-nick- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 άκυρο αλλά πως ξέφυγε έτσι το thread ρε παιδιά? Εχω ειδικοτητα/ταλεντο σε αυτο
YiN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ για το Terravibe. Στην μισή συναυλία μου τρέχαν τα ζουμιά από τη συγκίνηση (μην κοροϊδέψετε γαϊδούρια). Ίσως έφταιγε το ότι δεν περίμενα ποτέ ότι θα ακούσω αυτά τα κομμάτια ζωντάνα, ίσως ότι το Dark Side μου αρέσει πιο πολύ από το The Wall, ίσως ότι ήταν πιο συναυλιακή η κατάσταση, ίσως ότι έπαιξε και κομματάρες εκτός του άλμπουμ που ήταν το κεντρικό θέμα. Είναι και θέμα προσδοκιών. Πχ, στο terravibe ήταν η πρώτη φορά που άκουγα τέτοιο φανταστικό surround ήχο σε συναυλία, ενώ προχθες το περίμενα. Σε κάθε περίπτωση, άξιος ο -παχυλός- μισθός του. Nαι το dark side μου αρέσει κι εμένα περισσότερο, φαντάζομαι ότι αν είχα μπορέσει να πάω τότε (γαμώ το κέρατό σας) θα το είχα απολαύσει περισσότερο. Επίσης Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΤΕΡΣ =ρ
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Nαι το dark side μου αρέσει κι εμένα περισσότερο, φαντάζομαι ότι αν είχα μπορέσει να πάω τότε (γαμώ το κέρατό σας) θα το είχα απολαύσει περισσότερο. Επίσης Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΤΕΡΣ =ρ Επειδή με διακρίνει μια ωριμότητα, θα πω απλά: Η Yin ΔΕΝ ήταν στη συναυλία στο Terravibe.
YiN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 pwned. =( Edit: In other news, ας κρατήσουμε αυτό το θρεντ πάνω από τους πυξ λαξ. PLEASE.
Mika Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 επειδη εδωσα καποιες οδηγιες για το ΟΑΚΑ στο θεμα των Πυξ Λαξ (μακρια απο μας), οφειλω να σεβαστω την Υιν και ποσταρω εδω για να ανεβει ο Ροτζερ
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ελπίζω ο viper να σταμάτησε να γράφει λόγω ban. nope sorry still lurking the intrawebs
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Όχι ότι καίγομαι να το ποστάρω, αλλά μια που μας πέρασαν οι Πυξ Λαξ: Κορυφαίος ο Roger Waters στις πωλήσεις εισιτηρίων για τον Ιούλιο Ο 67χρονος Roger Waters νίκησε πολλούς γίγαντες της μουσικής βιομηχανίας (σε επίπεδο εσόδων από τουρνέ) και για τον μήνα Ιούλιο βρίσκεται στην κορυφή με έσοδα 29,362,701 δολαρίων για 17 sold out συναυλίες του Ιουλίου με συνολικό αριθμό εισιτηρίων που φτάνει στις 203.763 θεατές. www.avopolis.gr
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά σοβαρά τώρα, σκεφτείτε το: Στον ίδιο χώρο που παιζόταν χθες και από την Παρασκευή το The Wall, θα βγουν 5-6 άτομα πάνω μόνοι τους, να Κλάψ(ουν) για τον Ξυδούς. Γουάτ Δε Φακ δηλαδή.. ΟΚ, καλοί οι Πυξ Κλαψ, υπάρχουν πολύ χειρότερα, αλλά τι συζητάμε τώρα;
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Όχι στον ίδιο χώρο, στο ανοικτό παίζουν. Έλα μωρέ, μια χαρά είναι οι Πυξ Λαξ, έχουν πει και μερικά ωραία τραγουδάκια. Σκέψου ότι στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχει γίνει Eurovision και έχουν γαβγίσειτραγουδήσει Βανδή, Βίσση κτλ.
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μωρέ δεν είναι του πεταματού, αλλά μετά από την Παρασκευή και το χθεσινό, από εκεί που τα υπόλοιπα μου φαίνονταν λίγα, τώρα μου φαίνονται ανύπαρκτα :Ρ Σε φάση που αν πήγαινα στο σημερινό θα περίμενα πότε θα σκάσει μύτη κανα ιπτάμενο γουρούνι να κράξει τον καταναλωτισμό μας
Panahs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέσα σε μια εβδομάδα πήγα στους Prodigy και στο The Wall και τελικά έχασα το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς? Μα καλά, πώς το κατάφερα αυτό?
phanispal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πραγματικά αυτός που σκέφτηκε το «συναυλιακό γεγονός της χρονιάς» πρέπει να 'ναι πανέξυπνος.
d3m0n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Οι Πυξ-Βλαξ/Κλαψ είναι το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς;
phanispal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πραγματικά όμως http://www.cosmo.gr/Music/Hellas/332026.html Της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας πρέπει να 'ναι αυτή η εξυπνάδα. Τι να περιμένει κανείς από τέτοια κατακάθια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.