Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι βλακεία παρουσίαση ... Που 'ναι ο File explorer , λίγο από Office , λίγο από internet ? Αυτά είναι τα νέα Win7 mobile ...

αυτό μοιάζει με κακόγουστο Shell. Τι διάολο... λειτουργικό είναι αυτό ή επίδειξη μόδας.

Τέσπα επιφυλάσσομαι για την συνέχεια , σαν πρώτη ματιά , ΞενέρΑ.

Και να πω και κάτι άλλο, Με τα ρημάδια τα κινητά να φτάνουν το 1Ghz Cpu και 512mbRam

δεν τους βόλευε πιο απλά μια κομμένη έκδοση των Windows 7. Έτοιμη πλατφόρμα έχουν οι

άθλιοι

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τόσο καιρό με τα μήλο τηλέφωνα τώρα σας πήρε ο πόνος για πρωτοποριακά πράγματα...

Εμένα μου άρεσε αυτό που είδα και περιμένω να δω περισσότερα... μου άρεσε και το nexus one, ώρα να την κάνουμε από το iphone.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε αυτό που είδα και περιμένω να δω περισσότερα... μου άρεσε και το nexus one, ώρα να την κάνουμε από το iphone.

Εγω δεν πηγα ποτε σε αυτο απορώ τι του βρήκαν ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτούς που εχουν mac τι?

Τα games?

:-(

Δημοσ.
Γιατί δεν τα ονομάζουν arial.ttf OS.

Μια γραμματοσειρά και κάτι λέξεις να ανεβαίνουν πάνω κάτω βλέπω μόνο.:lol::lol::lol:

αποδεκτο αλλα εχεις δει πως τρεχει το OS του zune hd?

simplicity is the key factor για τη microsoft αυτη τη φορα. Χωρις 3d, shadows και πρασινα αλογα. Στο zune εκαναν τον θορυβο που ηθελαν, κατι μου λεει πως και στα wp7 series θα τα καταφερουν.

Η παρουσιαση δεν εδειξε πολλα αφου το τελικο προιον απεχει 10 μηνες σχεδον.

Υποψιν ειμαι ο πλεον ξυνος με τα wm. Εχω ενα ριμαδι htc hd(το οποιο εχει αναλαβει το ρολο του secondary κινητου), ειχα το diamond 2 και απορω με το ποσο τραγικο ειναι το OS. Κατι μου λεει πως αυτη τη φορα η microsoft ετοιμαζει κατι πολυ καλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αποδεκτο αλλα εχεις δει πως τρεχει το OS του zune hd?

Αποδεκτό και αυτό που λες για το zune hd.

Αλλά μηχανάκι με Tegra και το μενού του zune-hd είναι απλά σπατάλη του hardware.

Το λειτουργικό πρέπει να είναι λειτουργικό και ομοιογενές και όχι σαν μια άδεια web page.

Που ναι τα gadjets που διευκολύνουν την πρόσβαση σε οτιδήποτε χρήσιμο email-multimedia-programs-settings.

Αφου εχουν την δύναμη τα σημερινά κινητά πρέπει το OS να ντυνει το κινητό όμορφα, ευχάριστα και να κάνει τα πράγματα κατανοητά με ενα βλέμμα.

Το σπαρτιάτικο λιτό ασπρο text σε μαύρο φόντο (που θυμίζει grind view απο αρχαία Nokia κινητά) και τα ατάκτος ερημένα banerάκια του xbox live και του Interet Explorer.

Μου φαίνεται πολύ χειρότερο απο τα ήδη υπάρχοντα windows 6.5.

WTF...:confused:

Αυτό το πράγμα θα εχει μεγαλύτερες απαιτήσεις απο το WM 6.5 - Για πιο λόγο???

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον αλλά δεν θα πω τίποτα παραπάνω μέχρι να δούμε κάνα real action video.

Για να δούμε αν θα τα καταφέρει να σηκωθεί.

