Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για LCD (led backlight) τηλεόραση στις 46-47 ίντσες

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν πραγματι ερθει σε αυτα τα χρηματα, μιλαμε για τρομερη τηλεοραση!

Για να παρεις αλλη τηλεοραση ιδιου μεγεθους και αποδοσης , θα πρεπει να δωσεις κανα 2500€.

Εχει βεβαια το μειονεκτημα της καταναλωσης σε σχεση με τις led lcd, αλλα για εσενα που θα μενει λιγη ωρα ανοιχτη, δεν σε πολυενδιαφερει. (ειδικα απο την στιγμη που θα εχεις δωσει αισθητα λιγοτερα χρηματα και θα εχεις καλυτερη αποδοση)

Επειδή με έχεις πριζώσει πάααρα πολύ άσχημα, έτσι όπως την βλέπω είναι η ιδανική τηλεόραση για αυτό που την θέλω. Και τα χρήματα είναι απλώς ε-ξαι-ρε-τι-κά. Περιμένω βέβαια να την δω και ζωντανή - από το παραπάνω κατάστημα μου είπαν ότι θα στήσουν μία 50άρα G20 για να βλέπουν οι πελάτες να παίζει.

Να ξέρεις όμως ότι εάν την πάρω (όπως θέλω) και δεν βγει καλή, θα σε βάλω να την φας γιατί εσύ είσαι η αιτία που γλυκοκοιτάζω το plasma panel.

Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να επενδύσω σε ένα εξ ίσου σοβαρό και (σημαντικότατο!) region-free blu-ray player. Αλλά θα την βρω την άκρη. :-)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
ή μπορείς να πάρεις ένα WD TV Live και να βάζεις τον PCHaron να κατεβάζει τα .mkv :-D

Καλά, το WD TV Live (ή κάτι αντίστοιχο σε meida player) θα το πάρω ούτως ή άλλως, επ' αυτού δεν τίθεται θέμα. Θέλω όμως και ένα σοβαρό blu-ray player με ωραίο upscaling για την ήδη υπάρχουσα συλλογή DVD και την μόλις-άρχισε συλλογή Blu-ray δίσκων.

Μετά, θα πρέπει να δωροδοκήσω τον PCharon για το bandwidth του... :P

Δημοσ.

λοιπον paredwse κατ'αρχας μην μπλεξεις με ενσωματωμενους media players στην τηλεοραση,τον ποιο γελοιο εξωτερικο να παρεις περισσοτερων τυπων αρχεια θα υποστηριζει και περισσοτερες ευκολιες θα εχεις,το κοστος τους ειναι περιπου στα 100€

συνιστω το egreat eg-r1,το ειχα παρει σε προσφορα του eshop 76€ και παιζει τα παντα

οσο για τηλεοραση ακου αυτα που σου λεει ο χαχας:P την εικονα που θα δεις σε πλασμα δεν θα την δεις σε καμια lcd και οι Panasonic ειναι πολυ καλες πλασμα (μαλλον οι καλυτερες σε νορμαλ λ7)

κανε μια χαρη στον εαυτο σου και διαβασε λιγο στο http://www.avclub.gr

επισης δες live μια καλη απλη lcd και μια led και ελα πες μου αν ειδες διαφορες στην πραξη

στα λεω ως κατοχος Panasonic P42U10E ο οποιος ειδε και επαθε να ξεφορτωθει την lcd του

ps στα μαγαζια με τις πολλες λαμπες φθορισμου οι Palsma σκοτωνονται στο σπιτι σου ομως θα δεις αλλη εικονα,διαβασε στο avclub και θα με θυμηθεις

Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο που πολλά καινούρια μοντέλα τηλεοράσεων έχουν ημερομηνία άφιξης τον Ιούνιο 2010, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου είναι αυτό.

Μία φορά στα τέσσερα χρόνια η τηλεόραση σαν προϊόν ξεπουλάει, όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα, μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές γιατί πολύ απλά θα μειωθεί η ζήτηση ;)

Δημοσ.

ps στα μαγαζια με τις πολλες λαμπες φθορισμου οι Palsma σκοτωνονται στο σπιτι σου ομως θα δεις αλλη εικονα,διαβασε στο avclub και θα με θυμηθεις

+1 σε αυτο.

