Hal9000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καθοδόν προς Βαρκελώνη όπου και φέτος διεξάγεται η έκθεση Mobile World Congress (15-18/2), η μεγαλύτερη στο είδος της γύρω από τη κινητή τηλεφωνία. Φέτος το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στη Microsoft είτε θετικά είτε αρνητικά αφού θα παρουσιάσει για πρώτη φορά όπως όλα δείχνουν τα Windows Mobile 7 με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες. Φυσικά όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου αναμένεται να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις για το 2010 όπως οι htc, Nokia, Sony Ericsson, LG, Samsung και άλλες. Στο τομέα του λογισμικού, η Opera έχει προαναγγείλει τη παρουσίαση του Opera Mini browser για iPhone που όπως όλα δείχνουν θα είναι και η μοναδική φορά που θα το δούμε εξαιτίας της πολιτικής της Apple. Μείνετε συντονισμένοι για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos. Site: Mobile World Congress
Nomedor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Περιμένουμε αγωνιωδώς Αποστολή από PC με τα χεράκια μου.
kosmasgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Άντε να δούμε Sent from my iPhone using Insomnia.app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 είναι γνωστό ότι σε μισούμε έτσι?
Hal9000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 είναι γνωστό ότι σε μισούμε έτσι? Ναι αλλά κάνε μια εξαίρεση σήμερα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
firewalker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Να περάσεις τέλεια. Μόνος θα πας; Αποστολή από Nexus One με το Insomnia.jar
Hal9000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Να περάσεις τέλεια. Μόνος θα πας; Αποστολή από Nexus One με το Insomnia.jar Ευχαριστώ. Φέτος μόνος Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ναι αλλά κάνε μια εξαίρεση σήμερα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app αν δεν πας Cebit ok...αν όμως πας την έβαψες...
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καλά να περάσεις hal... άνοιξε τα φτερά σου και πάνε εκεί που εμείς δεν μπορούμε...
tsopirs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 καλά να περάσεις φίλε μου.υπάρχει κανένα λινκ να δούμε την έκθεση μέσα από το PC?βασικα για τα wm7 ενδιαφερομαι Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
21century Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη εχει παει και ενας καλος συναδελφος θελουμε οσο γινεται περισσοοτερες φωτογραφιες και απο οτι φαινεται θα εχουμε πολλες νεες ανκοινωσεις...
hasodikis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 σε μισω . Εσυ πας Ισπανια και εγώ καθαροδευτεριατικα κάθομαι στο γραφείο. ναι ....... το αποφάσισα ..... ΣΕ ΜΙΣΩ!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
djuan1988 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Θα ήθελα και εγώ παρά πολύ να πάω, αλλά η εξεταστική και το πτυχίο δε μπορεί να περιμένει! Ελπίζω του χρόνου να πάω και εγώ! Καλά να περάσεις!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 αν δεν πας Cebit ok...αν όμως πας την έβαψες... Άστα να πάνε. Θα πάει ΚΑΙ στη CeBIT...
nickarmy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 νίκησε σε κανα στοίχημα ? άντε να δούμε το νέο υλικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα