gpapaman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα, φευγω αυριο για USA κ λεω να παρς κανα κινητο απο εκει. ξερει κανεισ κανα μερος ή απο που να το παραγγειλω μιασ κ θα μεινω για 2 βδομαδες περιπου στ Νεα Υορκη?? για κανα i-phone 3gs λεω ή κατι παρομοιο-μουρικο:-D:-D σας ευχαριστω!!!:-D Υ.Γ: εννοειται οτι θα το παρω εκτος συμβολαιου κ οτι θα το περιποιηθω (λογισμικο εννοω...:-D:-D)
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Το iphone εχω την εντυπωση πως πωλειται μονο με συμβολαιο AT&T και μαλιστα διετες. Δεν ξερω αν θα μπορουσες να το βρεις μεταχειρισμενο ή αν θα το ρισκαρες ετσι κ αλλιως.
aris1986 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Όπως τα πε ο stormrain για το iphone τωρα για κανενα αλλο δεν ξέρω
patsi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν κάτσεις 2 βδομάδες νομίζω ότι άνετα μπορείς να παραγγείλεις μεσώ ebay ένα iphone καινούργιο από κάποια περιοχή της Αμερικής και να σου έρθει εγκαίρως και μετά το "περιποιησε" με την άνεση σου.Πάντως σαν κινητό νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή
Vasilisxd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Προτείνω Google Nexus One http://www.google.com/phone/static/en_US-nexusone_tech_specs.html είναι η πιο Must συσκευή με Android !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.