ee3509 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Πρόκειται σύντομα να πάρω ένα PS3 και ήθελα τη γνώμη σας για το ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια. Δεν είμαι καθόλου σχετικός με κονσόλες οπότε δεν ξέρω τα "must" που πρέπει να δω Λέω να πάρω 4-5 παιχνίδια με την κονσόλα. Ανάμεσα σε αυτά που μου αρέσουν είναι το Oblivion και το Fallout τα οποία έχω παίξει στο PC. Απο εκεί και πέρα θα ήθελα κάτι σε ποδόσφαιρο (για παρέα) Κατι σε racing ( Το nfs underground μου άρεσε στο pc πριν χρόνια) Και οτι άλλο αξίζει τον κόπο Thanks
vassilis_pap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ποδόσφαιρο πάρε το Fifa 10 μιας και θεωρείται καλύτερο εκτός αν είσαι φανατικός με το Pro οπότε η επιλογή δυσκολεύει. Από racing μάλλον GT5 Prologue το οποίο είναι και φθηνό τουλάχιστον μέχρι να βγει το κανονικό GT5. Από casual/παρεϊστικα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Buzz!, ίσως και κανά Guitar Hero. Έπος θεωρείται το Uncharted 2 και σίγουρα πρέπει να το τσεκάρεις. Καλοί τίτλοι που θα πρέπει να έχεις υπόψη είναι και οι: Metal Gear Solid 4, GTA4, Batman Archam Asylum, COD:MW 1/2, Killzone 2, Street Fighter 4 ενώ αυτές τι μέρες βγαίνουν και τα Final Fantasy XIII και Heavy Rain. Με bold έχω τα αποκλειστικά του PS3 τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και αλλού
beckos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 φιλε ee3509 το καλυτερο game για παρεα και για τρελο γελιο ειναι το "buzz" οπωσ λεει και ο φιλοσ vassilis_pap.
Sir Pretender Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ σε πολλά με τον Βασίλη: Buzz! Παγκόσμιο Κουίζ και FIFA 10 είναι must και από 'κει και πέρα θα μπορούσες να δοκιμάσεις "το παιχνίδι της χρονιάς", Uncharted 2, το Batman: Arkham Asylum, το Assassin's Creed II, κάποιο εκ των Darksiders και Bayonetta και φυσικά το Heavy Rain που έρχεται οσονούπω. Θα σου συνιστούσα επίσης να κρατήσεις τα χρήματά σου για Gran Turismo 5 (αν και όοοοταν θα κυκλοφορήσει αυτό, θα 'χεις μαζέψει από αλλού ) όσον αφορά στα racing και Final Fantasy XIII για JRPG -αν σ' αρέσει το είδος.
d3m0n Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το GT5 Prologue τα σπάει,φανταστείται πως θα είναι το κανονικό game που το φτιάχνουν κάτι χρόνια τώρα,το απόλυτο racing game.
basilis5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 επισης αν θες σε ξυλο δες το τεκκεν 6 αλλα με προβληματικο online multiplayer, και αν θες τρομου δες και το silent hill homecoming για κανενα λογο δεν πρεπει να μην παρεις το killzone 2
scooterlord Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Κρίνοντας και απο τη φωτο στο avatar σου, οπωσδήποτε πρέπει να πάρεις το Metal Gear 4. Θα πάθεις πλάκα με το ρεαλισμό του και με τα όπλα του..
soso75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ έχει 3-4 μέρες που πήρα το ps3 slim μου με το Uncharted 2 bundle τέλειο! Τα έξαψα πολύ για τα παιχνίδια του για να πάρω και εγώ και κατέληξα στα παρακάτω: Uncharted 2 - Heavy Rain - (το καινούργιο πολεμικό αν σου αρέσει ο πόλεμος με 256 online παίκτες μαζί το λεγόμενο MAG) - ΝFS shift η το καινούργιο που είναι να βγεί σύντομα Grand Turismo 5. Και για τους επόμενους μήνες εγω προσωπικά περιμένω το Red dead Redemption (φοβερώ 3rd person shooter καουμπόικο) - το Fifa World Cup 2010 για ποδοσφαιράκι -Mafia 2 kai to I am alive! Ελπίζω να βοήθησα η τελική επιλογή δική σου! :>
ee3509 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους, τα έχω βάλει σχεδόν όλα στη λίστα μου και τα χτυπάω συνέχεια στο ebay Τώρα το δύσκολο είναι να βρω χρόνο να τα παίξω @scootelord Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω avatar ! η φώτο είναι απο τον στρατό πριν τρια χρόνια Ηθελα να ρωτίσω δυο τρια πραγματάκια ακόμα, To buzz, έχει γενικές ερωτήσεις ή είναι περισσότερο αγγλικές / αμερικάνικες ? Και πόσο είναι μια καλή τιμή μαζί με τα controller του ? Το final fantasy με ποιο μοιαζει σε gameplay για να καταλάβω τι είναι ? @ Soso75 Απο αυτά που πείρες ποια σου άρεσαν ? - δηλαδή να κάτσεις να ασχοληθείς @Kabamaru21 Το GoW είναι action ?
soso75 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 @ Soso75 Απο αυτά που πείρες ποια σου άρεσαν ? - δηλαδή να κάτσεις να ασχοληθείς Όλα μου άρεσαν αλλά περισότερο το Uncharted 2 απο τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών όπως λένε (το Heavy Rain είναι να βγει στις 26 του μήνα έπαιξα το demo είναι απο τα καλύτερα του είδους του επίσεις..) Μπορείς επίσεις να πάρεις μια γεύση στο youtube απο τα videos που έχουνε για τα συγκεκριμένα.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 GTA IV. Και δεν θα βγάλεις το δισκάκι σου για μήνες απο την κονσόλα.
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 +1 στον tilemaxx...ειναι μεχρι να το τερματισεις βασικα εγω θα προτεινα και το InFamous(παλιο βεβαια αλλα με κραταει ακομη)το θεμα ειναι να το βρεις και βεβαια συμφωνω με οσα εχετε προτεινει!
Tilemaxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 +1 στον tilemaxx...ειναι μεχρι να το τερματισεις βασικαεγω θα προτεινα και το InFamous(παλιο βεβαια αλλα με κραταει ακομη)το θεμα ειναι να το βρεις και βεβαια συμφωνω με οσα εχετε προτεινει! Όταν το τερματίσεις υπάρχουν τόσα πράγματα μέχρι το 100%. Επίσης έχει και εθιστικότατο online. Έρχονται και τα DLC τον Μάρτη για PS3. Γενικά προτείνω στον φίλο παιχνίδια με replay value. Να μην πάρει το Resi5 και κλαίει τα λεφτάκια του...
ee3509 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για το feedback Πείρα το ps3 και μερικά games όπως uncharted 2 : πολυ εντυπωσιακό killzone 2 : προσεγμένο mgs4 : μου φαίνεται λίγο ζόρικο operation flashpoint : αυτό και αν είναι ζορι assasin's creed 2 : δυνατό pes2009 : σταθερή αξία gran turismo 5 prologue : ωραίο και μερικά άλλα Ηθελα να ρωτήσω γι' αυτό το buzz που είπαν μερικοί, χρειάζεται να έχεις special χειριστήρια ή δουλεύει με αυτό που ερχεται με το ps3 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.