yiannis72 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έχεις βρει γυναίκα που να υπακούει σε τέτοιες εντολές; Εμένα που γουστάρει και ροκ τα έπαθε και τα 4 μέχρι να αρχίσει η παράσταση! H αγορά του εισητηρίου της έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της, οπότε αυτόματα αποδέχτηκε και τους όρους.Το μόνο που έκανα ήταν να της υπενθυμίσω τους κανόνες(σε ύφος που μάλλον δε δεχόταν αμφισβήτηση ). Τηρήθηκαν όλα τα συμφωνηθέντα και έτσι απολάυσαμε το σόου χωρίς παρατράγουδα
Anubis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 H αγορά του εισητηρίου της έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της, οπότε αυτόματα αποδέχτηκε και τους όρους.Το μόνο που έκανα ήταν να της υπενθυμίσω τους κανόνες(σε ύφος που μάλλον δε δεχόταν αμφισβήτηση ). Τηρήθηκαν όλα τα συμφωνηθέντα και έτσι απολάυσαμε το σόου χωρίς παρατράγουδα Eχεις βάλει την σχέση στο σωστό δρόμο. Σε παραδέχομαι!
wizzy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πήγα την Παρασκευή, έκατσα κάτω διάζωμα, ψηλά, απέναντι από την κυκλική οθόνη, με πλήρη θέα στον Τοίχο και σε όλα τα τεκτενόμενα επί της σκηνής. Το οπτικοακουστικό θέαμα ήταν άνευ προηγούμενου. Από την έναρξη μέχρι και το τέλος ήμουν το λιγότερο συνεπαρμένος. Εμπειρία ζωής, ο ήχος ήταν απλά τέλειος όπως και τα εφέ. Τρεις μέρες μετά, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Είμαι σίγουρος ότι για όσους πήγαν και για όσους θα πάνε αύριο, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Edit: διόρθωσα τη μέρα, δεν πάω καθόλου καλά λέμε, όσο μυαλό είχα, το άφησα εκεί...
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Χεχε, κι εγώ κάτω διάζωμα και ακριβώς απέναντι λέω να πάω αύριο
wizzy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 @phanispal: Όπως στα λέω, θα έχεις πλήρη εικόνα του τι θα γίνεται στην σκηνή και (ελπίζω) και πολύ καλό ήχο.
Mika Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 παιδια εχουμε καμια πληροφορηση για το αν εχει ακομα αρενα; στο κλασσικο ticket house πουλιουνται, στη στοα της Πανεπιστημιου;
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πριν λίγη ώρα γύρισα από tickethouse, πήρα για κάτω διάζωμα ενώ είχε όλες τις κατηγορίες. Μια κοπέλα που γνώρισα στην ουρά που υπήρχε μέχρι έξω και πάνω στην Πανεπιστημίου πήρε 2 55άρια. Πλέον δεν ξέρω αν έχουν μείνει τα φθηνά. @ wizzy, κι εγώ έτσι νομίζω
ACP Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Άσχετο, το Σάββατο γιατί είχε μια σημαία του Καναδά πάνω από τα VIP? Tribute για το περιστατικό στο Montreal το '77?
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Πήγα το Σάββατο, έκατσα κάτω διάζωμα, ψηλά, απέναντι από την κυκλική οθόνη, με πλήρη θέα στον Τοίχο και σε όλα τα τεκτενόμενα επί της σκηνής. Το οπτικοακουστικό θέαμα ήταν άνευ προηγούμενου. Από την έναρξη μέχρι και το τέλος ήμουν το λιγότερο συνεπαρμένος. Εμπειρία ζωής, ο ήχος ήταν απλά τέλειος όπως και τα εφέ. Τρεις μέρες μετά, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Είμαι σίγουρος ότι για όσους πήγαν και για όσους θα πάνε αύριο, θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Εγώ θέλω να ξαναπάω. Νιώθω τύψεις που θα χάσω κάτι που δε πρόκειται να ξαναδώ. Ευτυχώς που το είδα βέβαια το Σάββατο, αλλά θέλω να το ξαναδώ. Εμπειρία ζωής, όντως. Άσχετο, το Σάββατο γιατί είχε μια σημαία του Καναδά πάνω από τα VIP? Tribute για το περιστατικό στο Montreal το '77? Τελικά, δεν ήμουν ο μόνος που το αναρωτήθηκα.
yiannis72 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Επειδή κι εγώ από την Παρασκευή το βράδυ δεν έχω πάψει να σκέφτομαι την εμπειρία που έζησα...μόλις γύρισα από το κέντρο με το εισητήριο για την αυριανή συναυλία(αρένα αυτή τη φορά). Για όποιον ενδιαφέρεται,5:15 που πήρα τα εισητήρια,υπήρχε τοιχοκολλημένο χαρτί που έλεγε "εισητήρια διαθέσιμα σε όλες τις τιμές".
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε γαμώτο, λέτε να μη γεμίσει αύριο; Όχι ότι θα μειώσει αυτό που θα (ξανα)δω, αλλά θα 'ναι αλλιώς όσο να 'ναι..
yiannis72 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Να μη γεμίσει το βλεπω λίγο δύσκολο.Βέβαια μ'αυτές τις τιμές και με την παρούσα οικονομική κατάσταση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εντάξει, σίγουρα τα 55-90€ είναι μεγάλο ποσό, αλλά πιστεύω πως αν αναλογιστούμε το μέγεθος της παραγωγής, το εισιτήριο για άλλες συναυλίες (αν και αυτό δεν είναι συναυλία, αλλά θεατρική παράσταση) δε θα 'πρεπε να ξεπερνάει τα 10€.
yiannis72 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα μ'αυτό που λες.΄Αλλωστε όπως έχει ήδη αναφερθεί,η τιμή του εισητηρίου είναι "φιάλη κομπλέ" σε επαρχιακό μπουζουκοσκυλάδικο. Ούτε και σε μένα περισσεύουν τα λεφτά(και μάλιστα για δύο φορές) και το πιθανότερο είναι ότι θα κάνω πάρα πολύ καιρό να ξαναπάω σε συναυλία. Από την άλλη όμως μπορώ να καταλάβω και αυτούς που δυσκολεύονται να δώσουν έστω και για μια φορά αυτά τα χρήματα.Έστω και αν υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι πρόκειται για ένα θέαμα που θα τους μείνει βαθιά χαραγμένο για πάντα στη μνήμη.
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Φυσικά και υπάρχουν, και ειλικρινά λυπάμαι (με την καλή έννοια) που θα χάσουν κάτι τέτοιο. Κι εγώ δεν είμαι άτομο που του περισσεύουν και που τρέχει απ' τη μία στην άλλη (μόνο δύο φορές έχω πάει στο παρελθόν), αλλά προτιμώ να κόψω από αλλού για κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.