alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Α , ρε π**στη μου να μη μενω Αθηνα... Μερικοι εχουν την τυχη και μερικοι αλλοι οχι... Απο τα καλυτερα μου ... http://www.youtube.com/watch?v=StNNATb5IvU
yiannis72 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Επειδή αύριο θα πάω για εισητήρια και επειδή δεν έχω πάει ποτέ στο κλειστό του ΟΑΚΑ,μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην απόσταση ώστε να δικαιολογείται η διαφορά των 33€ στην τιμή μεταξύ πάνω και κάτω διαζώματος;Επίσης,είναι καλύτερα να καθήσεις στις πλαϊνές θύρες του κάτω διαζώματος ή σε αυτές που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τη σκηνή;
Sellers Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν θες να δεις φωτογραφίες του πάνω διαζώματος... Πίστεψε με...
yiannis72 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Απ'ότι είδα αν κάθεσαι στις πρώτες σειρές του πάνω διαζώματος δεν έχει και μεγάλη διαφορά απ'το να κάθεσαι στις τελευταίες του κάτω(μπορεί να κάνω και λάθος,έτσι μου φάνηκε όμως). Μάλλον δε θα το ρισκάρω όμως και θα πάω για κάτω.
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Καλά, είναι σοβαροί; Για να πάρεις εισιτήριο από το ίντερνετ, πληρώνεις καπέλο 10%; 10%;;;;; Τι λένε τα άτομα; Δηλαδή σε παροτρύνουν να πας να στηθείς στην ουρά και να απασχολήσεις τους υπαλλήλους τους; Γαμώ την τριτοκοσμική μου χώρα μέσα. Και είμαι και βέβαιος ότι το site θα πέσει αύριο και θα παρακαλάμε να ανέβει για να πληρώσουμε νταβατζιλίκι 10%. Άει στο διάολο!
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δηλαδή σε παροτρύνουν να πας να στηθείς στην ουρά και να απασχολήσεις τους υπαλλήλους τους; Υπαλλήλους ΤΟΥΣ? Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση το ticketpro με τα tickethouse. Και απο ότι βλέπω τα tickethouse δεν έχουν online πώληση. Άρα ή διαλέγεις το ticketpro online με 10% προμήθεια ή τα tickethouse σε με τον πατροπαράδοτο τρόπο της ουράς.
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σωστή η παρατήρησή σου, αλλά και πάλι, μόνο σ'εμένα φαίνεται εξοργιστικό το 10%; Τι να πω...
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εντάξει σίγουρα είναι πολύ το 10% αλλά τι να πω... Κάπως πρέπει και αυτοί να βγάλουν κέρδος. Αλλά θα μου πεις απο την άλλη καμιά φορά και τα metropolis πουλάνε εισητήρια και έχουν κανονικές τιμές. Μήπως παίζει τίποτα με διαφορετική φορολογία?
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Θα σε γελάσω, αλλά εγώ που θέλω να πάρω 3 εισιτήρια των 88 ευρώ, θεωρώ τραγικό το να πρέπει να χρεωθώ 27 ευρώ για μια υπηρεσία που προσφέρεται με ελάχιστη επιβάρυνση σε άλλες χώρες. Τέλος πάντων, αν προλάβω, θα φύγω από τη δουλειά να πάω στην ουρά...
