vagpap Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εισιτήρια υπάρχουν ακόμα πάντως Online, δε βλέπω για αρένα 12/7. Θα ψάξω πάντως... Παρ'όλα αυτά είναι πολύ πιο διαδραστικό εκεί μπροστά. Εγώ δεν το μετανιώνω, δηλ. αν πήγαινα δεύτερη φορά θα ήθελα να είμαι πίσω, αλλά γι'αυτή τη μία που πήγα απλά το χαίρομαι που ήμουν εκεί μπροστά. Η αίσθηση ήταν τελείως φεύγα. Ζηλεύω... να την πω την αμαρτία μου ;-)
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Online, δε βλέπω για αρένα 12/7. Θα ψάξω πάντως... Υπάρχουν πολύ λίγα κομμάτια στα εκδοτήρια. Δευτέρα πρωί 10'30 ανοίγουν αν σε ενδιαφέρει
ACP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Απεριγραπτη εμπειρια. Οσοι δεν πηγατε τρεξτε να προλαβετε... Θα το θυμαστε μια ζωη.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εντάξει. Ανεπανάληπτο. Και λόγω... Της ηλικίας του Roger αλλά και γιατί δε νομίζω να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο. Η τρίχα κάγκελο μέχρι το τέλος και δεν υπερβάλω. Πήγα για συναυλία και τελικά έζησα κάτι άλλο. Δε ξέρω για όλους τους άλλους που πήγαν, εγώ δεν είπα "Γαμώτο" ούτε για το τελευταίο μου ευρώ που έδωσα για το εισιτήριο. Το άξιζε! Λοιπόν. Διαβάστε τι παίζει με την ιστορία που κρύβεται πίσω από το The Wall και πάρτε γρήγορα ένα από τα τελευταία εισιτήρια για τη Τρίτη! Είναι κρίμα να χάσετε κάτι τέτοιο! Edit: Ξέχασα να αναφέρω άλλα σημαντικά πράγματα. Πρώτα από όλα. Ήμουν αρένα. Όντως, δεν ήμασταν στριμωγμένα. Επειδή ο ένας φίλος μου από τη παρέα μου άργησε, μπήκαμε τελευταίοι μέσα και το εννοώ. Και θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και πιο βαθιά. Ήταν γενικά, πολύ άνετα. Ήμασταν περίπου κοντά στην είσοδο και λίγο προς το κέντρο. Δεν αισθάνθηκα προσωπικά ίχνος ζέστης. Και που και που μάλιστα, ένιωθα και κάποιο αεράκι. Κοινώς, ήμουν κομπλέ από θερμοκρασία. Επίσης, όντως, δεν υπήρχαν φλας. Μπράβο μας που τηρήσαμε αυτό που ζήτησε ο άνθρωπος. Ο έλεγχος ήταν, μπορώ να πω, αόριστος. Εμένα αυτός που με έλεγξε μου λέει "Έχεις κινητό;", λέω "ναι, αλλά δεν έχει ούτε φλας, ούτε κάτι ανάλογο" και ο άνθρωπος να'ναι καλά με άφησε να περάσω. Στον άλλον που ήταν μαζί μου όμως, ένας άλλος ελεγκτής, ήταν κάθετος να το αφήσει στο δωμάτιο φύλαξης. Αλλά όλα ήταν οκ. Το παρέλαβε μια χαρά. Τέλος, ο τοίχος ήταν ορατός μια χαρά από εκεί πίσω που ήμουν. Απεριγραπτη εμπειρια. Οσοι δεν πηγατε τρεξτε να προλαβετε... Θα το θυμαστε μια ζωη. Αν σε προλάβαινα πριν γράψω τα παραπάνω θα έλεγα... "Ακριβώς αυτό."
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Την τρίτη δεν παίζει μαγνητοσκόπηση άρα κινητά επιτρέπονται σωστά;
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Την τρίτη δεν παίζει μαγνητοσκόπηση άρα κινητά επιτρέπονται σωστά; Ποιος ξέρει... Δες τι γράφει το εισιτήριο. Ή ρώτησε στη Ticket Pro/House. Ίσως γνωρίζουν. Αλλά και πάλι, όπως είπα στο παραπάνω Post, ο έλεγχος είναι σχεδόν της πλάκας. 3 από τα 4 άτομα της παρέας μου, μπήκαμε κομπλέ με τα κινητά μας και με τα καπάκια στα μπουκάλια μας.
