Προς το περιεχόμενο

Roger Waters - The Wall 2010-2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 373
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα από PF......αλλά μόνο αυτά τα δυο videos που έβαλε ο paredwse με έκαναν να στεναχωρηθώ για την άγνοια μου. Πάω να ψάξω tickets asap

Δημοσ.

Αν μπεις στο rocking.gr στο σχετικό νήμα, θα δεις αρκετούς που ποτέ δεν ήταν Pink Floyd fans να μιλάμε για σεβασμό μετά από αυτό που έζησαν χθες.

Και ειλικρινά, επειδή είδα το Comfortably Numb στο τούμπι, χωρίς πλάκα και με απόλυτη αντικειμενικότητα, δεν έχει καμία σχέση να το βλέπεις στην οθόνη σου με το να το ζεις.

Ξέρω, γραφικός, αλλά..

Δημοσ.

Οι της αρένας, συμφωνώ ότι την πλήρη εικόνα δε θα στη δώσει η πρώτη σειρά, είναι μεγάλος ο Τοίχος.

Άλλος ένας who have seen the writing on the Wall!

Παρ'όλα αυτά είναι πολύ πιο διαδραστικό εκεί μπροστά. Εγώ δεν το μετανιώνω, δηλ. αν πήγαινα δεύτερη φορά θα ήθελα να είμαι πίσω, αλλά γι'αυτή τη μία που πήγα απλά το χαίρομαι που ήμουν εκεί μπροστά. Η αίσθηση ήταν τελείως φεύγα.

Δημοσ.

Παιδιά help, πως γίνεται η online κράτηση; Ticketpro.gr ok αλλά από που παραλαμβάνουμε; Εξηγείστε λίγο την διαδικασία!!!!!!!

Με ψήσατε χοντρά, ban τον paredwse τώρα :)))))

Δημοσ.

Απο ticket pro λιγο δυσκολα γιατι στα στελνουν με κουριερ και αργουν αρκετά. Ψήσου για κανενα που πουλάει το δικό του να βρεθείτε για να το αγοράσεις. Δεν ξέρω αν πουλάν ακομα και στα τικετ χαουζ. Χτυπα ενα τηλέφωνο.

Δημοσ.

Επειδή πήρα τηλέφωνο πριν κανα δίωρο στο tickethouse και ρώτησα για Τρίτη, μου είπαν ότι έχει όλες τις κατηγορίες, απλά τα 55άρια και τα 65άρια τελειώνουν.

Ψύχρα πάρε κι εσύ και δες τι θα σου πουν γιατί ολοι ξέρουμε ότι δεν την παλεύουν και πολύ τα άτομα.

Κι εγώ εκτός του 10% καπέλου, επειδή δε θα προλάβουν (λογικά) να μου τα στείλουν θα πάω να τα πάρω εγώ.

Δημοσ.

Phanish σου δίνει την δυνατότητα online κράτησης και παραλαβής από κάποιο συγκεκριμένο χώρο;

Πρέπει να περιμένω δυστυχώς ακόμα μερικές ώρες για έναν φίλο να επιστρέψει από το μπάνιο και να μου φέρει την credit του γιατί η δικιά μου είναι fullαρισμένη lol

Ενθαρρυντικά τα όσα λες πάντως για τα εισιτήρια

Δημοσ.

Λογικά όχι. Αν κλείσεις online θα έχεις το καπελάκι του 10%, δε νομίζω πως γίνεται κι αλλιώς δηλαδή.

Νταξ, στη χειρότερη χαλάλι, αλλά το θέμα είναι αν θα προλάβουν να στο στείλουν (που μεταξύ μας, τους έχω ικανούς να το πουλήσουν αδιαφορώντας για το αν θα το χρησιμοποιήσεις).

Ναι, όντως έτσι μου είπε, ότι δηλαδή υπάρχουν και οι τέσσερις κατηγορίες, αλλά πολλά έχουν ακουστεί εδώ και 2 μήνες και άλλα ίσχυαν.

Γι' αυτό πιστεύω ότι ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να πας εκεί.

Δημοσ.

Λοιπόν μίλησα μόλις τώρα (μετά από κάμποσα "παρακαλώ περιμένετε" στην αναμονή :P)

Το λοιπόν μου είπαν ότι και σε εσένα για τα tickets. Το ταμείο κλείνει ΤΩΡΑ στις 4 οπότε......τρόποι αγοράς εισιτηρίων

α)Δευτέρα 10'30 - 21'00 από Πανεπιστημίου 42

β)online.....σου αποστέλλουν έναν κωδικό και με αυτόν παραλαμβάνεις τα εισιτήρια είτε από Πανεπιστημίου 42 είτε την ημέρα της συναυλίας από το ταμείο. Δηλαδή δεν παίζει courier πια.

Αυτά

Δημοσ.

Απερίγραπτη εμπειρία, αν δεν το ζήσετε από κοντά δε νομίζω το βίντεο να αναπληρώνει ούτε το 50%. Ανατριχιαστικό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ευχάριστη έκπληξή το ότι δεν είδα ούτε ένα φλας (δεν το περίμενα από τους Έλληνες), δυσάρεστο παρόλα αυτά το ότι κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν λίγες ώρες χωρίς τσιγάρο. Μόλις άνοιξαν τα φώτα στο διάλειμμα η οροφή μου φάνηκε τίγκα στην καπνίλα, ενώ στο πρώτο μέρος κάποιοι διπλά μας είχαν φλομώσει στον μπάφο (αρένα).

Όσοι το σκέφτεστε, πηγαίνετε ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα. Τις λεπτομέρειές για το δίσκο τις διαβάζετε και μετά στο Wikipedia. Θα λέτε στα παιδιά σας ότι είδατε το ιστορικό The Wall Live (εκτός κι αν αυτά ακούνε μονό μπουζούκια, οπότε χέστηκαν :P ). Ελπίζω να ξαναζήσω τέτοιο event στη ζωή μου.

Δημοσ.
Ευχάριστη έκπληξή το ότι δεν είδα ούτε ένα φλας (δεν το περίμενα από τους Έλληνες)

Κι αυτό ξέρεις γιατί:

waterstermpro.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...