SimplyBergman Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Παιδιά, ας ξεκαθαριστεί αυτό από όσους ξέρουν: πράγματι, είναι τέτοια η διαφορά μεταξύ άνω και κάτω διαζώματος; Αξίζει, δηλαδή; Και, επιπλέον, γιατί το κάτω διάζωμα είναι καλύτερο από την αρένα; Επειδή κάθεσαι;
wizzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Παιδιά, ας ξεκαθαριστεί αυτό από όσους ξέρουν: πράγματι, είναι τέτοια η διαφορά μεταξύ άνω και κάτω διαζώματος; Αξίζει, δηλαδή; Τελευταία φορά που είχα πάει σε αγώνα basket (αρκετά χρόνια πριν, μισογεμάτο το γήπεδο), η διαφορά του πάνω διαζώματος με του κάτω διαζώματος έκρινα ότι είναι αρκετή. Οπότε, ναι, αξίζει. Και, επιπλέον, γιατί το κάτω διάζωμα είναι καλύτερο από την αρένα; Επειδή κάθεσαι; Ναι. Εκτός και αν είσαι 1.90, σαν τον freedubus, οπότε δεν έχεις πρόβλημα (αλλά θα έχουν όλοι οι πίσω σου - no offence freedubus). Εκτός του παράγοντα "ύψος" - και προσωπικά μιλώντας - θεωρώ τη συναυλία αυτή εμπειρία ζωής και θέλω να την απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ. Οπότε, αραχτός στο κάθισμα και ας δώσω το κατιτίς παραπάνω.
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εντάξει, τα πήρα τα εισιτηριάκια μου και ησύχασα. Τελικώς πήγα από τα εκδοτήρια. 10.15 έφτασα, 10.50 είχα τελειώσει (είχε κόσμο, αλλά είχαν ξεκινήσει να δίνουν πριν τις 10.30 και είχε 4 εκδοτήρια ανοιχτά). Ίσως να μην είχε και νόημα η βιασύνη βέβαια, γιατί τα εισιτήρια δεν έχουν θέσεις (ούτε καν θύρες). Μπαίνεις χύμα στο διάζωμα και κάθεσαι όπου βρεις. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο πάντως. Αφού έχει αριθμημένες θέσεις το στάδιο, γιατί να καταλήξουμε πάλι μπούγιο και να τρέχουμε από νωρίς για να βρούμε καλή θέση; Τέλος πάντων, φτάνει η μουρμούρα. Σε 2 μηνάκια θα είμαστε εκεί.
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εδω σε μας παίζει να είχε καμια 150 με 200 άτομα ουρά. Η προπώληση ξεκίνησε κατα τις εντεκα παρα δεκα γιατί άργησε να τα φέρει ο κουριερ. Θεική η ατάκα του τύπου που έχει το μαγαζί ο οποίος βλέπει την ουρα και κατα τις 10 και 20 λέει: ''Παιδιά τα εισητήρια θα αργήσουν λίγο γιατι ο κουριερ άργησε να ερθει. Κατα τις 11 θα μου τα φέρουν, ε και κανένα δεκάλεπτο να τα βάλω σε μια σειρά κατα τις 11 και θα ξεκινήσουμε... Αυτά... Όσοι είναι για Πυξ λαξ, περάστε.''
wizzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 [...] Ίσως να μην είχε και νόημα η βιασύνη βέβαια, γιατί τα εισιτήρια δεν έχουν θέσεις (ούτε καν θύρες). Μπαίνεις χύμα στο διάζωμα και κάθεσαι όπου βρεις. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο πάντως. Αφού έχει αριθμημένες θέσεις το στάδιο, γιατί να καταλήξουμε πάλι μπούγιο και να τρέχουμε από νωρίς για να βρούμε καλή θέση; Τέλος πάντων, φτάνει η μουρμούρα. Σε 2 μηνάκια θα είμαστε εκεί. Γιατί δεν έχουμε μια σοβαρή εταιρία να διοργανώσει μια σοβαρή συναυλία, η οποία, επιπλέον, θα ηχογραφηθεί/οπτικοποιηθεί. Αντί το τελευταίο να αποτελεί κίνητρο για την εταιρία έτσι ώστε να μπει και να κάτσει ο κόσμος με μια τάξη (δηλαδήμ π.χ. στο NEC στο Birmingham που έπαιξε ο Ozzy, back in 2004, πάθανε κάτι?), πάλι χυμαδιό και όποιος προλάβει (καταφέρει), τον Roger είδε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.