Προς το περιεχόμενο

Φορητος για games έως 900€

labros1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου μου είπε να ψάξω για φορητός το πολύ έως 900€ για games. Καλό θα ήταν να είναι από Κωτσόβολο ή Multirama μου είπε.

Έχω κοιτάξει αυτά:

Toshiba Satellite L505-10V T6600

Aspire AS5738PG-754G50MN P7550

Asus A52JR-SX109V - Core i3-350M 2.26 GHz

Εσείς τι λέτε;

Η Αti 5470 εναι καλύτερη από την 4570;

edit: Και από e-shop τελικά

Δημοσ.

Οι 5470 και 4570 είναι κακές επιλογές για games (σύγχρονα). Δες εδώ σχετικά με τις κάρτες

Η καλύτερη κάρτα γραφικών που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά είναι η 5650 (ATI) ή η 250M (Nvidia).

Από αυτά που είδες καλύτερο είναι το Asus.</div>

Δημοσ.

O απο πανω οντως πολυ καλος.

Κοιτα και αλλους 2 :

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5740DG-436G64Mn-LX-PRF02-002.htm

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Flame-i3-450.htm

Με προτιμηση τον πρωτο.

Για παιχνιδια (αξιοπρεπως) , μη πεσεις σε οτιδηποτε κατω απο Ati 5650 ή Nvidia 335M.

Δημοσ.

Αν ειναι να δωσει 900ευρω καλυτερα να παρει τον Acer ή τον Vaio λογω της Ati 5650 που ειναι αρκετα ισχυροτερη της Nvidia 335M.

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ασχετη?αν ειναι να δωσει 900€ για αγορα laptop και τον ενδιαφερουν τα παιχνιδια γιατι δεν τα δινει σε ενα desktop και να παρει συστηματακι τουμπανο?απο απορια το ρωταω ειλικρινα!ουτε εξυπνος θελω να το παιξω ουτε αφηνω αιχμες!απλως απο απορια!γιατι με τοσα χρηματα παιρνει συστηματακι πολυ δυνατο

Δημοσ.

Σωστο. Αν το παλικαρι θελει οπωσδηποε φορητο (λογω δουλειας π.χ. ή κατι αλλο ) , τοτε ας κοιταξει τις λυσεις που αναφεραμε. Αλλιως στα ιδια χρηματα σε σταθερο θα απολαυσει σχεδον τριπλασια αποδοση...

Δημοσ.

Οπως λενε οι φιλοι ειναι,γιατι laptop και gaming ειναι γελοιο θεμα.Πληρωνεις τζαμπα λεφτα και η οθονη ειναι για γελια.Ο gamer θελει να απολαυσει γραφικα και ευρος οθονης και στην εποχη που οι τιμες ειναι προσιτες και μπορει καποιος να παρει μια οθονη 22΄με αριστες επιδοσεις στα 130 ευρω,για ποιο λογο να παει 15 χρονια πισω?Πριν 15 χρονια παιζαμε games σε 15αρες οθονες.

Τα λαπτοπ ειναι για επαγγελματικη δουλεια μονο.Για gaming και ταινιες μονο desktop.

Δημοσ.

παιδια αυτα περι gaming και laptop τα εχουμε ξαναπει...

σαφως και με πολυ λιγοτερα χρηματα παιρνεις τουμπανο desktop αλλα αμα ο αλλος θελει να παρει laptop για τον ενα η για τον αλλο λογο θα το παρει... ;)

Δημοσ.

Και εγώ παιδιά του είπα ότι αν θέλει και παιχνίδια τότε θα ήταν καλύτερο να πάρει σταθερό που με αυτά τα λεφτά θα ήταν σούπερ για αυτόν(μιας που δεν ξέρει καλά καλά να πειράξει τις ρυθμίσεις στα παιχνίδια) αλλά αυτός θέλει μόνο φορητό.

Του είπα για τους υπολογιστες που προτείνατε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...