστε εδω για να ανταλλαζουμε εμπειριες και γνωση μην αγορασεις τα νεα μοντελα με το που βγουν στην αγορα,περιμενε λιγο για να δεις για τπτ προβληματα,παραξενιες κλπ στανταρτ στο avclub θα βρεθουν αρκετοι που θα αγορασουν και θα κανουν παρουσιαση,μολις σιγουρευτεις οτι ολα οκ βουρ στον πατσα ps επειδη ειδα οτι εισαι στην γυρα και για br player και βλεπεις και για wii μπορω να σου πω οτι ενα ps3 θα σε καλυψει πολυπλευρα ειναι πολυ καλο br player το οποιο υποστηριζεται συνεχως με updates (καποτε ηταν το καλυτερο της αγορας αλλα ακομα και τωρα δεν ειναι πολυ πισω),ειναι γρηγορο στο διαβασμα δισκων,ειναι dlna,η sony δηλωσε οτι θα αναβαθμιστει με fw update σε hdmi 1.4 τουτεστιν 3d capable,παιζει φωτογραφιες,μουσικη και divx αλλα με πατεντα για τους υποτιτλους,wifi και ειναι στα προθυρα να σπασει οποτε θα παιξει σιγουρα και mkv και γενικως θα κανει παπαδες τα υπολοιπα τα ξερεις,σκεψου το Σε ευχαριστώ για τα σχόλια και την πρότασή σου. Το σκέφτηκα το PS3, ξέρω ότι είναι πολύ δυνατό blu-ray player (είμαι και ψιλο-fanboy της Sony...) αλλά δυστυχώς το blu-ray το χρειάζομαι region free καθότι σκοπεύω να αναπαράγω πολλά δισκάκια αμερικάνικης προέλευσης (και, συνεπώς, περιοχής A). Οπότε θα πρέπει να καταφύγω σε άλλη λύση, έχω βρει αγγλικό site που στέλνει έτοιμα, τσιπαρισμένα region-free BR players (εκτός αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, δεν το γνωρίζω). Δεν με νοιάζει τόσο η αναπαραγωγή αρχείων mkv, εκεί θα παίξω σε dedicated media player. Με νοιάζει όμως πάρα πολύ το region free.
million_voices Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 δεν το εχω ακουσει αυτο το κολπο με το τσιπαρισμα για region free,ετσι ομως δεν χανεις την εγγυηση? μιλαμε για μηχανακια 100+ € στην καλυτερη απο οτι εψαξα στο google στα γρηγορα ειδα οτι υπαρχουν region free players απο την μανα τους οποτε και δεν ρισκαρεις τπτ ps δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις συνεχεια
haHa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Οπότε θα πρέπει να καταφύγω σε άλλη λύση, έχω βρει αγγλικό site που στέλνει έτοιμα, τσιπαρισμένα region-free BR players (εκτός αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, δεν το γνωρίζω). Δεν με νοιάζει τόσο η αναπαραγωγή αρχείων mkv, εκεί θα παίξω σε dedicated media player. Με νοιάζει όμως πάρα πολύ το region free. Την λυση htpc με blue ray reader δεν την σκεφτεσαι? Ειναι λιγο ακριβοτερη(γυρω στο 600€ για πολυ δυνατο ,αθορυβο ,ποιοτικο) , αλλα ειναι πιο ευελικτη . Δεν εχει βεβαια την ευχρηστια των dedicated players ή πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο για να το κανεις εξισου ευχρηστο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 δεν το εχω ακουσει αυτο το κολπο με το τσιπαρισμα για region free,ετσι ομως δεν χανεις την εγγυηση? μιλαμε για μηχανακια 100+ € στην καλυτερη Σε ένα αγγλικό site που βλέπω, τα multiregion blu-ray players (με hardware τσιπάρισμα) αρχίζουν από 299 λίρες. Ένα OPPO 83 (για παράδειγμα, κορυφαίο Blu-Ray player) τσιπαρισμένο κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ...
