Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Άστα να πάνε. Θα πάει ΚΑΙ στη CeBIT... oh la catastrophe!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Άστα να πάνε. Θα πάει ΚΑΙ στη CeBIT... Θα είμαι Ανόβερο την Παρασκευή για να προλάβω όλο το Σάββατο να πάρω μια γεύση από Cebit.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Θα είμαι Ανόβερο την Παρασκευή για να προλάβω όλο το Σάββατο να πάρω μια γεύση από Cebit. Λίγο οριακό σε βλέπω. Αντιπροσωπεία του insomnia.gr (δηλαδή ο Hal9000) θα είναι εκεί από αύριο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Λίγο οριακό σε βλέπω. Αντιπροσωπεία του insomnia.gr (δηλαδή ο Hal9000) θα είναι εκεί από αύριο. Ε τι να κάνω τότε είχα κενό! Εγώ θα πάω την τελευταία μέρα να μαζέψω ότι θα έχει απομείνει! Αυτό που με ενοχλεί είναι πως το Σάββατο επιτρέπονται και τα μικρά παιδιά στην έκθεση, κάτι το οποίο δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα