Προς το περιεχόμενο

Copy, Paste ???

d3monhunter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, λοιπον θελω να αντιγραψω ΕΝΑ αρχειο απο το PC στον εξωτερικο δισκο.Το αρχειο ειναι 4,53 GB ,στον σκληρο του υπολογιστη εχω ελευθερο χωρο 7 GB, στον εξωτερικο εννοειται οτι εχω χωρο.Οταν κανω copy paste μου βγαινει ενα μυνημα και μ λεει οτι το "αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου". Ο εξωτερικος ειναι FAT32 και οχι NTFS εχω την εντυπωση οτι αυτο πρεπει να φταιει.Καποια λυση ??? :rolleyes:

ΥΓ. Εντωμεταξυ κατι σειρες τις αντεγραφε κανονικα που ητανε περισσοτερα GB.

Δημοσ.

Διαμόρφωσε τον εξωτερικό σου δίσκο σε NTFS,αλλά θα πρέπει να κάνεις ένα back up γιατί θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου.

Δημοσ.
Διαμόρφωσε τον εξωτερικό σου δίσκο σε NTFS,αλλά θα πρέπει να κάνεις ένα back up γιατί θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου.

+1 σορρυ τοπικ σταρτερ , που δεν εδωσα λυση , ξεχαστηκα.

Δημοσ.

παιδια μην λετε ανακριβειες. Δεν χρειαζεται να κανει καμια διαμορφωση δισκου απλα μετατροπη του file system. Υπαρχουν παμπολα παραγδειγματα εδω κανε search. Τα αρχεια δε χανονται αν και παντα υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα.

Υ.Γ. Τις σειρες σου τις αντεγραφε γιατι δεν ηταν μονο ενα αρχειο οπως σε αυτην την περιπτωση

Δημοσ.

Εναλλακτικά, μπορείς να zip-άρεις το αρχείο, σπάζοντας το σε 2 κομμάτια.

Αυτό βέβαια, είναι για archiving χρήση μόνο. Αν είναι καμιά ταινία που θες να την πας βόλτα... στο σαλόνι... Δυστυχώς μετατροπή.

Τονίζω το πάντα υπάρχει μια πιθανότητα. Backup οπωσδήποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...