aladdin7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Παρε το Buzz πακετο με τα χειριστηρια. Μακραν το καλυτερο παρεϊστικο παιχνιδι για PS3.
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Πολλα παιχνιδια πηρες. Ποσο σου κοστισαν; Απο το Internet, ε;
ee3509 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 το uncharted και το bad company ηρθαν με το ps3 με + 15 λιρες τα υπόλοιπα μόνο απο ebay και αγοράζω οτι βρίσκω μεχρι 10 λιρες εκτός απο το assasin που είχε 22 λιρες
dr_thodt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για το feedback Πείρα το ps3 και μερικά games όπως uncharted 2 : πολυ εντυπωσιακό killzone 2 : προσεγμένο mgs4 : μου φαίνεται λίγο ζόρικο operation flashpoint : αυτό και αν είναι ζορι assasin's creed 2 : δυνατό pes2009 : σταθερή αξία gran turismo 5 prologue : ωραίο και μερικά άλλα Ηθελα να ρωτήσω γι' αυτό το buzz που είπαν μερικοί, χρειάζεται να έχεις special χειριστήρια ή δουλεύει με αυτό που ερχεται με το ps3 ? Σου προτεινω να εχεις στον νου σου και για τα εξης ειδικα αν τα βρεις σε καλη τιμη: Siren: Blood Curse Bioshock 1/2 Darksiders Resident Evil 5 Call of Duty 4 Dead Space DiRT 2 Borderlands GTAIV Street Fighter IV Uncharted Demon's Souls
soso75 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δοκίμασα πρόσφατα το "The Saboteur" και μου άρεσε πολύ! Δε ξέρω γιατί δεν ακούγετε πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά είναι απο τα καλύτερα που έχω παίξει!
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 τα έχω βάλει σχεδόν όλα στη λίστα μου και τα χτυπάω συνέχεια στο ebayΤώρα το δύσκολο είναι να βρω χρόνο να τα παίξω Βρίσκεις καλύτερες τιμές στο ebay από ότι στα παρακάτω? http://www.blahdvd.com/ http://www.zavvi.com/home.dept Πρέπει να πάρεις τα Uncharted και Uncharted 2 σίγουρα. Από εκεί και πέρα αγοράζεις και το Metal Gear Solid 4. Φυσικά αγοράζεις και GOW 3. Επίσης πολύ καλό και σε καλή τιμή πλέον είναι και το Heavenly Sword. Από αθλητικά και συγκεκριμένα Basket, χτυπάς το NBA 2k10 και από ποδόσφαρο το PES 2010 ή το FIFA 10.
ee3509 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Thanks Dr_thodt χτύπησα το gta iv χθες @soso75 θα έχω το νου μου για το saboteur thanks @Heatspreader Ναι νομίζω οτι στο ebay είναι πολύ καλές οι τιμές για μεταχειρισμένα πάντα Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, και εγώ όταν βαρεθώ κατι το πουλάω Πήρα το gta iv 12 λίρες αν δεν με ενδιαφέρει άλλο θα το πουλήσω 10 ή λίρες σε κάποιο διάστημα, είναι χαμηλό το κόστος αν τα παίρνεις δεύτερο χέρι και τα χρησιμοποιείς απλα για λίγο καιρό - αλλα και να τα κρατήσεις δεν είναι μεγάλο το κόστος Το ζήτημα είναι οτι στο ebay πρέπει να έχεις το νου σου, να βάλεις ξυπνητήρι για να μην χάσεις την λήξη της δημοπρασίας αλλα έχει και αυτό την πλάκα του, βασικά επειδή δεν προλαβαίνω να παίξω τα παιχνίδια θέλω να έχω μια συλλόγή με καποιους καλού τίτλους, να τους βάζω για μισή - μια ώρα να βλέπω τι γίνεται και να τα αφήνω στην άκρη για όταν υπάρχει ευκαιρία
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 12λίρες μαζί με το να περιμένεις να σου έρθει δεν είναι λίγα. Με 15Ευρώ το βρίσκεις μεταχειρισμένο και εδώ Ελλάδα. Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω Forum. Πολλά παιδιά ανταλλάζουν και πουλάνε τα παιχνίδια τους σε πολύ καλές τιμές. http://www.ps3forums.gr/
ee3509 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 βασικά μένω uk, οπότε μου έρχονται αμέσως thanks παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.