Προς το περιεχόμενο

Roger Waters - The Wall 2010-2011

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

carlmikaze χαίρομαι που το έκαψες τόσο πολύ για μην πάρεις εισιτήριο.

Χαίρομαι που το έκανες τότε κιόλας γιατί μπορεί να μην έβρισκα εγώ. :D

Πάντως μιας και σου αρέσει κυρίως η ψυχεδελική μεριά των Floyd (με τον Syd), καλά κάνεις και δεν έρχεσαι. Αυτά είναι συναισθηματικά κομμάτια, το wall κάνει επίκληση και στο λογικό σου.

-nick-, άσκοπο κρίνω να μεταφέρεις την εμπάθεια του οτιναναι και εδώ. Τουλάχιστον ο carlmikaze έγραψε 10 επιχειρήματα, (και με έπεισε ότι καλά κάνει και δεν έρχεται, ενώ ο άλλος με έπεισε απλά ότι είναι ακόμα έφηβος) όχι αφορισμούς του στυλ "στην Ελλάδα είναι αρπαχτές" (που δεν ισχύει αυτό εδώ, το ίδιο show είναι).

Οι πρώτοι που θα πάτε να μου πείτε τι θα γίνει με τα κινητά. Στρατό το κάνανε να πούμε. Θα βάλω το SIM μου στο Τ28 μου ξανά! Δεν έχω άλλο κινητό χωρίς κάμερα. Επίσης θα ήθελα να το κάνει και κάποιος άλλος αυτό,( γιατί ΤΟΛΜΑΝΕ να απαγορεύσουν όλα τα κινητά, επειδή δεν θέλουν να έχουν flash και καλά,) ώστε να μου πει αν μπήκε με κινητό χωρίς κάμερα.

Είμαι πολύ περίεργος πως θα υλοποιηθεί αυτή η φασιστομ@#$!α. Καλά που πάμε να δούμε το wall. Μπράβο ρε Waters.

• Απαντ. 373
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι θα επιτρέπονται τα κινητά χωρίς κάμερα;

Δε νομίζω πως θα υπάρχει ο χώρος και ο χρόνος να τσεκάρουν μία-μία τις συσκευές και θεωρώ πως είτε θα τα κόψουν όλα, είτε κανένα (περίπου).

Τώρα για τη φασιστομαλακία, προσωπικά το προτιμώ από κάποιους που θα μου πουν ότι το χρειάζονται για συννενόηση, επειδή έρχονται από μακριά κ.λπλ, αλλά δε θα χάσουν την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουν και για φωτογραφίες κιόλας.

Θα προτιμούσα να τα έχουμε όλοι και κανείς να μην έβγαζε φωτογραφίες, αλλά guess what :Ρ

Δημοσ.

Δεν θα επιτρέπεται ΚΑΝΕΝΑ κινητό. Δεν θυμάμαι αν το είπε σε συνέντευξη ο Waters ή το είδα σε ανακοίνωση, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιτρέπεται κανένα κινητό, γιατί προφανώς δεν μπορούν να ψάχνουν εκείνη την ώρα ποιος έχει flash και ποιος όχι. Ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα.

Δημοσ.

Πάντως αν γίνει καμια διακοπή για συστάσεις σε τέτοιο live μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί (ακόμα και συστάσεις απ' τον ίδιο τον Waters), βλέπω να πέφτει πολύ ξύλο και να γελάει και το ποικιλόχρωμον ερίφιον.

Δημοσ.

Μου αρέσει που έχετε υφάκι λες και είναι το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο.

Μην συζητήσω το "δεν θέλουμε φλας--> απαγορεύονται όλα τα κινητά" Κανένα σφάλμα λογικής αυτό, ε;

Και εγώ θα προτιμούσα αυτό που λες phanispal, και επειδή δεν θα βγάλω φωτό και δεν θα έχει καν κάμερα, θα πάρω κινητό.

Αυθαιρεσία αυτοί, ανυπακοή εγώ. Very Simple.

Το επιχείρημα επειδή ο κόσμος είναι ηλίθιος και θα βγάλει φωτογραφίες, θυσιάσου και εσύ, δεν το δέχομαι για κανένα λόγο.

Δεν πειράζει, στρατός ξανά λοιπόν, στο βρακί. Υπέροχο να πας σε συναυλία The Wall και να σου έρχονται αναμνήσεις από το στρατό.