SilverCloak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Την τρίτη δεν παίζει μαγνητοσκόπηση άρα κινητά επιτρέπονται σωστά; Λάθος. Και εγώ αυτό ρώτησα κατά την έκδοση των εισιτηρίων και μου είπαν ότι παίζει και την 3η μέρα μαγνητοσκόπηση και ισχύει απαγόρευση. Το λέει και το εισιτήριο πάνω.
chill Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν έχω εισιτήρια ρε παιδιά γι' αυτό ρωτάω. Περιμένω αύριο απάντηση από έναν φίλο και Δευτέρα πρωί πρωί αν είναι θα πάω να πάρω. Το κινητό το θέλω πάνω μου χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση ή διάθεση να το χρησιμοποιήσω λεπτό. Καλώς ή κακώς δεν μπορώ να το αποχωριστώ.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Το κινητό το θέλω πάνω μου χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση ή διάθεση να το χρησιμοποιήσω λεπτό. Καλώς ή κακώς δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Έτσι είπε και το άλλο παιδί στη παρέα μου αλλά... Ξέχασα. Ο ένας από τη παρέα μου τους είπε ότι έχει τη γιαγιά του νοσοκομείο. Εντάξει, αν δε κάνω λάθος, το παιδί όντως έλεγε αλήθεια και τον άφησαν. Πείτε και σεις τίποτα τέτοιο στη χειρότερη.
Panahs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Κι αυτό ξέρεις γιατί: Ναι ήταν ευχάριστη έκπληξη το ότι εφαρμοστηκε (για Έλληνες), παρόλες τις προειδοποιήσεις.
SilverCloak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν έχω εισιτήρια ρε παιδιά γι' αυτό ρωτάω. Περιμένω αύριο απάντηση από έναν φίλο και Δευτέρα πρωί πρωί αν είναι θα πάω να πάρω. Το κινητό το θέλω πάνω μου χωρίς να έχω την παραμικρή πρόθεση ή διάθεση να το χρησιμοποιήσω λεπτό. Καλώς ή κακώς δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Ρε chill, στην ignore list με έχεις; Τι περιμένεις απάντηση, αφού σου την έδωσα. Όλα απαγορεύονται και την Τρίτη. Όσο για το κινητό, κοίτα και posts μου παραπάνω, μην επαναλαμβάνομαι και μην αναγεννηθεί το θέμα.
yiannis72 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν πολύ λίγα κομμάτια στα εκδοτήρια. Δευτέρα πρωί 10'30 ανοίγουν αν σε ενδιαφέρει Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα εισητήρια.Ακόμα και αν δεν έχετε καμμία σχέση με τους Φλόυντ ή το ροκ γενικότερα,προσπαθήστε να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και είναι σίγουρο οτι δε θα το μετανιώσετε. Η κοπέλα μου ανήκει σ'αυτή την κατηγορία(καμμία, μα καμμία σχέση με ροκ).Την Παρασκευή το απόγευμα την τραβολογούσα μέσα στη ζέστη έχοντας δώσει από πριν ρητές εντολές "σήμερα δε ζεσταινόμαστε,δεν κουραζόμαστε,δεν πεινάμε,δεν γκρινιάζουμε".Ξεκινάει λοιπόν το σόου και μετά από κανα εικοσάλεπτο αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχει κουνηθεί καθόλου από τη θέση της και δε βγάζει μιλιά.Γυρνάω,την κοιτάω και στην ερώτησή μου αν είναι καλά,καταφέρνει να ψελλίσει.."έχω μείνει άναυδη".Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα,με όποιον φίλο ή γνωστό βρεθούμε το πρώτο πράγμα που λέει ήταν ότι ήταν παρούσα στη συναυλία του Roger Waters. Μέχρι και και τα βινύλια των Floyd ψάχνει στη δισκοθήκη για να τα ακούσουμε μαζί
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 ^Χεχ, τέτοια σκηνικά είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά imho γι' αυτό που ζήσαμε όσοι πήγαμε προχθές και χθες. Εντάξει, από τους fans (κι ας μην είναι dedicated) λίγο-πολύ ξέρεις τι αντιδράσεις να περιμένεις. Ακόμα και στα σκυλάδικα να πάει κάποιος που δεν έχει πάει ποτέ στη ζωή του αλλά τα γουστάρει (εννοώ ότι μόνο τέτοια ακούει), θα σου πει ότι ήταν ανεπανάληπτα (τέλος πάντων, you get my point).
FilipposMD Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 έχοντας δώσει από πριν ρητές εντολές "σήμερα δε ζεσταινόμαστε,δεν κουραζόμαστε,δεν πεινάμε,δεν γκρινιάζουμε". Έχεις βρει γυναίκα που να υπακούει σε τέτοιες εντολές; Εμένα που γουστάρει και ροκ τα έπαθε και τα 4 μέχρι να αρχίσει η παράσταση!
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έχεις βρει γυναίκα που να υπακούει σε τέτοιες εντολές; Εμένα που γουστάρει και ροκ τα έπαθε και τα 4 μέχρι να αρχίσει η παράσταση! Πάρε μαθήματα από τον αρχοντα! http://youtu.be/yBUBaCOztlA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.