Προς το περιεχόμενο

Οθόνες-tv για pc-consoles

manelys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτές που είναι 120hz το λένε, όλες οι υπόλοιπες είναι 60hz...

120hz + tv tuner σε monitor δεν παίζει...άρα κάπου πρέπει να κάνεις παραχώρηση

Δημοσ.
Σε κάτι τέτοιο θα πάω μάλλον.Δεν ξέρω αν μου χρειάζοντε τα πολλά Hz τελικά.Καλύτερα να έχω Full HD ε;

Eννοείται φίλε μου. Τα 120Hz είναι μόνο για 3d και είναι πολύ ακριβά , χωρίς να έχουν τηλεόραση. Πάρε αυτήν την οθόνη που σου είπα σε όποιο μέγεθος θες και θα με θυμηθείς. Επίσης από τον πίνακα ελέγχου ->οθόνη, μπορείς να βάλεις και 75Hz αν και δεν θα στο πρότεινα αν δεν θες να έχεις καμένα pixels.:-)

Δημοσ.
Γειά σας!Ποιά οθόνη προτείνετε για να συνδέσω κάποια κονσόλα και τον υπολογιστή ταυτόχρονα;Επίσης θέλω να είναι και τηλεόραση.(αυτές έχουν και τηλεκοντρόλ;)

Τι κονσολα θες να συνδεσεις;

Δημοσ.

PS3 και αργότερα και xbox 360...από Σεπτέμβρη λέω να πάρω και PC σταθερό-τούμπανο!Οπότε θα μου χρειαστεί η οθόνη!Αν είναι και tv τότε ακόμα καλύτερα!(αυτές έχουν και τηλεχειριστήριο;)

Δημοσ.
PS3 και αργότερα και xbox 360...από Σεπτέμβρη λέω να πάρω και PC σταθερό-τούμπανο!Οπότε θα μου χρειαστεί η οθόνη!Αν είναι και tv τότε ακόμα καλύτερα!(αυτές έχουν και τηλεχειριστήριο;)

Ωραία τοτε δεν χρειάζεσαι tv monitor ενα dvi χρειάζεσαι και περνάς το hdmi με ενα τέτοιο AD-ATI-HDMI-DVI.jpg με τον ηχο στο ps3 δεν ξερω πως θα το κάνεις όμως στο xbox έχει διαφορετική υποδοχή για έξοδο ήχου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με το Mpeg4 είχες κανένα πρόβλημα; Ακούγεται ότι αποσυντονίζονται τα κανάλια και δεν τα κρατάει στην μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...