Δεν δειχνουν ολο το μεγαλειο τους οι plasma στους χωρους επιδειξης(επισης οι led lcd με τα υπερκορεσμενα χρωμτα που ειναι συνηθως ρυθμισμενες φαινεται πιο "εντυπωσιακες" χανοντας ομως σε αναλυτικοτητα και ακριβεια χρωματων) .

Στο σπιτι σου το βραδυ ειναι αλλο πραγμα!

---------- Προσθήκη στις 13:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:21 ----------

Να ξέρεις όμως ότι εάν την πάρω (όπως θέλω) και δεν βγει καλή, θα σε βάλω να την φας γιατί εσύ είσαι η αιτία που γλυκοκοιτάζω το plasma panel.

Το δεχομαι! :P

Δημοσ.

3 προβληματα σε εισαγωγικα εχουν οι πλασμα

αντανακλασεις οι οποιες ομως ειναι προβλημα μονο αν εχεις υπερβολικα φωτεινο χωρο

πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος στις στατικες εικονες η τμηματα εικονων για πολυ ωρα,δλδ σηματα σταθμων η ταινιες με μπαρες κλπ δεν μπορεις να βλεπεις συνεχομενα για πολλες ωρες,ενδιαμεσα θα πρεπει να παιζεις κατι οτιδηποτε σε φουλ σκρην

μειωμενη φωτεινοτητα σε σχεση με lcd (οχι τπτ τραγικο αλλα με πολυ φως στο δωματιο το καταλαβαινεις)

ομως πιστοτητα χρωματων,κινηση,μαυρο,κοντραστ δεν συγκρινονται με καμια lcd,η χειροτερη πλασμα ειναι καλυτερη απο την ακριβοτερη lcd σε αυτους τους τομεις

χρονος ζωης panel,καταναλωσεις,θορυβος και θερμοκρασιες δεν παιζουν πλεον ως προβληματα,μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις υπερτερουν των lcd,led

• Super Moderators
Δημοσ.
λοιπον paredwse κατ'αρχας μην μπλεξεις με ενσωματωμενους media players στην τηλεοραση,τον ποιο γελοιο εξωτερικο να παρεις περισσοτερων τυπων αρχεια θα υποστηριζει και περισσοτερες ευκολιες θα εχεις,το κοστος τους ειναι περιπου στα 100€

Όχι, τον ενσωματωμένο media player δεν τον θέλω - παρά μόνο για να δω καμιά φωτογραφία από κάρτα μνήμης μηχανής κλπ. Για τίποτε άλλο.

συνιστω το egreat eg-r1,το ειχα παρει σε προσφορα του eshop 76€ και παιζει τα παντα

Κάτσε να πάρω πρώτα την τηλεόραση και μετά.... :-)

Thanks για την πρόταση.

οσο για τηλεοραση ακου αυτα που σου λεει ο χαχας:P την εικονα που θα δεις σε πλασμα δεν θα την δεις σε καμια lcd και οι Panasonic ειναι πολυ καλες πλασμα (μαλλον οι καλυτερες σε νορμαλ λ7)

κανε μια χαρη στον εαυτο σου και διαβασε λιγο στο http://www.avclub.gr

επισης δες live μια καλη απλη lcd και μια led και ελα πες μου αν ειδες διαφορες στην πραξη

στα λεω ως κατοχος Panasonic P42U10E ο οποιος ειδε και επαθε να ξεφορτωθει την lcd του

Ευχαριστώ για τις απόψεις σου, ιδίως όταν γράφεις ότι είσαι κάτοχος της U10Ε προφανώς ξέρεις τι γράφεις. :-)

Εκεί που είχα ψιλο-απορρίψει τις plasma, τώρα τις σκέφτομαι σοβαρά. Και θεωρώ ότι για μία απόσταση 3-5 μέτρα (που θα την έχω εγώ) η 50άρα είναι υπεραρκετή για τα επόμενα Χ χρόνια.

Σημειωτέον ότι δεν βλέπω αθλητικά αλλά με τέτοιο μέγεθος (με το συμπάθειο...), θα κόβω εισιτήριο στους κάθε λογής αγώνες - ιδίως με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. :lol:

Το δεχομαι! :P

Ελπίζω μόνο να μην φτάσουμε εκεί (για το καλό σου :P).

