Προς το περιεχόμενο

insomnia.gr @ MWC 2010

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθοδόν προς Βαρκελώνη όπου και φέτος διεξάγεται η έκθεση Mobile World Congress (15-18/2), η μεγαλύτερη στο είδος της γύρω από τη κινητή τηλεφωνία. Φέτος το ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στη Microsoft είτε θετικά είτε αρνητικά αφού θα παρουσιάσει για πρώτη φορά όπως όλα δείχνουν τα Windows Mobile 7 με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες.

Φυσικά όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου αναμένεται να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις για το 2010 όπως οι htc, Nokia, Sony Ericsson, LG, Samsung και άλλες. Στο τομέα του λογισμικού, η Opera έχει προαναγγείλει τη παρουσίαση του Opera Mini browser για iPhone που όπως όλα δείχνουν θα είναι και η μοναδική φορά που θα το δούμε εξαιτίας της πολιτικής της Apple.

Μείνετε συντονισμένοι για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos.

Link.png Site: Mobile World Congress

post-39041-0-57032800-1296481193_thumb.jpgpost-39041-0-78122600-1296481194_thumb.jpg

Δημοσ.
Να περάσεις τέλεια.

Μόνος θα πας;

Αποστολή από Nexus One με το Insomnia.jar

Ευχαριστώ. Φέτος μόνος

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά κάνε μια εξαίρεση σήμερα

αν δεν πας Cebit ok...αν όμως πας την έβαψες...

Δημοσ.

καλά να περάσεις φίλε μου.υπάρχει κανένα λινκ να δούμε την έκθεση μέσα από το PC?βασικα για τα wm7 ενδιαφερομαι

Δημοσ.

Επειδη εχει παει και ενας καλος συναδελφος θελουμε οσο γινεται περισσοοτερες φωτογραφιες και απο οτι φαινεται θα εχουμε πολλες νεες ανκοινωσεις...

Δημοσ.

σε μισω . Εσυ πας Ισπανια και εγώ καθαροδευτεριατικα κάθομαι στο γραφείο. ναι ....... το αποφάσισα ..... ΣΕ ΜΙΣΩ!!

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ παρά πολύ να πάω, αλλά η εξεταστική και το πτυχίο δε μπορεί να περιμένει!

Ελπίζω του χρόνου να πάω και εγώ!

Καλά να περάσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...