digimyth Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετε. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι σε windows seven ενώ συνδεόμουν κανονικά ασύρματα ξαφνικά σταμάτησε να μου λειτουργεί το ασύρματο δίκτυο. Σύνδεσα το ενσύρματο και ούτε αυτό λειτούργησε. Έκανα αφαίρεση όλων των συσκευών δικτύου από τη "Διαχείριση Συσκευών" και τελικά μου αναγνώρισε το ενσύρματο στην επόμενη επανεκκίνηση, αλλά όχι τα ασύρματα (έχω φλασάκι και εσωτερική κάρτα στο λάπτοπ). Τα έχω δοκιμάσει και χώρια το φλασάκι με την κάρτα ή το ένα απενεργοποιημένο αλλά τίποτα. Πιστεύω ότι δε φταίει το υλικό παρόλα αυτά γιατί για να ελέγξω τις συσκευές συνδέθηκα μια χαρά από μια live έκδοση λειτουργικού. Το μήνυμα λέει ότι και καλά "τα Windows δεν ήταν δυνατό να συνδέσουν αυτόματα τη στοίβα πρωτοκόλλου IP στον προσαρμογέα δικτύου" ή ότι υπάρχει πρόβλημα με τους οδηγούς. Για το μήνυμα που αφορά για τη στοίβα πρωτοκόλλου έκανα αυτό: The reset command is available in the IP context of the NetShell utility. Follow these steps to use the reset command to reset TCP/IP manually: To open a command prompt, click Start and then click Run. Copy and paste (or type) the following command in the Open box and then press ENTER:cmd At the command prompt, copy and paste (or type) the following command and then press ENTER:netsh int ip reset c:\resetlog.txtNote If you do not want to specify a directory path for the log file, use the following command:netsh int ip reset resetlog.txt Reboot the computer. Αλλά δεν έγινε κάτι για το ασύρματο...Επίσης δοκίμασα να αφήσω τα win7 να ψάξουν για οδηγούς στο ίντερνετ και το AirLive WL1600 USB μου το αναγνώρισε ως Realtek RTL8187 Wireless 802.11b/g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter και την εσωτερική κάρτα δικτύου δεν την αναγνωρίζει πλέον :mad: Το παράλογο είναι ότι λειτουργούσε κανονικά τόσο καιρό με τους οδηγούς από τα VISTA που είχα. Έκανα και έλεγχο για IP διευθύνσεις στην κατάσταση δικτύου ("Λεπτομέρειες") και αυτό που είδα ήταν ένα παράθυρο λευκό χωρίς στοιχεία (IPs), δηλαδή χωρίς να μπορεί το λειτουργικό να αναθέσει IP!!! Εν τέλει σημειώνω ότι είχα αντιμετωπίσει κάτι προβλήματα με το NOD32 όταν μου έλλειξε ή άδεια. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα προσομοίωνε ιό (ή μπορεί να κατέβασε κάποιον, γιατί έκανε τρελά ο υπολογιστής) με σκοπό προφανώς να πάρω νέα άδεια από την ESET (ποτέ δε ξέρεις σε τι τεχνικές μπορεί να προβούν οι εταιρίες...). για όποια βοήθεια thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.