3 προβληματα σε εισαγωγικα εχουν οι πλασμα

αντανακλασεις οι οποιες ομως ειναι προβλημα μονο αν εχεις υπερβολικα φωτεινο χωρο

πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος στις στατικες εικονες η τμηματα εικονων για πολυ ωρα,δλδ σηματα σταθμων η ταινιες με μπαρες κλπ δεν μπορεις να βλεπεις συνεχομενα για πολλες ωρες,ενδιαμεσα θα πρεπει να παιζεις κατι οτιδηποτε σε φουλ σκρην

μειωμενη φωτεινοτητα σε σχεση με lcd (οχι τπτ τραγικο αλλα με πολυ φως στο δωματιο το καταλαβαινεις)

ομως πιστοτητα χρωματων,κινηση,μαυρο,κοντραστ δεν συγκρινονται με καμια lcd,η χειροτερη πλασμα ειναι καλυτερη απο την ακριβοτερη lcd σε αυτους τους τομεις

χρονος ζωης panel,καταναλωσεις,θορυβος και θερμοκρασιες δεν παιζουν πλεον ως προβληματα,μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις υπερτερουν των lcd,led

Το πρωί λείπω οπότε η όποια φωτεινότητα δεν με απασχολεί. Ταινίες (και ΜΟΝΟΝ) βλέπω το βράδυ, εκ των πραγμάτων υπάρχει σκοτάδι. Και ενδιαφέρομαι για πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων, μαύρου και κίνησης καθώς οι ταινίες έχουν κι από τα τρία (και σε μπόλικες δόσεις, ανάλογα την ταινία).

Να αφήνω στατική εικόνα, δεν το κάνω (όχι γιατί είμαι καλός άθρωπας, δεν είμαι, αλλά γιατί δεν βλέπω κάποιο λόγο και δεν μου'χει τύχει).

Δημοσ.

η Panasonic μου που ειναι το εισαγωγικο full hd μοντελο εχει εισοδο sd η οποια μπορει να προβαλει κανονικα φωτογραφιες και video απο βιντεοκαμερες avchd

ps απο οτι γραφουν στο avclub οι διαφορες της u με τις ακριβοτερες v,g ειναι πολυ μικρες και οι περισσοτεροι αγοραζουν την 50αρα u

εγω στην ιδια αποσταση με εσενα εχω την 42αρα και ειναι μια χαρα

διαβασε

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572

• Super Moderators
Δημοσ.
η Panasonic μου που ειναι το εισαγωγικο full hd μοντελο εχει εισοδο sd η οποια μπορει να προβαλει κανονικα φωτογραφιες και video απο βιντεοκαμερες avchd

ps απο οτι γραφουν στο avclub οι διαφορες της u με τις ακριβοτερες v,g ειναι πολυ μικρες και οι περισσοτεροι αγοραζουν την 50αρα u

εγω στην ιδια αποσταση με εσενα εχω την 42αρα και ειναι μια χαρα

διαβασε

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572

Στα μοντέλα 2010 έχει καταργηθεί ο κωδικός Ux.

Βλέποντας το συγκριτικό εδώ, διαπιστώνω ότι με καλύπτει η σειρά G20 γιατί:

έχει υποστήριξη DLNA/WiFi, υποστηρίζει εγγραφή σε σκληρό από τη θύρα USB, πολύ μεγαλύτερο contrast και Infinite Black, 4 θύρες HDMI (ποτέ δεν ξέρεις...) και, επειδή είμαι ψωνάρα, πιστοποίηση THX.

Και είναι η φτηνότερη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Οι σειρές V και VT είναι πολύ ακριβότερες και χωρίς να μου προσφέρούν κάτι παραπάνω (τουλάχιστον εμένα...).

Δημοσ.

για δες εδω για ποιο αναλυτικα σχετικα με το lineup της Panasonic για το 2010

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660

οπως λενε οι λιωμενοι στο avclub οι διαφορες σε εικονα δεν δικαιολογουν τις διαφορες στην τιμη με τπτ

τεσπα εσυ ξερεις απλα ξερε οτι τα standalone media players ειναι απειρως καλυτερα απο τα ενσωματωμενα σε tv

• Super Moderators
Δημοσ.
για δες εδω για ποιο αναλυτικα σχετικα με το lineup της Panasonic για το 2010

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660

οπως λενε οι λιωμενοι στο avclub οι διαφορες σε εικονα δεν δικαιολογουν τις διαφορες στην τιμη με τπτ

τεσπα εσυ ξερεις απλα ξερε οτι τα standalone media players ειναι απειρως καλυτερα απο τα ενσωματωμενα σε tv

Για τα media players δεν διαφωνώ καθόλου, αλίμονο!