million_voices Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 @haha πολυ μπλεξιμο ρεσυ τα htpc,νταξει το βραδυ οταν θες να δεις καμια ταινια δεν θελεις να μπλεκεις με win,ρυθμισεις και pc,γνωμη μου @paredwse πες μου ποσο που διατιθεσαι να δωσεις για region free br και τι αλλα καλουδια θες να ποσταρω θρεντ στο avclub,γνωμη μου τα 600 που λες ειναι παρα παρα πολλα,εγω στην θεση σου 300 max θα εδινα και πολλα λεω http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=52
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχουμε βγει λίγο off-topic. Την λυση htpc με blue ray reader δεν την σκεφτεσαι?Ειναι λιγο ακριβοτερη(γυρω στο 600€ για πολυ δυνατο ,αθορυβο ,ποιοτικο) , αλλα ειναι πιο ευελικτη . Δεν εχει βεβαια την ευχρηστια των dedicated players ή πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο για να το κανεις εξισου ευχρηστο. Είναι όντως πιο ευέλικτη (αν και χάνουν σε ευχρηστία) αλλά δεν ξέρω εάν και στο HTPC "παίζουν" region free drives, το οποίο είναι και το κυρίως ζητούμενο εδώ. Άσε που, καλώς ή κακώς, προτιμώ να είμαι windows-free. [...] @paredwse πες μου ποσο που διατιθεσαι να δωσεις για region free br και τι αλλα καλουδια θες να ποσταρω θρεντ στο avclub,γνωμη μου τα 600 που λες ειναι παρα παρα πολλα,εγω στην θεση σου 300 max θα εδινα και πολλα λεω http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=52 Καλά, τα 600 ευρώ που προανέφερα είναι για ένα από τους λίγους universal blu-ray players της αγοράς, τον Oppo BDP-83. Είναι υπερβολή. Δεν με ενδιαφέρει να δώσω τόσα λεφτά γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι universal players. Έχω 2-3 SACD και κανένα DVD-Audio - και ούτε σκοπεύω να πάρω άλλα. Για να δώσω μία τάξη μεγέθους, σύμφωνα με όσα διαβάζω, το κορυφαίο φετινό DMP-BD85 της Panasonic (για παράδειγμα) έχει τιμή καταλόγου γύρω στα 350 ευρώ - ουσιαστικά δηλαδή θα παίζει λίγο πάνω από τα 300 ευρώ. Με το τσιπάρισμα, θα πάει γύρω στα 100 ευρώ επιπλέον. Ε, δεν βαριέσαι, για region free player, θα τα δώσω. Όποιος έχει τέτοιες απαιτήσεις, δυστυχώς, πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει γι'αυτές. Στο κάτω-κάτω, θα πρέπει να μου μείνουν λεφτά για να αναβαθμίσω (του χρόνου;) τον ταπεινό Yamaha 6.1 ενισχυτή μου σε κανά τέρας με υποστήριξη Dolby TruHD και DTS-HD...
million_voices Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 offtopic ναι αλλα νομιζω οτι απο την στιγμη που θα πας για μοντελο 2010 για Panasonic τουλαχιστον θα πρεπει να περιμενεις μεχρι μαρτη-απριλη σχετικα με το br μπορεις να κανεις και το εξης αγοραζεις ενα media player με τα specs που θες αλλα φροντιζεις να μπορει να δουλεψει με br pc part (το δικο μου συνδεεται και ελεγχει κανονικα sata pc br),μετα αγοραζεις ενα sata br το οποιο το πατσαρεις με region free firmware και ποιο φτηνα θα σου ελθει και απο ποιοτητα δεν θα χασεις γιατι οταν στελνεις στην τιβι 1080p ο scaler δεν δουλευει και ολα τα υπολοιπα ειναι απλα μεταφορα ψηφιακων δεδομενων http://forum.rpc1.org/portal.php
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 @haha πολυ μπλεξιμο ρεσυ τα htpc,νταξει το βραδυ οταν θες να δεις καμια ταινια δεν θελεις να μπλεκεις με win,ρυθμισεις και pc,γνωμη μου Ειπαμε δεν ειναι τοσο ευχρηστο οσο οι dedicated players.. Βεβαι δεν χρειαζεται να μπλεκεις με ρυθμισεις κλπ, παρα μονο μια φορα στην αρχη. Αλλωστε θα ειναι μηχανημα που θα κανει αυτην μονο την δουλεια, οποτε θα ειναι στημενο για αυτο το λογο. Τελος, δεν ειναι απαραιτητο να εισαι με win! Οπως και να εχει , το προτεινα σαν μια εναλλακτικη, γιατι σε μενα προσωπικα η υπαρξη και ξεχωριστου blueray και ξεχωριστου media mkv player μου φαινετα καπως.. Αυξανεται το κοστος, ερισσοτερα καλωδια, συσκευες, τηλεχειρηστηρια κλπ.
kage Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 νομιζω οτι ειναι λαθος οι συγκρισεις πλασμα vs oled direct-LED περα απο τις τιμες τους σαν τοπ πλασμα για ταινιες εδω και χρονια ηταν pioneer kuro αλλα βλεπω στο site οτι μαλλον εδωσε το πανελ της στην panasonic. γενικα κανεις δεν ξερει πως θα παει η αγορα στο μελλον γιατι αρκετες εταιριες εχουν προβληματα(μαλλον αξιοπιστιας) με oled+amoled... στην τελικη αν δεν παρεις πλασμα που ναι οικονομικες παρε εναν προβολεα full hd..
