giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ξερω οτι πολυ βασανίστηκαν αρκετά για να αγοράσουν τελικά εισητήριο. Ξέρω σίγουρα ότι ΔΕΝ δέχονται Mastercard. Visa ή American Express και πάλι για την δεύτερη δεν είμαι σίγουρος. Επίσης να σου πω, πως μπορεί όλα να είναι σωστά (κάρτα, όνομα κ.λ.π) και να λέει αποτυχία πληρωμής. Πάλεψε το μην το αφήσεις. Ένας το έκανε 32 φορές μέχρι να του πετύχει. Και επίσης μην περιμένεις mail επιβεβαίωσης με την μία. Κανένα 3ωρο το maximum. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Οκ, να'σαι καλά ρε συ. Η PrePaid μου Visa είναι. Λες να έχω πρόβλημα; Γιατί πολλοί δέχονται Visa π.χ. αλλά όχι PrePaid.
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οκ, να'σαι καλά ρε συ. Η PrePaid μου Visa είναι. Λες να έχω πρόβλημα; Γιατί πολλοί δέχονται Visa π.χ. αλλά όχι PrePaid. Δεν γνωρίζω. Αν θες απλά την γνώμη μου, τότε ναι θα την δεχτεί. Δεν ξερω καν μπορούν να ξεχωρίσουν μια πιστωτική απο μια προπληρωμένη τα συστήματα που έχουν τα site.
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν γνωρίζω. Αν θες απλά την γνώμη μου, τότε ναι θα την δεχτεί. Δεν ξερω καν μπορούν να ξεχωρίσουν μια πιστωτική απο μια προπληρωμένη τα συστήματα που έχουν τα site. Οκ. Και πάλι ευχαριστώ.
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οκ. Και πάλι ευχαριστώ. Σε έχω σκλαβώσει με την καλοσύνη μου?
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σε έχω σκλαβώσει με την καλοσύνη μου? Είσαι ο μόνος που μου έδωσε προσοχή σε αυτό που ρώτησα
Panahs Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Νομίζω θα στη δεχτεί κανονικά την προπληρωμένη. Φίλος μου είχε αγοράσει για τους U2 με προπληρωμένη. ΕΔΙΤ: Αν έχετε καλές θέσεις (αν έχετε αρένα δεν το συζητώ, λουκούμι) τα πουλάτε άνετα και αγοράζεται για το Σάββατο. Δείτε το κι αυτο σαν προοπτική. Δεν μπορώ τώρα να μπαίνω σε αυτό τον μπελά, άλλωστε πριν μερικές ώρες που κοίταξα, έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για αρένα και για Σάββατο.
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Παιδιά, ξεπούλησε και η δεύτερη μέρα; Εδώ βλέπω ότι η πρώτη έχει ακόμη, αλλά στη δεύτερη μόνο VIP έχει. Edit: Πήρα τηλέφωνο και: 9/7: είναι όλα διαθέσιμα, και αρένα! --------------------------8/7: είναι όλα διαθέσιμα, εκτός αρένας!
Sellers Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ρε οτι να'ναι ειναι το site δεν έχει λογική. Αν μπεις σε καμια ωρα θα λεει οτι θα έχει και την δεύτερη.
fireflies Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 'Εχει αγοράσει κανείς από το ticketpro με την επιλογή αποστολή με κούριερ?
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ρε οτι να'ναι ειναι το site δεν έχει λογική. Αν μπεις σε καμια ωρα θα λεει οτι θα έχει και την δεύτερη. Μακάρι, γιατί: Έχω βάλει χρήματα στη PrePaid και τώρα ο αδερφός μου τον παίρνω τηλέφωνο και δε το σηκώνει, άρα κοιμάται, άρα αν δε μπουν διαθέσιμα στη σελίδα "Άντε γεια".
Sellers Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μακάρι, γιατί: Έχω βάλει χρήματα στη PrePaid και τώρα ο αδερφός μου τον παίρνω τηλέφωνο και δε το σηκώνει, άρα κοιμάται, άρα αν δε μπουν διαθέσιμα στη σελίδα "Άντε γεια". Και γιατι δεν έρχεσαι Παρασκευη? 'Εχει αγοράσει κανείς από το ticketpro με την επιλογή αποστολή με κούριερ? Αν ρωτάς για τα χρήματα είναι +8 ευρώ περίπου. Πιο πολλά θα πάρει στο τέλος το ticketpro παρά ο Waters.
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και γιατι δεν έρχεσαι Παρασκευη? Έχω πληροφορίες "από μέσα" ότι Σάββατο θα εμφανιστεί ο Gilmour! Ας επιστρέψουμε στη πραγματικότητα τώρα. Κοιτάζω απλά για Σάββατο μήπως πάω αρένα διότι το "Πάνω διάζωμα", που θα πάω αν πάω Παρασκευή, πρέπει να είναι ψιλοχάλια θέση.
fireflies Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και γιατι δεν έρχεσαι Παρασκευη? Αν ρωτάς για τα χρήματα είναι +8 ευρώ περίπου. Πιο πολλά θα πάρει στο τέλος το ticketpro παρά ο Waters. Ναι το είδα, αλλά αναρωτιέμαι αν όντως τα στέλνουν ή αν θα γίνει κανένα ωραίο μπλέξιμο και ψάχνω τα 80 ευρώ μου. =ρ
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ναααιιιι, αρχίζουν και βγαίνουν διαθεσιμα! Λες και το ήξερες βρε Sellers Το κάτω διάζωμα είναι πλέον διαθέσιμο Edit: Πλέον διαθέσιμο και το πάνω διάζωμα Και αφου βγήκαν διαθέσιμα για Αρένα: Η πληρωμή σας ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ,Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. :-D
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Να ρωτήσω κάποιον που αγόρασε είτε για ΑΝΩ είτε για ΚΑΤΩ Διάζωμα: Τα εισιτήρια είναι για συγκεκριμένη θύρα (πχ 103) ή απλώς ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ κι όποιος προλάβει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.