Δεν βαυκαλίζομαι ότι είμαι ειδικός στην εικόνα αλλά τα άλλα χαρακτηριστικά (το DLNA για παράδειγμα) είναι πολύ σημαντικά για μένα.

Δημοσ.

ουτε εγω ειμαι ειδικος,αυτα που σου γραφω ειναι η εμπειρια μου απο 2 lcd,την Panasonic,τις βολτες στα μαγαζια και αρκετο διαβασμα

ναι το dlna ειναι χρησιμο αν το χρειαζεσαι αλλα πιστευω οτι μπορεις να το βρεις και σε media players

ενα πραγμα μπορω να σου πω στα σιγουρα,η εικονα των πλασμα θα σε ικανοποιησει οσο απαιτητικος και να εισαι και θα γελας με τους γνωστους και φιλους που τα εσκασαν χοντρα για χειροτερη εικονα

ps υπαρχει ενας τυπος στο avclub o οποιος εχει μια Panasonic plasma προηγουμενης γενιας (εισαγωγικο μοντελο αν θυμαμαι καλα) ο οποιος αγορασε και μια super duper led και εγραψε πληρως απογοητευμενος οτι η Panasonic ειναι παντου αρκετα εως πολυ καλυτερη

καλο διαβασμα και καλες αγορες

• Super Moderators
Δημοσ.
ουτε εγω ειμαι ειδικος,αυτα που σου γραφω ειναι η εμπειρια μου απο 2 lcd,την Panasonic,τις βολτες στα μαγαζια και αρκετο διαβασμα

ναι το dlna ειναι χρησιμο αν το χρειαζεσαι αλλα πιστευω οτι μπορεις να το βρεις και σε media players

ενα πραγμα μπορω να σου πω στα σιγουρα,η εικονα των πλασμα θα σε ικανοποιησει οσο απαιτητικος και να εισαι και θα γελας με τους γνωστους και φιλους που τα εσκασαν χοντρα για χειροτερη εικονα

ps υπαρχει ενας τυπος στο avclub o οποιος εχει μια Panasonic plasma προηγουμενης γενιας (εισαγωγικο μοντελο αν θυμαμαι καλα) ο οποιος αγορασε και μια super duper led και εγραψε πληρως απογοητευμενος οτι η Panasonic ειναι παντου αρκετα εως πολυ καλυτερη

καλο διαβασμα και καλες αγορες

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και για όλα τα σχόλια. :-)

Παρεμπιπτόντως, μόλις διαπίστωσα ότι το amazon.co.uk έχει την TX-P50G20 για προπαραγγελία στις 1,415 λίρες και έναρξη πωλήσεων την 8η Μαρτίου 2010.

Κοντός ψαλμός αληλούια λοιπόν. ;)

Δημοσ.

για αυτο ειμαστε εδω για να ανταλλαζουμε εμπειριες και γνωση

μην αγορασεις τα νεα μοντελα με το που βγουν στην αγορα,περιμενε λιγο για να δεις για τπτ προβληματα,παραξενιες κλπ

στανταρτ στο avclub θα βρεθουν αρκετοι που θα αγορασουν και θα κανουν παρουσιαση,μολις σιγουρευτεις οτι ολα οκ βουρ στον πατσα:-)

ps επειδη ειδα οτι εισαι στην γυρα και για br player και βλεπεις και για wii μπορω να σου πω οτι ενα ps3 θα σε καλυψει πολυπλευρα

ειναι πολυ καλο br player το οποιο υποστηριζεται συνεχως με updates (καποτε ηταν το καλυτερο της αγορας αλλα ακομα και τωρα δεν ειναι πολυ πισω),ειναι γρηγορο στο διαβασμα δισκων,ειναι dlna,η sony δηλωσε οτι θα αναβαθμιστει με fw update σε hdmi 1.4 τουτεστιν 3d capable,παιζει φωτογραφιες,μουσικη και divx αλλα με πατεντα για τους υποτιτλους,wifi και ειναι στα προθυρα να σπασει οποτε θα παιξει σιγουρα και mkv και γενικως θα κανει παπαδες

τα υπολοιπα τα ξερεις,σκεψου το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...