Δημοσ.
Μην συζητήσω το "δεν θέλουμε φλας--> απαγορεύονται όλα τα κινητά" Κανένα σφάλμα λογικής αυτό, ε;

Μα βρες μου εσύ έναν τρόπο να τσεκάρουν εύκολα και γρήγορα ~15.000+ συσκευές κάθε μία από τις τρεις μέρες και ν' ακούν το μακρύ και το κοντό του καθενός («ναι, έχει κάμερα, αλλά δεν έχει flash», «έχει κάμερα, αλλά έχει χαλάσει», «έχει κάμερα και flash, αλλά σας υπόσχομαι ότι δε θα τραβήξω καμία φωτογραφία», «δε μπορούσα να μην το πάρω γιατί έπρεπε να συννενοηθώ με την παρέα μου για να βρεθούμε στο σταθμό» και τα συναφή).

Για να μην πέσει στο τραπέζι το θέμα των αναγραφομένων οδηγιών επί του εισιτηρίου και αρχίσουμε να συζητάμε τα αυτονόητα.

Δημοσ.

SilverCloak, περιττό να σου πω ότι άπαξ και αγόρασες το εισιτήριο, σημαίνει ότι αποδέκτηκες τους όρους στους οποίους αναγράφεται ξεκάθαρα ότι απαγορεύονται τα κινητά/φωτογραφικές/videocameras κτλ. Οπότε δεν τίθεται καν θέμα περί φασιστο****ας, αυθαιρεσίας ή ανυπακοής. Οι δικοί τους όροι είναι, εφόσον πλήρωσες, ακολουθείς, τέλος.

Στο κάτω κάτω, αν δεν μπορείς να αντέξεις 3-4 ώρες χωρίς κινητό, άστο, μην έρθεις καν. 10 σαν κι εσένα να έρθουν με το κινητό στο βρακί, τη βλέπω τη δουλειά να διακόπτει ο Waters τη συναυλία και να μας στέλνει σπίτια μας. Τότε να δω πόσο γρήγορα πόδια έχετε....

Δημοσ.

Ρε φιλήσυχοι πολίτες, ψυχραιμία.

wizzy, ναι, θα πάμε σπίτια μας γιατί έβαλα το Τ28 μου (κινητό ~10ετίας) στο συναυλιακό χώρο.

Επειδή by law έχετε δίκιο δεν το συνεχίζω. Μη φάω και κάνα infraction γιατί "ωθώ τρίτους στην παρανομία". :lol:

Παρόλα αυτά, μιας και εγώ θα πάω την 3η μέρα, ας πει κάποιος εντυπώσεις γύρω από αυτό το θέμα αυτό, από τις 2 πρώτες μέρες.

Καλή διασκέδαση!

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και καιρό έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μάλλον βλακεία έκανα που έχω εισιτήριο για την πρώτη μέρα προς το παρόν.

Κι εγώ σαν εσένα έπρεπε να το κάνω, γιατί προβλέπω μεγάλα ρεζιλίκια την πρώτη μέρα, αλλά μεγαλύτερο «φασισμό» τις δύο επόμενες.

Δημοσ.

Εγώ πάντως εδώ και καιρό έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μάλλον βλακεία έκανα που έχω εισιτήριο για την πρώτη μέρα προς το παρόν.

Κι εγώ σαν εσένα έπρεπε να το κάνω, γιατί προβλέπω μεγάλα ρεζιλίκια την πρώτη μέρα, αλλά μεγαλύτερο «φασισμό» τις δύο επόμενες.

Ε... δεν ήταν από επιλογή. Απλά δεν μπορούσα να βγάλω εισιτήριο τις 3 πρώτες ώρες της προπώλησης. :P

Δημοσ.

Δεν θα κάνω πολλά σχόλια. Πέρασα πολύ ωραία, απόλαυσα το θέαμα, γούσταρα στο Comfortably Numb και... εις άλλα με υγεία! Και μπράβο στο κοινό που δεν είχε φλας, δεν μιλούσε και ήταν ενθουσιώδες. Συνέβαλε πολύ στο κλίμα της παράστασης.

Αυτό που ήθελα να πω είναι το εξής. Καμιά φορά σκέφτομαι "γέρος άνθρωπος, πού βρίσκει την όρεξη για περιοδείες"; Αλλά πώς να μην τη βρει; Η αποθέωση από τόσες χιλιάδες κόσμο πρέπει να είναι μεγάλο ναρκωτικό!

