Wise_One Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Γεια χαρά! Παίδες έχω μια απορία, αυτά τα βίντεο στο youtube ας πούμε, που έχουν ένα τραγούδι από πίσω και απλά κάποιες διαφάνειες με κείμενο να περνάει, πώς γίνονται; Έχω ας πούμε ένα μονόλεπτο τραγούδι. Και θέλω απλά να βάλω μερικές διαφάνειες με κείμενο. Με ποιό πρόγραμμα θα το κάνω αυτό; Το Windows Live Movie Maker δε δουλεύει έτσι (απ' όσο έψαξα). Μπορεί να βάλει κείμενο πάνω σε βίντεο, ΟΚ αλλά δε με βολεύει στην προκειμένη. Μπορεί επίσης να βάλει κείμενο πριν και μετά το βίντεο. Πάλι δε με βολεύει ακριβώς. Δηλαδή ο κόσμος στο youtube πώς το κάνει; Ετοιμάζει τις εικόνες σ' ένα πρόγραμμα επεξεργασίας και μετά απλά τις εισάγει π.χ. στο WLMM; Στην ουσία αυτό μ' ενοχλεί στο Movie Maker, δε μπορείς να βάλεις ξεχωριστές διαφάνειες...
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχουν δεκάδες αξιόλογα προγράμματα video edit, αλλά δεν είναι δωρεάν. Π.χ. το Sony Vegas Movie Studio 9 έχει επιλογή για ανέβασμα στο youtube. Υπάρχει βέβαια και η λύση του ppt-2-avi converter που μετατρέπει παρουσιάσεις του power point σε avi και μετά το ανεβάζεις στο youtube. Ένα δωρεάν είναι ΑΥΤΟ που μετατρέπει και για youtube, υπάρχουν πολλά.
Wise_One Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Σ' ευχαριστώ φίλε μου, θα δοκιμάσω αυτό το δωρεάν που έδωσες. Για κάτι πιο βαρύ δε θα επιχειρήσω, δοκιμαστικά θέλω να δουλέψω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.