Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση για την δεύτερη μέρα. Και στο ticket pro και στα ticket house.
wizzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Sold Out. Μπήκε δευτερη μέρα. Άρα τι; Το σε ποια μέρα θα εμφανιστεί ο Gilmour (εάν εμφανιστεί) είναι πλέον 50%-50%; Fuckin' hell...
SimplyBergman Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Καλά, γύρισα σπίτι από τη δουλειά και τα βρήκα μπάχαλο!Αύριο θα προλάβουμε ή μπάλες;;Μωρέ, πού να χωρέσουμε τόσοι εκεί μέσα, εδώ οι Μαραβέγιας Ιλίγκαλ παίζουν και μαζεύουν στη Μαλακάσα, τον Waters βάλανε στο γηπεδάκι;;Για όνομα!
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ρε παίδες δε βγαίνει ο Γκίλμουρ, ας το χωνέψουμε. Όχι ότι θα με χαλούσε έκπληξη, αλλά λέμε..
YiN Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κοίτα εγώ γενικά και χωρίς τον Γκίλμουρ θα τη βγάλω τη συναυλία πιστεύω.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Sold Out. Μπήκε δευτερη μέρα. Ντάξει, πλάκα κάνεις.
Panahs Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αλητεία μεγάλη πάντως και η αυξημένη τιμή στο internet για μας που δεν μπορέσαμε να πάμε στα ταμεία, αλλά και το ότι δεν είχανε πει από την αρχή ότι θα έχει και στις 9/7. Θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο και άνετο να πάω το Σάββατο (9/7). Τώρα εγώ και όλη μου σχεδόν η παρέα θα πάμε κουρασμένοι και με την ψυχή στο στόμα.
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αλητεία μεγάλη πάντως... Αλητεία? Συγκρατημένο σε βρίσκω. ΕΔΙΤ: Αν έχετε καλές θέσεις (αν έχετε αρένα δεν το συζητώ, λουκούμι) τα πουλάτε άνετα και αγοράζεται για το Σάββατο. Δείτε το κι αυτο σαν προοπτική.
YiN Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 I can't hear you over the sounds of the live concert I am attending.
SimplyBergman Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Θα παίξει και τρίτη; Αύριο θα βρούμε κάτω διάζωμα ή ου;
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Παιδιά, το ticketpro.gr δέχεται PrePaid card; Μη μου τύχει καμιά στραβή αύριο και τρέχω.
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Παιδιά, το ticketpro.gr δέχεται PrePaid card; Μη μου τύχει καμιά στραβή αύριο και τρέχω. Ξερω οτι πολυ βασανίστηκαν αρκετά για να αγοράσουν τελικά εισητήριο. Ξέρω σίγουρα ότι ΔΕΝ δέχονται Mastercard. Visa ή American Express και πάλι για την δεύτερη δεν είμαι σίγουρος. Επίσης να σου πω, πως μπορεί όλα να είναι σωστά (κάρτα, όνομα κ.λ.π) και να λέει αποτυχία πληρωμής. Πάλεψε το μην το αφήσεις. Ένας το έκανε 32 φορές μέχρι να του πετύχει. Και επίσης μην περιμένεις mail επιβεβαίωσης με την μία. Κανένα 3ωρο το maximum. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.