red_gijohn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με τον εξετερικο μου σκληρο μαρκας western digital 500giga .οταν πατςω διλπο κλικ για να τον ανοιξω ξαφνικα μου βγαζει μηνυμα ο explorer.exe προβλημα και τα κλασικα και μετα κολαει ο σκληρος και με πεταει εξω.σε καποα φαση μου γραψε για ενα αρχειο drwtsn32.βοηθεια παιδια δε μπορω να κανω και backup γιατι κολαει ταυτοχρονα με ολα αυτα..
Amy_Lee Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με τον εξετερικο μου σκληρο μαρκας western digital 500giga .οταν πατςω διλπο κλικ για να τον ανοιξω ξαφνικα μου βγαζει μηνυμα ο explorer.exe προβλημα και τα κλασικα και μετα κολαει ο σκληρος και με πεταει εξω.σε καποα φαση μου γραψε για ενα αρχειο drwtsn32.βοηθεια παιδια δε μπορω να κανω και backup γιατι κολαει ταυτοχρονα με ολα αυτα.. Έχω τον ίδιο σκληρό δίσκο και μου είχε ξανασυμβεί το ίδιο ακριβώς και δεν μπορούσα να κάνω τπτ..κατα 99% είναι ιός στο pc σου...εμένα πάντως με ενα format στο pc δεν μου ξαναεμφανίστηκε...γιατί και καθαρισμό που έκανα δεν μου έβρισκε ιο..με το φορματ ομως δεν ξαναεμφανίστηκε..
netjam2war Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με τον εξετερικο μου σκληρο μαρκας western digital 500giga .οταν πατςω διλπο κλικ για να τον ανοιξω ξαφνικα μου βγαζει μηνυμα ο explorer.exe προβλημα και τα κλασικα και μετα κολαει ο σκληρος και με πεταει εξω.σε καποα φαση μου γραψε για ενα αρχειο drwtsn32.βοηθεια παιδια δε μπορω να κανω και backup γιατι κολαει ταυτοχρονα με ολα αυτα.. Φιλε μου σιγουρα εχεις μολυνθει απο καποιο Trojan/Worm ,προσεχε γενικα στους δισκους σου στον αρχικο καταλογο να μην υπαρχουν εκτελεσιμα ερχεια που δεν γνωριζεις τα οποια συνοδευονται και απο ενα αρχειο με τα επεκταση .inf (Information File) το οποιο περιεχει οδηγιες για το πως θα "τρεξει"το αντιστοιχο .exe αρχειο ποθ εξυπηρετει... για μενα η απλουστερη λυση ειναι , καταρχας θα πας ρυθμησεις φακελων και τσεκαρε της ρυθμησεις που εχουν να κανουν με τα κρυφα αρχεια (δηλαδη να φαινονται), με τα αρχεια συστηματος (και αυτα να ειναι ορατα) και της εμφανιση γνωστων τυπων αρχειων ..βαλε τον δισκο κανονικα οπως τον βαζεις με το usb και ανοιξε το Winrar η καποιο αλλο προγραμμα διαχειρησης αρχειων και αν βρεις καποιο αρχειο .exe η .inf τα σβινεις..αν βρεις τοτε κανε και μια αναζητηση και στο pc με το ιδιο ονομα αρχειου με αυτο που εσβησες αν βρεις κατι με το ιδιο filename σβηστο (αφου τσεκαρεις ημερ/νια δημιουργιας και τα σχετικα) ..μετα απο αυτην την διαδικασια πας Εναρξη -> Εκτελεση -> msconfig και στο κουτακι εκκινηση ψαχνεις παλι ιδιο ονομα με αυτα που εσβησες.. Υ.Γ αυτο θα το κανεις σε ολους τους δισκους..συνηθως κατι τετοιο γινετε με "λερωμενα" φλασακια οποτε take care next time...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.