yiannis72 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Οπότε εμείς που είμαστε η επόμενη παρτίδα να τον δει, αύριο εννοώ, να δοκιμάσουμε να πάρουμε κινητά κανονικά; Γενικότερα πάντως βλέπω ότι αξίζει. Α να δούμε. Εγώ λέω να το πάρεις μαζί σου(χωρίς να το χρησιμοποιήσεις όμως κατά τη διάρκεια του σόου).Το πολυ-πολυ αν πέσεις σε κανέναν αυστηρό έλεγχο,να σε στείλουν να το αφήσεις στο χώρο φύλαξης(υπάρχει τέτοιος χώρος,παρά τις αρχικές ανακοινώσεις που έλεγαν το αντίθετο).
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Στην αρχή στην αρένα όλο και κάποιοι χρησιμοποιούσαν τις μάσκες (sorry για το spoiler) για αέρα, μετά πρέπει να έλιωσαν τα άτομα. Ενημερώστε ρε παιδιά για μας που θα πάμε αύριο, αν είναι Spoiler να το ξέρουμε. Ενιγουει. Μόνο καλά λόγια ακούω και αυτό με "ανησυχεί"! Εγώ λέω να το πάρεις μαζί σου(χωρίς να το χρησιμοποιήσεις όμως κατά τη διάρκεια του σόου).Το πολυ-πολυ αν πέσεις σε κανέναν αυστηρό έλεγχο,να σε στείλουν να το αφήσεις στο χώρο φύλαξης(υπάρχει τέτοιος χώρος,παρά τις αρχικές ανακοινώσεις που έλεγαν το αντίθετο). Δεν έχει καν Flash
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Kαλά έλεγχος δεν υπήρχε, δεν το συζητάω. Τουλάχιστον από εκεί που μπήκα εγώ. Κατατά, ήμασταν μόλις στην τρίτη γραμμή στην Αρένα, χαζεύαμε τις ρυτίδες του Γουότερς σαν να λέμε και γενικά είμαι speechless μετά από αυτό το πράμα οπότε δεν περιγράφω άλλο. Φανισπαλ, δεν λιώσαμε πολύ, ευτυχώς δεν είχαν πήξει πολύ την αρένα. Ούτε σπρωξίδι έπεσε, γενικά ήταν κουλ.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Kαλά έλεγχος δεν υπήρχε, δεν το συζητάω. Τουλάχιστον από εκεί που μπήκα εγώ. Κατατά, ήμασταν μόλις στην τρίτη γραμμή στην Αρένα, χαζεύαμε τις ρυτίδες του Γουότερς σαν να λέμε και γενικά είμαι speechless μετά από αυτό το πράμα οπότε δεν περιγράφω άλλο. Φανισπαλ, δεν λιώσαμε πολύ, ευτυχώς δεν είχαν πήξει πολύ την αρένα. Ούτε σπρωξίδι έπεσε, γενικά ήταν κουλ. Από τι ώρα είχατε στηθεί εκεί βρε Yin και πιάσατε τρίτη σειρά;
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λόγω επιμονής του καλού σας μοδεράτορα σελλερζ, πήγαμε στις 2.30 Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε πάει 4.30-5 και το αποτέλεσμα θα ήταν ένα και το αυτό. Σε κάθε περίπτωση είχε δίκιο που δεν ήθελε να το ρισκάρει. Πάντως επειδή δεν ήταν φίσκα η αρένα και δεν έπεσε στρίμωγμα κτλ, πραγματικά το απόλαυσα όσο καμία άλλη συναυλία ως τώρα. Εντάξει, και επειδή ήταν ο Waters.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λόγω επιμονής του καλού σας μοδεράτορα σελλερζ, πήγαμε στις 2.30 Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε πάει 4.30-5 και το αποτέλεσμα θα ήταν ένα και το αυτό. Σε κάθε περίπτωση είχε δίκιο που δεν ήθελε να το ρισκάρει. Πάντως επειδή δεν ήταν φίσκα η αρένα και δεν έπεσε στρίμωγμα κτλ, πραγματικά το απόλαυσα όσο καμία άλλη συναυλία ως τώρα. Εντάξει, και επειδή ήταν ο Waters. 2:30; Τι ώρα ήταν η συναυλία βρε Yin;! Βρε τι κάνατε για τον Mod μας.
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 6 θα άρχιζαν να βάζουν κόσμο μέσα, τελικά άρχισαν 7 παρά. 9 θα άρχιζε η συναυλία, τελικά άρχισε 9.30. Επίσης, ναι 2.30, αλλά totally worth it.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Θενκς για τα Info! Εμάς αύριο όλα είναι μισή ώρα αργότερα. 6μιση ανοίγουν οι πόρτες, 9μιση ξεκινάει.
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Όχι ίδιες ώρες είχαν πει και για σήμερα. Απ'όσο γνωρίζω αρχικά ήταν 6 και 9, και τελικα έγινε 6.30 και 9.30. Εντάξει, άργησαν λίγο να μας βάλουν μέσα και μας είχαν μέσα στο λιοπύρι να περιμένουμε αλλά χαλάλι.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τι στο διάλο όμως. Μόνο 4 άτομα είχατε πάει από δω μέσα; Ή οι άλλοι θα πουν πώς ήταν αύριο;
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Good choice. Ελπίζω βέβαια να μην έχουμε μαλάκες αύριο. Το φοβάμαι κάπως. Όσον αφορά τον Phanispal, παραπάνω που ανέφερε ότι κάπνιζαν... Επόμενο είναι. Δε παίζει να έχω πάει σε συναυλία και δίπλα μου να μη κάνει κάποιος κανά μπάφο. Η πρώτη μου επαφή μάλιστα με αυτό του είδους το... μυρωδικό, ήταν σε συναυλία άλλωστε. Άκυρο. Από περιέργεια. Ήταν και άλλα παιδιά από Insomnia στη παρέα σας Yin;
YiN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ελπίζω βέβαια να μην έχουμε μαλάκες αύριο. Το φοβάμαι κάπως. Όσον αφορά τον Phanispal, παραπάνω που ανέφερε ότι κάπνιζαν... Επόμενο είναι. Δε παίζει να έχω πάει σε συναυλία και δίπλα μου να μη κάνει κάποιος κανά μπάφο. Η πρώτη μου επαφή μάλιστα με αυτό του είδους το... μυρωδικό, ήταν σε συναυλία άλλωστε. Άκυρο. Από περιέργεια. Ήταν και άλλα παιδιά από Insomnia στη παρέα σας Yin; Όχι δεν ήταν άλλοι απο 'δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.