A453 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Καλή σας ημέρα, σκέφτομαι να 'ντύσω' το φορητό μου, 16.4", με κάποιο αυτοκόλλητο, αλλά δε βρίσκω κάποιο θέμα που να με ερεθίζει. Γι' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει και που μπορώ να βρω αυτοκόλλητο στο οποίο θα εκτυπώσω την αγαπημένη μου (σε) φωτογραφία. Ελλείψη laser εκτυπωτή Α3, θα προτιμούσα να προτείνετε κάτι για inkjet εκτύπωση ή κάτι σε Α4 Στω (από το ευχαριστώ)
kwstas_pap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 αν το τυπώσεις με inkjet έχεις πολλές πιθανότητες μελλοντικά με υγρασία (ιδρώτα ή στάξει σταγόνα οποιουδήποτε υγρού επάνω στο αυτοκόλλητο) να σου ξεβάψει.. άσε που αναλόγως και το χαρτί ίσως σου ξεθωριάσει με το χρόνο... αστη θέση αφού έβρισκα μια φωτό (πχ μέσω στου flickr) θα πήγαινα σε κάποιο τυπογραφείο για συμβουλές..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 δε βρίσκω κάποιο θέμα που να με ερεθίζει. Σου βρήκα εγώ:
A453 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 αν το τυπώσεις με inkjet έχεις πολλές πιθανότητες μελλοντικά με υγρασία (ιδρώτα ή στάξει σταγόνα οποιουδήποτε υγρού επάνω στο αυτοκόλλητο) να σου ξεβάψει.. άσε που αναλόγως και το χαρτί ίσως σου ξεθωριάσει με το χρόνο... αστη θέση αφού έβρισκα μια φωτό (πχ μέσω στου flickr) θα πήγαινα σε κάποιο τυπογραφείο για συμβουλές.. Κάτι σαν τα αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα; Αυτό βγήκε στα 70Ε για το ερμάριο του server (3 πλευρές), αλλά χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα (έδωσα χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες, αλλά κι αυτός έκανε μέτρια δουλειά) Αυτό με την υγρασία με έδωσε ιδέα να δοκιμάσω κάτι αδιάβροχα αυτοκόλλητα της Avery που έχω και τα δουλεύω σε έγχρωμο laser για ακραίες συνθήκες (σωληνώσεις με υψηλές θερμοκρασίες). Δε με πειράζει να τυπώνω συνέχεια, αρκεί να μη χαλάσω το καπάκι του φορητού ---------- Προσθήκη στις 12:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:21 ---------- Σου βρήκα εγώ: Επειδή είπα ότι το θέλω για το φορητό και όχι για το Βρασίδα, κάνε εικόνα αν το γυρίσω σε landscape 16:9 τι αποτέλσμα θα πάρω
macabre_sunsets Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις ρωτήσει σε καταστήματα με υπολογιστές αν μπορούν να σου εκτυπώσουν ένα αυτοκόλλητο? Γιατί νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου τέτοια "υπηρεσία" αλλά δεν θυμάμαι πού.
A453 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις ρωτήσει σε καταστήματα με υπολογιστές αν μπορούν να σου εκτυπώσουν ένα αυτοκόλλητο? Γιατί νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου τέτοια "υπηρεσία" αλλά δεν θυμάμαι πού. Στα γνωστά μόνο προτυπωμένα υπάρχουν, γι' αυτό ρωτάω. Και όπως είπα νωρίτερα, προτιμώ να το κάνω μόνος μου για καλύτερη ποιότητα εικόνας
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 μπορείς σε μαγαζία με αυτοκόλλητα, ταμπέλες, έως και φωτοτυπίες... θα σου κοστίζει περίπου στο 10-15€, καλή ποιότητα (νομίζω λέγεται βινύλιο) και όχι σαν το αυτοκόλλητο χαρτί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.