Α, για τα κινητά. Ο έλεγχος σ'εμένα ήταν μετρίως αυστηρός, αλλά βγήκε και σε βίντεο ο Ρότζερ, μας παρακάλεσε στα ελληνικά να μην τα χρησιμοποιήσουμε και νομίζω ότι είχε 100% επιτυχία.

Δημοσ.

Άψογο το σόου,πραγματικό υπερθέαμα.Μια οπτικοακουστική εμπειρία που σε καθηλώνει.Στο Comfortably Nub κράταγα την αναπνοή μου μέχρι να εμφανιστεί καθαρά ο κιθαρίστας.Δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα λίγο όταν φωτίστηκε η σκοτεινή φιγούρα παρ'όλο που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δε θα είναι ο Γκίλμορ.

Ο έλεγχος σε μένα ήταν αστείος.Μια κοπέλα που με ρώτησε αν έχω κάμερα η κινητό και που έριξε μια ματιά στο τσαντάκι που είχα.Αν το είχα στην τσέπη,θα το περνούσα χαλαρά.Αρκετοί είχαν κινητά μαζί τους αλλά δεν τα χρησιμοποίησαν και μπράβο τους.

Δεν ξέρω τις επόμενες μέρες αν θα ανέβει η θερμοκρασία τι ατμόσφαιρα θα υπάρχει,μπορώ να πω όμως ότι σήμερα δεν υποφέραμε από ζέστη.Που και που μάλιστα μου ερχόντουσαν κάποιες ριπές δροσερού αέρα.Ήμουν και κάτω διάζωμα βέβαια,καθιστός.Λογικά όσοι ήταν αρένα-και ειδικά στις πρώτες σειρές-θα έχυσαν πολύ ιδρώτα.

Δημοσ.

Οπότε εμείς που είμαστε η επόμενη παρτίδα να τον δει, αύριο εννοώ, να δοκιμάσουμε να πάρουμε κινητά κανονικά; Γενικότερα πάντως βλέπω ότι αξίζει. Α να δούμε. :-)

Δημοσ.

Αντιγράφω post μου από αλλού:

Όντως ο έλεγχος ήταν αστείος, περίμενα τουλάχιστον κάτι περισσότερο.

Μέχρι να ξεκινήσει το show το κλιματιστικό βάραγε πάνω απ' τα κεφάλια μας (ήμουν πάνω διάζωμα) και από άποψη θερμοκρασίας ήμασταν κομπλέ, προς το πολλή δροσιά μάλιστα. Κάπου κοντά στο Intermission αντιλήφθηκα ότι το έκλεισαν, και μέχρι ν' αρχίσει το δεύτερο μέρος είχε πλέον πολλή ζέστη.

Στην αρχή στην αρένα όλο και κάποιοι χρησιμοποιούσαν τις μάσκες (sorry για το spoiler) για αέρα, μετά πρέπει να έλιωσαν τα άτομα.

Εντόπισα 2-3 ψηφιακές, αλλά ευτυχώς μόνο στο διάλειμμα έβγαζαν φωτό. Βασικά και κατά τη διάρκεια να έβγαζαν, απλά ήμουν στον κόσμο μου και δε θα το καταλάβαινα :Ρ

Κάτι που με χάλασε πολύ ήταν ότι εντόπισα αρκετούς να καπνίζουν τόσο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όσο και του show.

Ντροπή τους, τίποτ' άλλο.

Όσο και να εκνευρίστηκα όμως, όταν ξεκίνησε το δεύτερο μέρος μου 'φυγαν όλα, μαζί με το κλαπέτο.

Κατά τ' άλλα αυτό που είδα δε μπορώ να το περιγράψω κάπως.

Μπράβο στον κόσμο, έχω την πεποίθηση ότι το Blu Ray θα γαμήσει και θα δείρει.

Θα πάω και την Τρίτη με διαφορετική παρέα, αλλά σκέφτομαι να πάω και αύριο μόνος μου.

Α, επίσης να πω ότι στο πάνω διάζωμα (ήμουν στα αριστερά) είναι τα ηχεία στη μέση και δε βλέπεις τον κύκλο (και όχι μόνο).

Γιώργο, άμα είναι επιτακτική ανάγκη πάρ(τ)ε, αλλά μην τα χρησιμοποιήσετε, για όλους μας.

Θα σας παρακαλέσει ο ίδιος ο Waters ακριβώς πριν την έναρξη, θα είναι αηδία δηλαδή να τον γράψετε κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...