Προς το περιεχόμενο

Roger Waters - The Wall 2010-2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σχεδόν σίγουρη η δεύτερη μέρα, επιβεβαιωμένη από μέλος της μπάντας.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο Gilmour θα εμφανιστεί στο Λονδίνο, οπότε σχεδόν αποκλείεται να βγει εδώ.

Ποιος κάνει αρπαχτή; Αυτός που ήθελε να διαλύσει τη μπάντα όταν αυτή ήταν στο ζενίθ της; Δεν το νομίζω..

• Απαντ. 373
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος κάνει αρπαχτή; Αυτός που ήθελε να διαλύσει τη μπάντα όταν αυτή ήταν στο ζενίθ της; Δεν το νομίζω..

Αν δεν ειρωνεύεσαι, συμφωνώ μαζί σου :rolleyes:

Δημοσ.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο Gilmour θα εμφανιστεί στο Λονδίνο, οπότε σχεδόν αποκλείεται να βγει εδώ.

Επειδή λίγο βαριέμαι να το ψάξω, τι κάνει ο Gilmour ακριβώς?

Εμφανίζεται για ένα σόλο ας πούμε?

Δημοσ.

Λένε ότι θα βγει για το σόλο/α του Comfortably Numb, αλλά μάλλον και του Run Like Hell.

Το είχε υποσχεθεί στον Waters απ' την αρχή της tour.

Δημοσ.

Λένε ότι θα βγει για το σόλο/α του Comfortably Numb, αλλά μάλλον και του Run Like Hell.

Το είχε υποσχεθεί στον Waters απ' την αρχή της tour.

Απο το rocking σε ξέρω ε? Το ίδιο nick δεν έχεις και εδω κι εκεί?

Δημοσ.

Δεν ειμαι μοντερειτορ εκει, αν το λες για αυτό.

Επίσης δεν μιλάω και παρα πολύ απλά παρακολουθώ.

Δημοσ.

Μια απ' τα ίδια.

Τέλος πάντων, ένα απ' τα ζητήματα που μας καίνε είναι για ποιο διάζωμα να κλείσουμε.

Διάβασα ότι οι θέσεις δε θα είναι αριθμημένες, να ισχύει άραγε;

Αύριο θα βγάλουμε άκρη online ή θα πέσει για κανά δίωρο το σύστημα;

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μην κρασάρει το σύστημα. Αν βάλεις πόσος κόσμος (Ελλάδα + Εξωτερικό όποιο και αν είναι αυτό) θα μπει και θα αρχίσει να χτυπάει ανανεώσεις ανα δευτερόλεπτο αργα η γρήγορα θα τα παίξει το ticketpro. Οπότε... ουρά και το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλό όταν έχεις κι άλλες δουλειές, άσε που δε μπορούν όλοι τις πολυκοσμίες (και φασαρίες ίσως) :Ρ

Πάντως λένε ότι η δεύτερη μέρα είναι σχεδόν σίγουρη, αν και δεν είδα επίσημη ανακοίνωση, οπότε δε νομίζω να μην καλυφθούν όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Δημοσ.

Επειδή εγώ δεν έχω ξαναπάρει εισιτήριο, υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε ρε παιδιά;! Κάθε χρόνο ακούς για κάποιον μεγάλο "τρέξτε, θα εξαντληθούν" και πας την ημέρα του λάιβ και βρίσκεις μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...