Προς το περιεχόμενο

δεν κάνει επιδιορθωση των windows

maria2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

θα παρακαλουσα πολύ μήπως κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει στο εξής θέμα.

το λαπτοπ έκανε κάποιες ενήμερώσεις και εγώ τις διέκοψα κλείνοντας το λαπτοπ.τώρα δεν μπαινει στα windows.προσπάθησα να κάνω επιδιόρθωση με windows xp pro,(δεν ξέρω αν είχε αυτα) αλλά κολλαει με το που θα πατήσω το R και θα βγει στην επόμενη μπλε οθόνη και δεν κάνει τίποτα.σταματαει να δουλεύει και μένει εκει.πάω να κάνω φορματ και πάλι κολλάει και μένει στην μπλε οθόνη.δεν μπορώ να κάνω τίποτα.κάποιος να με βοηθήσει pleaseeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Σε safe mode μπορεις να μπεις?

Ισως-μια και εκανες updates-να χει σχεση με ενα update που εχει σαν αποτελεσμα bsod στα windows xp και πρεπει αναγκαστικα να το απεγκαταστησεις.

To οτι ομως δεν μπορεις να κανεις ουτε format,ισως να μιλαμε και προβλημα με καποιο hardware,πχ σκληρο.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ που απάντησες στο πρόβλημα μου,αλλά τελικά βρήκα ένα προγραμματάκι,έψαξε στο σκληρό για bad sectors,βρήκε ένα,και μετά άνοιξε κανονικά.

σε ευχαριστώ πάντως.

• Moderators
Δημοσ.
σε ευχαριστώ που απάντησες στο πρόβλημα μου,αλλά τελικά βρήκα ένα προγραμματάκι,έψαξε στο σκληρό για bad sectors,βρήκε ένα,και μετά άνοιξε κανονικά.

σε ευχαριστώ πάντως.

To οτι ομως δεν μπορεις να κανεις ουτε format,ισως να μιλαμε και προβλημα με καποιο hardware,πχ σκληρο.

;)

Να σαι καλα:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...