Προς το περιεχόμενο

Roger Waters - The Wall 2010-2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Sellers πάντως δε βλέπω να μας απαντάει... Κάτι μου λέει ότι έχει κατασκηνώσει απ'έξω και περιμένει να γνωρίσει τον Roger. :lol:

• Απαντ. 373
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον Sellers πάντως δε βλέπω να μας απαντάει... Κάτι μου λέει ότι έχει κατασκηνώσει απ'έξω και περιμένει να γνωρίσει τον Roger. :lol:

είναι σε αφασία. του έχουν βάλει ορό.

είναι δύσκολα, αλλά όλοι ελπίζουμε...

Δημοσ.

Εγώ έχω ξενερώσει γιατί δε βρήκα παρέα να πάω. Η παρέα προτίμησε να πάει 30 seconds to mars(ούτε που τους είχα ξανακούσει), παρά Roger Waters... :-(

Δημοσ.

Και εγώ την ίδια αντίδραση είχα όταν ακουσα ένα τραγούδι τους πριν από 2 μέρες.

Δημοσ.

Εγώ έχω ξενερώσει γιατί δε βρήκα παρέα να πάω. Η παρέα προτίμησε να πάει 30 seconds to mars(ούτε που τους είχα ξανακούσει), παρά Roger Waters... :-(

Έχουν πρόβλημα.

Στο κάτω κάτω πήγαινε μόνος. Ξέρω, δεν είναι το ίδιο αν δεν έχεις παρέα, αλλά προσπάθησε να μην το χάσεις!

είναι σε αφασία. του έχουν βάλει ορό.

είναι δύσκολα, αλλά όλοι ελπίζουμε...

Πολύ λυπάμαι. Και τον συμπαθούσα.

Ενημερώστε τον ότι θα υπάρξει και έκδοση με Blueray, όπου μετά από επικοινωνία μου με τον Roger, θα έχει και τη μουράκλα του μέσα. Ίσως πάρει πάνω του το παλικάρι.

Δημοσ.

Έχουν πρόβλημα.

Στο κάτω κάτω πήγαινε μόνος. Ξέρω, δεν είναι το ίδιο αν δεν έχεις παρέα, αλλά προσπάθησε να μην το χάσεις!

Όσο και να θέλω να πάω δε λέει μόνος..

Δημοσ.

d3m0n έλα μαζί ωρέ :-)

Ειλικρινά μην το χάσεις αν μπορείς. Σου εγγυώμαι ότι μετά θα λες ότι θα χτυπούσες το κεφάλι σου στον τοίχο αν το έχανες.

Αλλά για σήμερα πήρα 88άρι.

viper2005, ξεκινάς trollάρισμα ή είναι η ιδέα μου;

Δημοσ.

viper2005, ξεκινάς trollάρισμα ή είναι η ιδέα μου;

ορκιζομαι οτι πραγματικα δεν ξερω

αλλα πετυχα διαφημιση

σημερα το πρωι

και εμαθα

Δημοσ.

Όσο και να θέλω να πάω δε λέει μόνος..

Πήγαινε ΜΟΝΟΣ!!!

Αν αυτό είναι το μόνο σου πρόβλημα, τότε απλά δεν είναι πρόβλημα. Μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν πας.

Σκέψου ότι μετά θα κοροϊδεύεις και τους φίλους σου!

Δημοσ.

Πήγαινε ΜΟΝΟΣ!!!

Αν αυτό είναι το μόνο σου πρόβλημα, τότε απλά δεν είναι πρόβλημα. Μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν πας.

Παρέα βρήκα τον phanispal και τον ευχαριστώ που προσφέρθηκε, έλα όμως που προέκυψαν και κάποια άλλα θεματάκια...

Τους κοροιδεύω έτσι και αλλιώς! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...