Προς το περιεχόμενο

Roger Waters - The Wall 2010-2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση το ότι δεν είδα κανέναν να καπνίζει κατά τη διάρκεια του show! Και είμαι άρρωστος με το κάπνισμα, τους εντοπίζω αμέσως! Στο διάλειμμα πήγαιναν στους διαδρόμους πίσω από τις εξέδρες και κάπνιζαν. Να σημειώσω ότι καθόμουν στις κίτρινες. Μπορεί να έτυχε.

Εγώ μπήκα γύρω στις 8 παρά και βρήκα αρκετά καλές θέσεις στα κίτρινα, στο κάτω διάζωμα. Το πάνω διάζωμα ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα, οπότε λογικά θα είχαν πάει αρκετά νωρίτερα. Επειδή όπως ειπώθηκε τα ηχεία εμποδίζουν κάπως την ορατότητα, αυτοί που ήρθαν μετά από μένα, θα βρήκαν θέσεις με όχι τέλεια ορατότητα.

Δεν είμαι σίγουρος αν το καλύτερο είναι να κάτσεις μπροστά μπροστά σαν τους Γινοσελέρηδες ή πιο πίσω σαν εμένα. Από μπροστά θα έχεις περισσότερο συναυλιακή αίσθηση, αλλά υποθέτω ότι δε θα απολαμβάνεις τις προβολές σε όλο το τείχος. Από μακριά βλέπεις όλο το τείχος, αλλά είναι σαν σινεμά η φάση και ο Ρότζερ φαίνεται ανθρωπάκι. Σε μερικές ενθουσιώδεις φάσεις ζήλεψα την αρένα πάντως. Σας εύχομαι το κοινό να είναι εξίσου καλό και τις επόμενες μέρες.

• Απαντ. 373
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για το θέαμα και τη συναυλία δεν θα πω τίποτα. Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε, τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Πραγματικά, ήταν αδιανόητο και ακόμη δεν το πιστεύω ότι είδα το The Wall με τον Roger Waters.

Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η εξαιρετική ακουστική αλλά και τα surround ηχητικά εφέ, η παραγωγή ήταν πολύ καλά στημένη από πλευρά Waters.

Ήμουν στον χώρο της συναυλίας στις 18.00, στην πύλη για το κάτω διάζωμα. Μας άφησαν να ξεροσταλιάσουμε στον ήλιο για κανά σαραντάλεπτο, μπήκαμε μέσα και πιάσαμε τρίτη σειρά μπλε καθισμάτων στο κάτω διάζωμα (όπως βλέπουμε τη σκηνή ήμουν αριστερά). Δεν πέρασα μέσα κινητό αλλά άνετα θα μπορούσα να το είχα κάνει, δεν βλέπω τον λόγο, δεν μου έλειψε.

Δυστυχώς, ιδίως από το διάλειμμα και πέρα, μερικοί παπάρες άρχισαν παραδίπλα μου να καπνίζουν, δεν θα κάτσω να τσακωθώ με τον κάθε καραγκιόζη.

Tips:

1) Πάρτε μπουκάλι με νερό (κατά προτίμηση του 1 λίτρου), το νερό είναι πιο δυσεύρετο από τη μπύρα (3 ευρώ το ποτήρι) ή την κοκακόλα (3 ευρώ το ποτήρι).

2) Αν είναι να περιμένετε στον ήλιο, καπελάκι, κρίμα είναι να πάθετε καμιά ηλίαση και να μην το απολαύσετε. Ο γράφων παραλίγο να καταρρεύσει εκεί που περίμενε.

3) Οι έχοντες εισιτήριο για αρένα, να είστε εκεί στις 17.00 για να μπείτε μπροστά αλλά όχι ΤΟΣΟ μπροστά. Αξίζει να έχεις μια (σχετική) απόσταση για να εισπράξεις όλη την εμπειρία του μοναδικού αυτού θεάματος. Γιατί συμβαίνουν διάφορα, δεξιά και αριστερά της σκηνής, ο Τοίχος ζωντανεύει.

Εκτός αν θέλετε να βλέπετε τα παπούτσια και το ρυτιδιασμένο πρόσωπο του Waters. Η Yin και ο Sellers ξέρουν καλύτερα. :P

4) Οι καπνίζοντες πάρτε τα τσιγάρα σας μαζί, στο διάλειμμα μπορείτε να βγείτε εκτός αίθουσας και να καπνίσετε. Μην είστε παπάρες, όχι τσιγάρο μέσα.

