johnyb98 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα. Ψάχνω το manual από ένα ρυθμιστή πόρτας. Ξέρετε.. Για τις πόρτες εισόδου στις πολυκατοικίες που έχουν αυτό το ρυθμιστή στο ψηλό μέρος για να κλείνει ομαλά και με ασφάλεια η πόρτα. Δεν ξέρω πως λέγεται στα αγγλικά ο όρος για να το googl-άρω. Χαρακτηριστικά μοντέλου: BRAND K202 No 12 Κάποια βοήθεια;
xpapias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δε βοηθάω ιδιαίτερα αλλά Η εταιρεία λέγεται BRANO ( http://www.branoslovakia.sk/en/index.php?www=products ) και το προϊόν όπως θα δεις και στο site "Door Closer" Λογικά το μοντέλο που έχεις πρέπει να είναι πολύ παλιό, το 2005 δεν υπήρχε στο site της εταιρείας ( http://web.archive.org/web/20050414005223/www.branoslovakia.sk/index.php?hs=9 ) Δοκίμασε όμως το manual του Κ204 που έχει και αγγλικές οδηγίες μήπως και βγάλεις άκρη http://www.branoslovakia.sk/en/documents/21/k204%20navod%20na%20pouzitie.pdf
johnyb98 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις δίκιο. Η εταιρεία είναι η "BRANO". sorry για την ταλαιπωρία αλλά έτσι μου την έδωσαν και μένα. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Πωπω αυτά τα μηχανήματα θέλω να τα σπάσω! Είναι ότι πιο ελαττωματικό και τρισάθλιο έχει δημιουργήσει ποτέ η μηχανική. Πάντα θα είναι χαλασμένα και ξεχαρβαλωμένα με αποτέλεσμα οι πόρτες να μην κλείνουν ποτέ...
johnyb98 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 De@th L0rd, σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Απ' ό,τι μαθαίνω, ο άνθρωπος που ασχολείται με το συγκεκριμένο μηχανάκι, κάθε 10-15 ημέρες βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας του και μαστορεύει ξανά και ξανά, γιατί η πόρτα για μία ακόμη φορά σταμάτησε να κλείνει. Τώρα, αυτό που περνάει απ' το μυαλό όλων είναι γιατί δε γίνεται η αγορά ενός καινούριου μηχανισμού, για να σταματήσουν τα προβλήματα, και βολοδέρνονται σ' αυτήν την πολυκατοικία μ' αυτό το μηχανισμό. Όπως, όμως, είναι ίδια η απορία σε όλους μας, ίδια είναι και η απάντηση. anyway, επειδή ο άνθρωπος δεν ξέρει από web, μου ζήτησε να τον βοηθήσω μήπως βρούμε κάνα manual. Ακόμη δεν έχω βρει το manual. Το .pdf του xpapias πιό πάνω είναι ένα quick installation guide, που, απ' ό,τι μου είπε, τον βοήθησε λίγο. Να μην είμαστε και αχάριστοι. Η βοήθεια του xpapias ήταν πολυτιμότατη. Αλλά εξίσου πολυτιμότατο είναι και το σχόλιό σου ότι αυτά τα μηχανάκια είναι ό,τι πιό ελαττωματικό έχει βγάλει η μηχανική ever!!
sivadWS2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι και επιστήμη να ρυθμίσεις ένα τέτοιο μηχανισμό..... Αν είναι από τους παλιούς ρυθμίζεις την θέση που θα τερματίζει (δηλαδή μέχρι που θα σπρώχνει την πόρτα) από τη σχετική θέση του βραχίονα με τον άξονα, ενώ από ένα παξιμάδι (ή βίδα) στα πλάγια ρυθμίζεις την ταχύτητα με την οποία θα κλείνει. Αυτά με την προυπόθεση οτι ο μηχανισμός έχει μέσα το λάδι που χρειάζεται.. Αλλιώς όσο και να παίξεις με το παξιμάδι άκρη δεν θα βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.