haHa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τα πρωτα review για την νεα σειρα g20 την εκθειαζουν! Λενε οτι δεν βρισκεις πουθενα τετοιες επιδοσεις και χρωματα σε τετοια τιμη. Εδω: Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de Google-μετάφραση του Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τα πρωτα review για την νεα σειρα g20 την εκθειαζουν!Λενε οτι δεν βρισκεις πουθενα τετοιες επιδοσεις και χρωματα σε τετοια τιμη. Εδω: Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de Google-μετάφραση του Panasonic TX-P42GW20E Review από το areadvd.de Να'σαι καλά, γουστάρω να διαβάζω την (έστω κωμική μερικές φορές) μετάφραση. To review την καθιερώνει ως Τηλεόραση Αναφοράς (Referenz, αν το αντιλαμβάνοναι ορθά - δεν έχω ιδέα από γερμανικά). Φαίνεται μία τηλεόραση που έχει να δώσει πολλά - ακόμη και από πηγή DVD που δοκίμασαν. Άιντε, δεν μπορώ να περιμένω. νομιζω οτι ειναι λαθος οι συγκρισεις πλασμα vs oled direct-LED περα απο τις τιμες τους Οι OLED έχουν ακόμη πολύ δρόμο και ως μέγεθος οθόνης και ως τιμή. Οπότε, ναι, είναι λάθος οι συγκρίσεις. σαν τοπ πλασμα για ταινιες εδω και χρονια ηταν pioneer kuro αλλα βλεπω στο site οτι μαλλον εδωσε το πανελ της στην panasonic. Η Pioneer αποσύρθηκε τελείως από την κατασκευή τηλεοράσεων και όντως έδωσε την τεχνογνωσία Kuro στην Panasonic. Άλλος ένας λόγος, εάν πάρεις plasma, να δεις τις Panasonic. στην τελικη αν δεν παρεις πλασμα που ναι οικονομικες παρε εναν προβολεα full hd.. Έχεις δει τις τιμές των σοβαρών FullHD προβολέων; Ενδεικτικά ο entry-level Sony VPL-VW15 κοστίζει γύρω στα 1.700 ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε πανί. Αν θέλεις να παίξεις με τον mid-level, ο οποίος αποσύρεται σιγά-σιγά (VPL-VW60), άρχισε να μετράς 3.500 ευρώ. Δεν νομίζω ότι θέλω να ασχοληθώ, thanks.
million_voices Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 νατος νατος ο νεοφωτιστος πλασματακιας πιστευω να ειδες την ποιοτητα κατασκευης των panny που ειναι 1-2 κλικ πανω απο τον ανταγωνισμο ε? και οταν λεω για ποιοτητα κατασκευης μιλαω και για μεσα design βεβαια ενταξει σοβαρο και μετρημενο αλλα προσωπικα εμενα αυτο ακριβως ειναι το στυλακι μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 νατος νατος ο νεοφωτιστος πλασματακιας πιστευω να ειδες την ποιοτητα κατασκευης των panny που ειναι 1-2 κλικ πανω απο τον ανταγωνισμο ε? και οταν λεω για ποιοτητα κατασκευης μιλαω και για μεσα design βεβαια ενταξει σοβαρο και μετρημενο αλλα προσωπικα εμενα αυτο ακριβως ειναι το στυλακι μου Νεοφώτιστος, νεοφώτιστος!* Το design το προτιμώ γενικά λιτό - ίσως, από αυτή την άποψη να προτιμούσα τον μονοκόματο σχεδιασμό της Sony NX900 αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Περιμένω βέβαια να την δω και live αλλά τα μέχρι τώρα δεδομένα και οι μέχρι τώρα κριτικές για τις Panasonic είναι διθυραμβικές. * Είδα το φως το αληθινό [Ιω. 8:12]
million_voices Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 δες μια οποιαδηποτε καινουργια η σχετικα καινουργια panny σε σπιτι και θα πειστεις τοσο απο ποιοτητα κατασκευης οσο και απο εικονα ουσιαστικα θα δεις εικονα μιας καλης crt σε μεγαλο μεγεθος χωρις τα προβληματα τους (γεωμετριας κλπ) ακουμπησε την και απο πισω και δεν θα πιστευεις ποσο κρυα και αθορυβα δουλευει,επισης θα εκπλαγεις ευχαριστα απο το ποσο λεπτες ειναι και το bonus ειναι οτι η καλη εικονα που βγαζουν ειναι χωρις πολλα πειραγματα στις ρυθμισεις,εγω την εχω σε ολα στο νορμαλ εκτος απο το contrast που το τσιμπησα +4 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=57663 (για να δεις οτι δεν σου εγραφα υπερβολες σχετικα με τις led και τις Plasma και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξεις θα βρεις και αλλα)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Καταστρώνω ήδη τον προϋπολογισμό μου και έχω βρει πού θα δώσω την 32άρα CRT μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.