5) Αφού θα πάτε που θα πάτε νωρίς (μην το σκεφτείτε να πάτε μετά τις 19.00, απλώς δεν θα βρείτε τίποτα στις "καλές" θέσεις του κάτω διαζώματος), δεν είναι κακό να έχετε κανά περιοδικό μαζί, για να περάσει η ώρα μέχρι τις 21.30.

6) Οι ευσυγκίνητοι πάρτε χάπια για την καρδιά, το θέαμα (γιατί περί οπτικοακουστικού υπερθεάματος πρόκειται) είναι απλά αδιανόητο. Αν είχα εισιτήρια, θα πήγαινα ΚΑΙ σήμερα, αβλεπί.

:)

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑ θέλω και εγώ! (Σχιζοφρενική έσω φωνή: Ηρέμησσσσε, σε 3 μέρεςς είναι, θα το δειςςςςς και εσσύ. :devil: )

Thanks for the info guys (and lady B) ).

Με ξενερώσατε βέβαια λίγο με τα 18:00 (για πιο πριν δεν συζητώ). Θέλω να δω κι εγώ ρυτίδες. Ποιος στήνεται όρθιος 3 ώρες τουλ. όμως; Είμαι και γέρος άνθρωπος.

Είδατε μωρέ; Αυτοί που ακούνε Waters έχουν παιδεία. :P Πήραν τα κινητά, δεν τα χρησιμοποίησαν (βέλτιστο). Ελπίζω να μην γίνει καμιά καφρίλα σήμερα και την Tρίτη βάλουν μηχάνημα αεροδρομίου αμερικής στην είσοδο.

Να δω πως θα την παλέψουμε την Τρίτη, που θα έχει 100 βαθμούς.

Οι της Τρίτης: 1ον πλυθείτε. 2ον μην καπνίσετε. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτό που έζησα εχθές, δεν μπορώ ούτε να το περιγράψω, ούτε να το μεταφέρω ακριβώς. Θέλω μόνο να σας πω, πως ήταν η μεγαλύτερη συγκίνηση της ζωής μου. Ακόμη κι αν σας φανεί υπερβολικό, ο Τοίχος του Waters έγινε κι ένας δικός μου Τοίχος κι ένα μεγάλο μάθημα για να τον γκρεμίζω.

Δημοσ.

Μετάνιωσα το vip.Ναι μπηκα κύριος βγηκα κύριος απολαυσα ολη την τεχνολογια αλλα ειναι συναυλια για αρενα αν αντεχεις ακομα πολλες στιγμες ηθελα να πεταχτω και να ουρλιαξω αλλα αρκεστηκα σε παλαμακια.

στο σποτ αριστερα στον τοιχο που αναφερθηκε στην κυβερνιση σιγουρα αν ημουν στην αρενα θα παρακινουσα για το ψωμι παιδεια ελευθερια...

ΚΑι στα vip ειναι οσο ποιο νωρις τοσο το καλύτερο οι προς το τελος ξενερωναν παρα πολυ.Ζεστη υποφερτη ωραιος κοσμος αυστραλος ντιρλα απο την ωρα πηγα πηγαινοερχοταν για μπιρες καθε φορα αναγκαζοντας μασ να μαζεβομαστε να περασει καθε φορα ευγενικοτατοσ χμαγελαστος μαζευοντας τα σκουπιδια και αν τους ελεγες εφερνε και κανα μπιρακι καθως γυρναγε στην παρεα του,κορες να βλεπουν τισ μαναδες ορθιες να τα σπανε και τετοια αλλα χαρουμενα.Καθε περιπτωση εμπειρια.

και οπως σε καθε συναυλια για να αποφυγουμε της παρεξηγήσεις παντα καποιος μενει πισω να κραταει θεσεις η spots στην αρενα.

Δημοσ.

Κομματιασμένος γύρισα. (που τις βρίσκετε τις δυνάμεις μερικοί μερικοί ρε πούστη μου, για έναν εδώ μέσα λέω, πιο πάνω απο μένα, σούπερ μοδεράτορα, για σένα λέω παρεδωσε)

Για το σοου δεν έχω λόγια. Κανονικά δεν θα έπρεπε κανένας να το χάσει. Δεν υπάρχουν συναυλίες - σοου, τέτοιας μορφής.