Αποστολή από PC με τα χεράκια μου.

Δημοσ.

Εχει δικιο ο Nomedor. Αν δε δεις κατι απο κοντα, η τουλαχιστον σε real action video, θεωρω ηλιθιο να βαζεις ταμπελες του στυλ "πατατα","εξαιρετικο" κτλ. σε κατι τοσο καινουριο που το μονο που ξερεις γι' αυτο ειναι οτι αυτο που χεις δει σ' ενα video 3 λεπτων!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ενδιαφέρον αλλά δεν θα πω τίποτα παραπάνω μέχρι να δούμε κάνα real action video.

Για να δούμε αν θα τα καταφέρει να σηκωθεί.

Αποστολή από PC με τα χεράκια μου.

http://ow.ly/17DbC

B)

Όμορφα μεν αλλά δεν είδα και κάτι super duper! Η home screen είναι ...κάπως αν και είναι νωρίς ακόμη (δεν έχουν μπει οι τελικές πινελιές)!

Δημοσ.

απεχει πολυ μεχρι το τελικο προιον που θα βγει χριστουγεννα 2010 αρα εχουμε ακομη δρομο

απο κει και περα επειδη ειδα την παρουσιαση μεσω του site της ms ανταποκρινεται καλητερα σε σχεση με το wm6 και ειναι ποιο λιτο

για τελικα συμπερασματα ειναι νωρις

οποιος ενδιαφερεται παραθετω το link για την επισημη παρουσιαση

http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsphone/

Δημοσ.

ρε παιδιά δεν έχετε κουραστεί με το να την λέει ο ένας στον άλλον? στην τελική ο καθένας αποφασίζει και αγοράζει ότι θέλει...πρέπει μετά να σπαμαρει όλους τους άλλους? υπάρχουν μερικά άτομα στο φορουμ που πιστευω περιμένουν πατώντας f5 συνέχεια, να πει κάτι κάποιος για mac, linux iphone, android ή wm7 για να αρχίσουν να χώνουν..

στην τελική δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε? η ακόμα καλύτερα να μιλήσετε σε πιο τεχνική βάση? σε τεχνολογικό forum ακούστηκε απο κάποιον πως δεν έχει δει κάποιος κάτι θετικό στο iphone και δεν καταλαβαίνει γιατί το αγοράζει ο κόσμος...

προσωπικά δεν έχω iphone, αλλά αν το δούμε καθαρά τεχνικά το iphone άλλαξε όλη την αγορά.. καλώς η κακώς αν δεν ήταν αυτό θα βλέπαμε ακόμα κάτι απίθανα τηλέφωνα και θα είχε αργήσει αυτός ο νέος κύκλος της τεχνολογίας να ανοίξει.

Δημοσ.

Η φράση-κλειδί που κρατάω για το νέο λειτουργικό:

user experience. Είναι φανερό πως κινούνται στα χνάρια του iPhone, VW και έτσι, smartphone για το λαό, ή μάλλον για όλους. Το shell προφανώς δεν ικανοποιεί, πολύς χαμένος χώρος, μεγάλα γεωμετρικά σχήματα στοιχισμένα που εντυπωσιάζουν αν τα πρωτοδείς αλλά δεν φαίνεται να προσφέρουν πληροφορία. Πολύ ομαλή κίνηση, το multitasking μάλλον το ξεχνάμε για να "προσφέρεται ή μέγιστη δυνατή εμπειρία χρήσης" όπως άκουσα (αν και φαίνεται πως όταν ξανανοίγεις μια εφαρμογή, θα βρίσκεσαι στο σημείο που την είχες κλείσει) και γενικότερα δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένει κανείς από το λειτουργικό αφού οι πληροφορίες που έχουμε είναι λίγες. Ευτυχώς φαίνεται πως τα πλήκτρα μειώνονται από 6 και 7 που έχουμε στα HTC και Android σε 3. Έλεος, δηλαδή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...