Προς το περιεχόμενο

Core i7 920 VS 860

venson7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα έχει μελλοντικά upgrades το socket 1156 με την γενιά Sandy Bridge.

Το socket 1156 βγήκε για να αντικαταστήσει το 775 επομένως δεν γίνεται να αλλάξει τόσο γρήγορα.

Το καλύτερο μέλλον το έχει το 1156 όχι το άχρηστο server/workstation 1366 με τους εξαπύρηνους.

Τέλος το 8x 8x SLI/Crossfire στο 1156 δεν έχει διαφορά σε επιδόσεις από το 16x 16x του 1366.

Παμε παλι τα ιδια... χαχαχααχ ελεος...

Δημοσ.
Θα έχει μελλοντικά upgrades το socket 1156 με την γενιά Sandy Bridge.

Το socket 1156 βγήκε για να αντικαταστήσει το 775 επομένως δεν γίνεται να αλλάξει τόσο γρήγορα.

Το καλύτερο μέλλον το έχει το 1156 όχι το άχρηστο server/workstation 1366 με τους εξαπύρηνους.

Τέλος το 8x 8x SLI/Crossfire στο 1156 δεν έχει διαφορά σε επιδόσεις από το 16x 16x του 1366.

Όλα αυτά που τα στηρίζεις και τα λες με τόση σιγουριά? Απορώ...

Δημοσ.

Καλησπερα, αν θες να κανεις αποδοτικο O/C, οχι να δημοσιευεις απλα νουμερα στο Internet, επελεξε την 920 αν τα ρολογια τα θελεις στις αρχικες τους ρυθμησεις παρε την 860 εγω εψαξα πολυ το θεμα γιατι ημουν ακριβως στην ιδια θεση με σενα πριν 2 βδομαδες. Σε αυτες τις συχνοτητες (των 920 και 860(default settings)) το QPI ειναι αχρηστο.

Φανταστήτε ενα θεωρατο σωλήνα οπου ειναι ικανος να αντεξει τις μεγαλυτερες ποσοτητες νερου, παρολα αυτα εμεις χρισιμοποιουμε μονο το 1/10 αυτου (QPI). Αντιθετα, χρισιμοποιουμε εναν αλλο σωλήνα οπου η ιδια ποσοτητα νερου καλυπτει τα 8/10 των δυνατοτητων του (DMI) και επισης ανεβαζουμε λιγο την πιεση του νερου (επιθετικοτερο Turbo boost + 2,8GHz).

Εγω επελεξα τον 860 με την Gigabyte P55A-UD6 (η καλυτερη μεχρι τωρα για Ρ55 συστημα), πραγματικα το συστημα πεταει. Και νομιζω ξαναπεσε η τιμη της Gigabyte.

Δημοσ.
Εγω επελεξα τον 860 με την Gigabyte P55A-UD6 (η καλυτερη μεχρι τωρα για Ρ55 συστημα), πραγματικα το συστημα πεταει.

τα ίδια και εγώ :-)

edit

αν και η καλύτερη τώρα πλέον είναι αυτή ... http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/overview/ga-p55a-ud7_10.html ... αχχ έτσι είναι η ζωή :mad:

Δημοσ.
μην παραμυθιαζεστε η καλυτερη ειναι η gigabyte οχι απο προτειμηση στην εταιρια αλλα απο στοιχεια βλ. ξενα forums.

Εγώ βλέπω στοιχεία σε overclock,και η gigabyte δεν την φτάνει την classified για κανένα λόγο.Για να σιγουρευτείς πήγαινε και hwbot και δες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τo s1156 δηλαδή θα είναι νεκρό σε τρία χρόνια απο τώρα; Θα σταματήσουν δηλαδή να βγαίνουν τελειως μοντέλα γι αυτο (απ ότι κατάλαβα 6πύρηνοι ούτε να το συζητάμε :P );

Η διαφορά με τα express lanes παίζει τόσο μεγάλο ρόλο; Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικο έχει να κάνει κυριως με την επικοινωνία με τις κάρτες γραφικων. Αν κατάλαβα καλα αν θέλεις SLI ή CrossFIre που χρειάζεται πολύ bw για τις κάρτες γραφικων τα αποτελέσματα δεν θα είναι τοσο καλα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...