Δημοσ.

Γενικά δεν έχω λόγια...ήταν απλά υπέροχα!

για την παράσταση καλύτερα να πούμε μετά τη τρίτη για να μην πέσουν spoilers προς τους άλλους.

ας πούμε όμως για τα οργανωτικά και τον χώρο

ο έλεγχος ήταν για την πλάκα εντελώς.

εγώ πέρασα χωρίς καν να μου βάλουν βραχιολάκι :P και με έπιασε 30 μετρα μετά ένας και μου έβαλε :P

δεν με ρώτησαν για κινητό δεν με έψαξαν, αλλά δεν είχα έτσι και αλλιώς.

στην arena έπαιζε τσιγάρο αλλα πραγματικά ήταν σα να μην υπάρχει μια και με το ζόρι να ήταν 20 άτομα μες τους χιλιάδες.

κινητά που τράβαγαν τσέκαρα 2 και το staff που είχε και καλά ήταν GTP ούτε που πρόσεχε αν παίζει κάτι από τις απαγορεύσεις.

ήμουνα κάτω διάζωμα - πρώτη γραμμή - κέντρο απέναντι από το stage.

λόγο ότι ήμασταν πρώτη γραμμή δεν πέρναγε κανείς από μπροστά μας, και είχαμε και τα κάγκελα σαν τραπεζάκι μας.

λόγο κέντρου εντελώς είχαμε φανταστική ακουστική και βλέπαμε και όλο το τοίχος χωρίς σχεδόν να γυρνάμε το κεφάλι μας καθόλου.

λόγο φανατικού καπνιστή και δεν παίζει να άντεχα τόση ώρα είχα προετοιμαστεί με σποράκια οπότε την έβγαλα μια χαρά μέχρι το διάλυμα που βγήκαμε έξω και ξεχαρμανιασαμε :P

οι μπλούζες και οι αφίσες από μέσα από τη συναυλία (όχι από τους γύφτους έξω) ήταν τρομερά ακριβές χωρίς κανένα λόγο....

40-50euro για ένα tshirt δεν είναι καν λογικό

από το TEAR DOWN THE WALL ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω :P πρώτη φορα άρχισα να τρέμω και να έχω ταχυπαλμία από το τόσο που φώναζα :P

YIN δες το εισιτήριο σου ;) 9:30 γραφει

TIP: όσοι κατεβείτε οακα από ειρήνη έχει κοντά στις άλλες καντίνες το αναψυκτήριο του χώρου (λίγα μέτρα μόλις κατέβεις τα σκαλιά από το σταθμό) προμηθευτείτε νερά μπίρες ktlp σε normal τιμές και όχι απο τους μαυραγορίτες ;)

TIP2: στην είσοδο θα σας πούνε βγάλτε και πετάξτε τα καπάκια από τα μπουκάλια σας. βγάλτε τα και βάλτε στη τσέπη. (δε σας τα βγάζουν οι ίδιοι όπως το TeraVibe πχ) αφού μπείτε ξαναβάλτε τα ;) (ποτε δεν κατάλαβα γιατί πιστεύουν ότι θα πετάξω το καπάκι και όχι ολόκληρο το μπουκάλι άμα χρειαστεί :P)

Δημοσ.

Κομματιασμένος γύρισα. (που τις βρίσκετε τις δυνάμεις μερικοί μερικοί ρε πούστη μου, για έναν εδώ μέσα λέω, πιο πάνω απο μένα, σούπερ μοδεράτορα, για σένα λέω παρεδωσε)

Για το σοου δεν έχω λόγια. Κανονικά δεν θα έπρεπε κανένας να το χάσει. Δεν υπάρχουν συναυλίες - σοου, τέτοιας μορφής.

E o paredwse δεν χτύπησε βάρδια στις 2.30. Κατάλαβες τώρα; Μ; =ρ

Έσκασαν δύο βιντεάκια στο YouTube, εμφανέστατα τραβηγμένα από την αρένα:

1.

2.

ΠΦΦΦΦ αυτοί είναι πολύ πίσω =ρ

YIN δες το εισιτήριο σου ;) 9:30 γραφει

Εντάξει λάθος!

από το TEAR DOWN THE WALL ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω :P πρώτη φορα άρχισα να τρέμω και να έχω ταχυπαλμία από το τόσο που φώναζα :P

Καλά είσαι.

Δημοσ.

Έκανα μέγιστη μαλ*κία που δεν πήρα εισιτήρια και για τις 3 ημέρες... Η εμπειρία απλά δεν υπάρχει!

Δεν μπορώ να τη συγκρίνω με οποιαδήποτε άλλη συναυλία, δε θα είμαι αντικειμενικός κριτής...

Μέτριο το πάνω διάζωμα, τα ηχεία σου κρύβουν την κεντρική οθόνη, βελτιώνεται αν πας νωρίς και κάτσεις χαμηλά.

Respect στο ότι υπήρξε σχετική πειθαρχία και δε γέμισε ο τόπος οθονίτσες από κινητά και μηχανές, και όχι τόσο αυτό όσο τα φλας που πραγματικά θα επηρέαζαν τις προβολές (σε φίλο του πήραν αναπτήρα που τον άναψε πριν την έναρξη στα πλαίσια συναυλιακής πλάκας, έπεσε στην περίπτωση βέβαια που η κοπέλα με το μπλουζάκι staff δεν έβλεπε τη συναυλία, αλλά έλεγχε εμάς).

Συμβουλές:

Πάτε νηφάλιοι, θα φύγετε αλλιώς!

Μπλούζες, από ebay, όχι από εκεί (πανάκριβες)

Πάρτε νερό, θα χρειαστεί.

Οι της αρένας, συμφωνώ ότι την πλήρη εικόνα δε θα στη δώσει η πρώτη σειρά, είναι μεγάλος ο Τοίχος.

Άλλος ένας who have seen the writing on the Wall!

Δημοσ.

Δεν έχω λόγια! Παρ 'ότι ήμουν πάνω διάζωμα το απόλαυσα πραγματικά, παρά τις κασάνδρες που λέγαν ότι δε θα βλέπουμε τπτ. Πολύ καλή ακουστική το ΟΑΚΑ. Απίστευτο σόου. Στο tear down the wall η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει! Στο Comfortubly Numb όλοι γύρω γύρω κρατούσαν την ανάσα τους.

Ο έλεγχος τραγικός, μια δίπλα μου είχε φέρει ολόκληρη φωτογραφική μηχανή. Ευτυχώς δεν τη χρησιμοποίησε παρά στο τέλος (απ'οσο είδα τουλάχιστον). Από πάνω έβλεπα μόλις 5-6 άτομα να τραβάνε με κινητό από την αρένα και δε χάλασε το σόου. Μπράβο στον κόσμο που αυτοβούλως σεβάστηκε την επιθυμία του Waters. Έκαναν χάρη και στον εαυτό τους και απόλαυσαν το σόου με τα μάτια τους, κι όχι από μια τραγική οθονίτσα. Ελπίζω εσείς που θα πάτε σήμερα και την τρίτη να μη σας τη σπάσουν τωρα που θα μάθουν για τον ελλιπή έλεγχο.

Θα πήγαινα και τις επόμενες δυο μέρες πάντως αν υπήρχαν εισιτήρια σε φυσιολογική τιμή.

Αλήθεια δε σας έκανε εντύπωση που η αρένα ήταν sold out και παρ'όλα αυτά μισο-άδεια; Συνήθως βγάζουν τόσα εισιτήρια που στοιβάζουν τον κόσμο σαν κοτόπουλα. Αν ήξερα ότι θα είναι τόσο χαλαρά θα πήγαινα αρένα κι εγώ...

Δημοσ.

Κρις μπες μια στο rocking.gr και πηγαινε στις αγγελίες. Γίνεται χαμός.

Επίσης και στο fb του event γίνεται πανικός με τις αγοροπωλησίες.

Μην αγοράσεις ακριβότερα απο την κανονική του τιμή. Είναι πάρα πολλοί που τα δίνουν όσο τα πήραν.

Δημοσ.

θενκς θα κοιτάξω αλλά πρέπει να ψήσω καποιον να έρθει μαζι και οι επιλογές δεν είναι πολλές πλέον. :| Ειδα 97 στο ticketpro αλλά αφού λες ότι έχει στην ιδια τιμη με την αρχικη θα κοιταξω κ εκει.

Εχεις λινκ της σελιδας του event στο FB?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...